1 milyon Bütçe ile Suv alınır mı ?
Arkadaşlar Selam nasipse emineivmden 20 mayısta 750 bin tl gelecek bunu 1.milyona çıkartarak araç almak istiyorum.Hanım yüksek olsun suv olsun diyor bende aynı fikirdeyim.2 yıl sonra tekrar eminevim aracılığıyla yükseltme yapabiliriz yani geçiş aracıda olabilir.yakıt cimrisi olsun suv olsun farklı önerilerede açığım tabi.2014 Kia sportage baktım lpgli bide jeep compass sizin düşünceleriniz neler ? cevap için şimdiden teşekürler
Storeden Hürriyetin uygulamasını indirip kuruyorsunuz.Uygulamaya girince ortada kelebek ödülü simgesi var onu tıklayıp oy kullanıyorsunuz.Oyları kullandıktan sonra gönder veya bitir gibi seçenekler yok kafanız karışmasın.Bu işlemler bittinten sonra yaklaşık 1-2 saat sonra gereksiz kutunuza mailiniz ve kodunuz geliyor
Kötüye kullanıp stok yapmayın !
Kodlar 31.12.2025'e kadar geçerli

5+1 Ses alamıyorum | Yardım lütfen
Öncelikle Merhaba arkadaşlar
Elde Samsung TV 4k (modeli hatırlamıyorum ) ve lg-BH5540T ses sistemi var.Optik kabloyla ses sistemini direk tvye bağladım.PC'yi de HDMI kablosuyla TV'ye bağladım.Pc den 5+1 ses almak istiyorum fakat ayarlardan sadece 2+0 ses sistemi gözüküyor.Pc de optik ses çıkışı var onada direk bağlasam yine 5+1 ses gelmiyor ( Anakart Gigabyte Gaming 5) Pc de 5+1 ses çıkışı almak için ne yapmam lazım.Filmleri ve oyunları 2+0 sesten almak çok kötü oluyor
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bahsedilen Ses Sistemi Linki :http://www.lg.com/tr/ev-sinema-sistemi/lg-BH5540T
Selfy Yaz Paketi Süresi 6 ay mı ?
|
Sultan Papağanı cinsiyeti
Sultan papağanı Hasta
|
|
Kafadaki Beyaz Kanat ?
|
![]() |
| Referanslarım: Fredoom nickli üyeden Acer Aspire 6930G Laptop alındı.. |
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.146
İkinci El Bölümü Mesajları: 63
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 228)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 406 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
0