Şimdi Ara

orjinal windows mu korsan windows mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeni alacağım bilgisayarıma orjinal windows mu satın alaym yoksa korsan sürümü bilgisayara zarar vermeden işimi görür mü korsanın(varsa) zararlarını bilen biri aydınlatırsa sevinirim

Profili gizli olan bana da özel mesaj atmasin.
  • hiç bir fark yok tek detay orjinal kullanki adamlar da geliştirebilsinler kendilerini her açıdan onun dısında sen bilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: HazretiÖküzAleyhisselam

Beyler yeni alacağım bilgisayarıma orjinal windows mu satın alaym yoksa korsan sürümü bilgisayara zarar vermeden işimi görür mü korsanın(varsa) zararlarını bilen biri aydınlatırsa sevinirim

Sana kalmış.

Birisi yakalanmayacağın bir hırsızlığı yapmak (Evet bildiğin hırsızlık) diğeri ise parasını verip kendi malını kullanmak.Aradaki seçimi yapmak senin etik ve ahlaki değerlerin ile alakalı.
  • kesinlikle korsana bulaşma. imkanın varsa herşeyi orjinal almaya dikkat. 1 numaralı örnek benim win10'u korsan kurdum şimdi oyunlar falan açılmıyor. kesinlikle virüs bulaşır yani pc'ye. dikkat etmen lazım
  • korsan orjinal fark etmiyor merak etme isoyu güvenilir kaynaktan indirirsen virüs bulaşmaz link bulamazsan özelden atarım ha dersen orjinal alıyım fiyatlırını bilmiyorum en son 400 tl civarlarındaydı
    Daha Fazla Göster
  • ben orjinal iso indirdim güvenilir bir kaynaktan da ilacını aldım kurdum. 3 farklı virüs programı herhangi bir şey tespit edemedi. rahat rahat kullanıyorum.
  • ISO 'yu zaten Microsoft'un kendi sitesinden indirip kuruyorsun. Ondan virüs bulaşmaz ama windows 10' u etkinleştirmek için key almak yerine çeşitli aktivasyon programları kullanırsan virüs bulaşır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.