Şimdi Ara

Mach 3 Turbo + 4 başlık + 2 adet jel 49.90₺ HB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.548
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.hepsiburada.com/gillette-mach-3-turbo-firsat-paketi-canta-turbo-makine-4-bicak-mach-3-2li-jel-gillette-canta-p-HBV00000IS39G?magaza=Hepsiburada

İyi fiyat beyler. Kargo bedava için 2 liralık bir çift Varta pil ekleyin sepete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih -- 8 Mayıs 2019; 21:23:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece mach 3 turbo 5 up 38,90 zaten. Köpüklerde para deği gramajı düşük sanırım. Pek sıcak gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: htcrio077

Sadece mach 3 turbo 5 up 38,90 zaten. Köpüklerde para deği gramajı düşük sanırım. Pek sıcak gelmedi
    Jellerin teki 200ml hocam. Bugün elime geçti.

• Depoda cok beklemişse bıçaklar kesmiyor

• Fiyat normal. İndirim yok

• Jeller Carrefour'da %50 donemlerinde 2'li 9,90 civarina dusuyor zaten. M3 bicagin adet fiyati yaklasik 10₺'ye geliyor. Sicak firsat oldugunu dusunmuyorum

• Kullan at bıçaklar yerine yaprak jilet ve jilet makiesi kullanın. Hem daha performanslı hem daha ucuz.
    Yılda 500 TL civarı para cebinizde kalır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu jei köpükler para vermeyin arko traş sabunu hepsinden iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • swat882 kullanıcısına yanıt
    Yaprak jilette dikkatli olmak gerekiyor, yoksa yüzü çok kolay kesebiliyorsun, özellikle çene bolgesinde

• Askerlik için almam lazım ama 4 başlık 3 hafta yeterli olur mu ki? 2 jel yerine 1 jel ve ekstra bıçak verseydi keşke. 6'lı blue3+200ml köpük 22 tl. Çantası da 13 tl ye ayrı satılıyor.Kalan 15 tl ye de ekstra jilet vs. almak daha iyi gibi.
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Rahat yeter hocam

• bu fiyata 12 li set almıştım vay be haziran mayıstan iyi olacak

• Jeller köpük kadar pratik değil, ama daha fazla traşta kullanılabiliyor.

Salt traş bıçağı, makina+bıçak setlerinden daha pahalı nedense. Bu nedenle şimdi çekmecemde üç tane mach3 turbo, bir tane fusion proglide, bir tane de fusion proshield makina var. Genelde sadece bıçakları için alıyorum setlerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Askerlik için almam lazım ama 4 başlık 3 hafta yeterli olur mu ki? 2 jel yerine 1 jel ve ekstra bıçak verseydi keşke. 6'lı blue3+200ml köpük 22 tl. Çantası da 13 tl ye ayrı satılıyor.Kalan 15 tl ye de ekstra jilet vs. almak daha iyi gibi.
    3 hafta tek başlık yeter. Buna boşa para verme o zaman. 2 tane Blue 3 al, 1 de köpük al yeter o sana.

• Fatih kullanıcısına yanıt
    6 lı blue3+köpük 20 TL ydi hepsiburada da galiba. Ondan alıp bir de çantasını almayı düşünüyorum. İşte uzun zamandır traş bıçağı kullanmıyorum. Şimdi her gün sinek kaydı olmam gerekecek 3 hafta boyunca yeter mi emin değilim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Yıllar evvel askerde mac3 kullanmıştım toplam 10 başlık kullanmadan 12ayı bitirdim hatta çene bölgemdeki sakal öğleden sonra belli ettiği için komutan azarlardı bazen günde 2 kere traş olurdum
    Blue3 erken köreriyor mac3 al , köpük olarak jel daha iyi bence daha da hesaplı parmak ucu kadar jeli yayıp komple traş olunuyor.Köpüğü çalıyorlar stok yapma askeri kantinde bolca var bu malzemelerden

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

6 lı blue3+köpük 20 TL ydi hepsiburada da galiba. Ondan alıp bir de çantasını almayı düşünüyorum. İşte uzun zamandır traş bıçağı kullanmıyorum. Şimdi her gün sinek kaydı olmam gerekecek 3 hafta boyunca yeter mi emin değilim.
    Kardeşim blue 3 dediğin şeyin bir tanesini 10 kere kullanırsın belli de. O yüzden 2 tane blue 3 1 de köpük işini görür senin 21 gün.

• quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Yıllar evvel askerde mac3 kullanmıştım toplam 10 başlık kullanmadan 12ayı bitirdim hatta çene bölgemdeki sakal öğleden sonra belli ettiği için komutan azarlardı bazen günde 2 kere traş olurdum
    Blue3 erken köreriyor mac3 al , köpük olarak jel daha iyi bence daha da hesaplı parmak ucu kadar jeli yayıp komple traş olunuyor.Köpüğü çalıyorlar stok yapma askeri kantinde bolca var bu malzemelerden
    Hocam adam bedelli gidecek 12 ay değil.

• fezalii kullanıcısına yanıt
    İyi bir makine ile olursanız tıraşı yüzünüzü kesmeniz imkansız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.