Şimdi Ara

Mad Max (2015) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
15
Favori
29.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Mad Max (2015) [ANA KONU]


    Oyunun Steam Linki:
    http://store.steampowered.com/app/234140/
    _________________________________________________

    Platform: PC, Xbox One ve PS4
    Geliştirici: Avalanche Studios
    Dağıtıcı: Warner Bros Interactive
    Tür: Aksiyon
    Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2015

    Web Sayfası

    GÖRSELLER;

     Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU]  Mad Max (2015) [ANA KONU]  Mad Max (2015) [ANA KONU]



    Bu mesaj XanthiN tarafından düzenlenmiştir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Mad Max genel olarak gayet başarılı olsa da benim gibi oyunları %100 tamamlama takıntısı olanlar için oynaması tam anlamıyla işkence olan bir yapım olmuş.Bir haritanın büyük olmasının ve çok fazla görev barındırmasının her zaman iyi bir şey olmadığının çok güzel bir kanıtı olmuş resmen.Oyunun combat sistemi,sürüş dinamikleri ve araçlarla çarpışma yani genel olarak oynanışı,grafikleri,optimizasyonu ve atmosferi oldukça yeterli ve tatmin edici.Sıkıcı ve çerezlik bile olamayacak basitlikte hikayesi ve bazı kontrol problemleri dışında hiçbir sıkıntısı yok ama buna rağmen 6-7 saat oynadıktan sonra sıkıldım ve bıraktım,büyük ihtimalle de devam etmem.Çünkü en başta dediğim gibi bende maalesef,eğer atmosferi de iyiyse,açık dünya oyunları %100 bitirme takıntısı var.Yani bir oyunu yan görevleri ve ek içerikleri yapmadan bitirdiğim zaman bitirmiş saymıyorum.Kendimi kötü hissediyorum,oyundan da tam anlamıyla tatmin olamıyorum o yüzden.Ve Mad Max'in yan içerikleri outpost ele geçirme dışında aşırı bayık ve çok fazla gereksiz zaman yiyor.6-7 saatlik sürede daha anca yan içeriklerin 10'da birini falan yapmışımdır ve geri kalanını yapmaya teşvik edecek hiçbir şey yok maalesef.Ubisoft genelde kızılan bir firma ama Far Cry ve Assassin's Creed serileri gibi oyunlarında o yan içerikler yapılırken insan hiç sıkılmıyor çünkü kendini tekrar etse bile eğlenceli ve farklı bölgeler görmek hoş oluyor.Mad Max'te ise outpost dizaynları dışında her yer zaten birbirine çok benziyor ve her ne kadar atmosferi çok iyi olsa da dünyası bir süre sonra boğuyor,yan içerikler bıktırıyor ve bu yan içeriklerden tonla,sürüyle var.Scrap oyunda en önemli şeylerden biri ve elde etmesi,toplaması sıkıntıdan kafayı yedirtiyor bir süre sonra.Adım başı scrap var ve toplaması hiç pratik değil,tuşa bir kere basarak değil de 3-4 saniye basılı tutarak bir şeyler toplamak da bu sıkıcı durumun oluşmasında büyük etken olmuş.

    Sonuç olarak oynanışı,grafikleri ve optimizasyonu çok başarılı olsa da üstte saydığım sebeplerden dolayı Mad Max benim için yarım kalmış ve büyük ihtimalle de yarım kalacak bir macera oldu.Ama yan görevlere ve içeriklere çok takılmayan,toplanabilir eşyalara hiç kasmayan ve ''sadece ana görev yapayım canım sıkılırsa 1-2 yan görev yaparım'' diye düşünen bir oyuncuysanız o zaman denemenizde hiçbir sakınca yok,hatta tavsiye de ederim
  • Mad Max'te Multiplayer Yok

    Efsanevi post-apokaliptik filmlerden Mad Max'in oyununu hazırlayan Avalanche merakla beklenen bu oyunda herhangi bir multiplayer modun olmayacağını açıkladı. Bunun sebebi ise son derece basit.

    Ana karakterimizin yalnız bir kişilik olduğunu söyleyen yetkililer, oyunun dünyasını da Max'in karakterine göre şekillendirme istediklerini belirtiyorlar. Yani oyun boyunca yalnız bir kurt olacağız.

    Mad Max'te 50'den Fazla Araç Bulunacak

    Warner Bros ve Avalanche Studios işbirliği ile geliştirilen Mad Max'ten yeni detaylar ortaya çıktı. Özellikle oyunda yer alacak araç sayısı oyuncuları bir hayli memnun edecek gibi görünüyor; çünkü 50'den fazla aracı kullanabileceğiz.

    Açıklamalara göre Max ile özdeşleşmiş "Magnum Opus" bizim ana aracımız olacak. Araçlara mekanik geliştirmeler ve özelleştirmeler yapabileceğimiz gibi bazı silahlar da takmamız mümkün olacakmış.

    Magnum Opus'un (diğer araçlarda da olabilir) yetenek ağacı benzeri bir sistemle özelliklerini de açmamız mümkün olacak. Oyunda zamanı yavaşlatma gibi özellikler de olacak. Bu özelliği örneğin aracınıza bir düşman yaklaştığında Shotgun'ınızla beynini dağıtmak için kullanacaksınız.

