Şimdi Ara

Mad Max (2015) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
14
Favori
29.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Benimde senaryoyu bitirip hala pc den silmediğim tek oyundur. O harita tamamen temizlenene kadar devam bu oyunu oynamaya.

ben temizledim ve sonunda sildim

Ama yeni bir SSD alırsam tekrar yükler bırakırım. Cidden çok zevkli oyundu be.
  •  Mad Max (2015) [ANA KONU]

Burayı nasıl acıyoruz bir türlü çözemedim. :/
  • Arkadaşlar oyunun fiyatı g2a'da 16 liraya düşmüş, shield ile alınırsa 19 oluyor çok iyi fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Arkadaşlar oyunun fiyatı g2a'da 16 liraya düşmüş, shield ile alınırsa 19 oluyor çok iyi fiyat

boyutu ne acaba, şu aptal akk yüzünden parayla bile bir şey alamıyorum
  • Oyun hayal kirijligi bana gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky41

Mad Max (2015) [ANA KONU]

Burayı nasıl acıyoruz bir türlü çözemedim. :/

up up up
  • 25 gb. 16 liraya aldım valla, shield'ı da kullanmadım satıcı 3 dakika içinde yolladı key'i
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    bir şey değilmiş, eft yapayım da alırım sağolun hocam
  • Oyun ilk izlenimlerime göre baya güzel olmuş, (sanki yeni çıkmış gibi) nasıl çalıştığını görmek için 30-35 dakika kadar oynadım 4 yıllık artık yaşlanan sistemimde bile 1080p high texture mükemmel gidiyor, üstelik 4 yıl öncesinin bile orta seviye bilgisayarıydı bu. Çölde araba kullanmak da epey zevkli olacak gibi, aracın süspansiyonlarını falan güzel yapmışlar, fizikler iyi duruyor. 4-5 yıl önce Rage adında bir fps oyunu vardı bana onu hatırlattı
  • 30 saat sonunda oyunu bitirdim. hikayesi için ne kötü ne de iyi denebilir, yani bir açık dünya oyundan alabileceğin ortalama bir kalitesi var. ara ara adamı havaya da sokuyor.

kampları ele geçirip arabayı upgrade etmek zevkli olduğu için kalan kampları dağıtıp, safehouse'lardaki yan görevleri de yapıcam. rahat 35-40 saatlik oynama süresi var oyunun
  • Oyunda tek korktuğum yer The Dunes mapinde yerin altına arabayla baya ilerlediğimiz yerdi.
    Oyunda storm olunca önünüzü göremiyorsunuz efsane olmuş diğer oyunlarda böyle storm bulamazsınız bir şimşekler bir fırtına efsane ya.
    Araba V8 motoru takınca nos veriyorsun mavi mavi cıkıyor :D
    Bazı yollarda bariyerler var kesinlikle o bariyerler Türkiyeden esinlenilmiş :D Bir çarpınca kırılıyor :D
    Kötü yanları ise mapi 0'a kadar getirmişim temizlemişim her şeyi hala düşman arabalarının gezmesi ve peşime takılamaları kovalamaları çok saçma
  • Oyun efsane olmuş oyunlarda yan görev ile falan uğraşmam ama oyunda girmedik delik yıkmadık yer bırakmadım. Ölümün kol gezdiği çorak topraklarda mad max atmosferine yakışır harika bir oyun olmuş. Oyunun kullanılan motoru ve optimizasyonda çok iyiydi ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 12 Kasım 2017; 20:29:45 >
  • Türkçe yaması çıkar diye oynamadım bu oyunu, artık bu saaten sonra çıkmaz herhalde
  • Gençler oyun CPY tarafından fullendi

- The game is updated to the latest versione and includes all
    DLCs
  • Oyunun sonlarına yaklaşıyorum. Biraz geç oldu fakat oyunu şimdi oynamak nasip oldu, oyun on numara olmuş. Kötü diyenlere kanmayın.

• Sirf firtina efektleri ve wasteland in havasi yeter
  • Cok zevkli oyun ya ahaha gec kalmisim oynamak icin

• Hocam bende tr yama bekliyorum ing oynasam çok şey kaybedermiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok dostum öyle takip edilmesi gereken ağır bi hikayesi yok zaten konu az çok belli :)
    türkçe yamasınında çıkacağını pek düşünmüyorum

bence direkt oynamaya başla
  • Tamam teşekkür ederim birde dlcsi almaya degermi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.