    Geliştiriciler E3 fuarında Playstation 4 üzerinde çalışan bir pre-alpha demoyu da 14 dakikalık sunumda göstermişler. Mad Max'in filmlerinin hayranları bu oyunu da merak içinde bekliyorlar.




  • Hayal kırıklığı olmasında
  • mad max nasıl bir oyun. örnek verebileceğiniz bir oyun var mı buna benzeyen
  • Pek umutlu değilim bu oyundan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mad Max Orijinal Aksanına Kavuştu

    Mad Max filmleri Avustralya'da geçer. Doğal olarak karakterler de Avustralya aksanıyla konuşurlar. Buna karşın Avalanche tarafından hazırlanan oyunda Avustralya aksanının kullanılmayacak olması tepki toplamıştı.

    Geliştiricilerin açıklamasına göre Mad Max hayranlarının isteğine kulak verildi ve yeni oyunda Avustralya aksanı kullanılacak. Aksan sorunu pek önemli değil gibi görünse de, aslında Mad Max'i yakından takip edenler bunun ne kadar önemli olduğunu bilir.
  • Gelsin bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hee deli max değil mi bu ya? Ne severdim be. Hele ilk filmin sonu yok mudur? Çok severdim. Umarım oyunda da aynı atmosferi tadarız.
  • Ben bunu atari de oynardim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Mad Max (2015) [ANA KONU]
  • Çok güzel e benziyor
  • Mad Max'te araçlar gani gani

    Dün oynanış görüntülerinin de yer aldığı bir videonun yayınlandığı Mad Max oyununun yapımcı firması Avalanche Studios'un Kıdemli Oyun Tasarımcısı Peter Johansson oyun hakkında yeni bilgiler verdi.

     Mad Max (2015) [ANA KONU]


    Henüz ön-alfa aşamasında olan oyunun ne kadarın tabanvay ne kadarının bir araç içinde geçeceğini söylemesinin zor olduğunu belirten Johansson buna rağmen oyunda 50 farklı araç ve bir de Magnus Opus (başka bir araç adı) olacağını belirtti. Anlatılana göre Magnus Opus bizim kendi aracımız olurken diğer 50 aracı da kullanma imkanımız olacakmış.

    Mad Max 2014 yılında PC, PS3, Xbox 360, Xbox One ve PS4 için çıkacak.




  •  Mad Max (2015) [ANA KONU]  Mad Max (2015) [ANA KONU]
     Mad Max (2015) [ANA KONU]




  • Donal Gibson, Mad Max'te Seslendirme Yapacak

    Mad Max'in oyununun Avustralya aksanıyla seslendirilmesi için filmin hayranları büyük çaba göstermişlerdi. Sonunda geliştirici stüdyo bu istekleri kırmamış ve Avustralyalı seslendirme sanatçılarının oyunu seslendireceğini açıklamıştı.

    Yeni ortaya çıkan bilgilere göre Mad Max filmlerinin kahramanı rolündeki Mel Gibson'ın kardeşi Donal Gibson, oyunun seslendirme ekibine katıldı. Donal'ın ana karakterimiz Max'i seslendireceğini belirtelim. Bu konudaki bir seslendirme örneğine buradan ulaşabilirsiniz.




  • bunca zamandır sağlam bir oyunu çıkmadı bakalım bu nasıl olacak , post apocalyptic türüne hayran biri olarak merakla bekliyorum
  • Avalanche: Donal Gibson, Mad Max Projesinde Yok

    Bir süre önce Donal Gibson'ın yeni Mad Max oyununda kardeşi Mel Gibson'ın daha önce canlandırdığı filmle aynı adı taşıyan karakteri seslendireceğine yönelik haberler gelmişti. Avalanche Studios ise şimdi tam tersi bir açıklamada bulundu.

    Avalanche'tan yapılan açıklamaya göre Mad Max'in seslendirme ekibi tamamen dolu ve Donal Gibson için yerleri bulunmuyor. Mad Max'i kimin seslendireceği ise şimdilik gizemini koruyacak gibi görünüyor.

    Kaynak




  • Mad Max’ten Hareketli Çizgi Roman Serisine Buyurun

     Mad Max (2015) [ANA KONU]


    Daha önce Just Cause serisi ile dikkatleri çeken Avalanche Studios’un yapımını üstlendiği Mad Max’e dair yeni iki videomuz var.

    Ama bu sefer oynanıştan ya da CGI videodan bahsetmiyoruz. Bu sefer karşımızda, bir hareketli çizgi roman (Motion comic) var. Hem The Wasteland’i, hem de yaşayanlarını tanıtan, aynı zamanda bu kaosun içinde kendisine yer bulan Max’i anlatan videolar için sizi aşağıya alalım.

    Yalnız uyarmak lazım, videolar 18 yaş sınırı çiziyor. Söylemedi demeyin.

    Bölüm 1:



    Bölüm 2:



    Kaynak




  •  Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU]




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.