Şimdi Ara

Mac günü statta tek geçişlik kart verilmeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ne saçmalıktır arkadaş ben biletim eve gelsin diye kurye istedim ama adamlar 1.5 haftadir kartımı istanbul içinde gönderemedi. Şimdi kartim gelmediği gibi tek gecislik biletimi kulüp binasında almak zorundayım en başta kartımı da kulüp binasından alırdım ben.

Gelen mesaj

Derbi gunu Olimpiyat Stadyumunda gise hizmeti verilmeyecektir. BJK Passolig kartini teslim almamis taraftarlar, tek kullanimlik maca giris kartlarini BJK Plaza kart teslim noktalarindan 08.00 24.00 saatleri arasi alabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TC Kimlik numaranı gösterip girebiliyorsunuz denmişti bi arayıp öğrenin isterseniz değişmiş mi
  • Pazar günü oynanacak derbi maçı izlemek isteyen taraftarlarımızın aşağıdaki konulara dikkat etmelerini rica ederiz:

Maç günü Olimpiyat Stadı gişelerinde Passolig kart ve bilet satışı yapılmayacaktır. Gişelerden sadece, Passolig kartı eline geçmemiş bilet sahiplerine, “tek girişlik pass kart” dağıtımı yapılacaktır.

Maç günü Akaretler BJK PLaza C Blok'taki merkezimizden ise; Passolig kart teslimi, kartını önceden alan kişilere bilet satışı ve daha önceden kartını almış ancak eline ulaşmamış taraftarlarımız için ise Passolig kartları verilecektir. Maç günü merkezimizden sıfırdan kart başvurusu alınmayacaktır.

www.bjk.com.tr/tr/haber/58793/besiktas_fenerbahce_derbi_biletleri_hakkinda_bilgilendirme.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Pazar günü oynanacak derbi maçı izlemek isteyen taraftarlarımızın aşağıdaki konulara dikkat etmelerini rica ederiz:

Maç günü Olimpiyat Stadı gişelerinde Passolig kart ve bilet satışı yapılmayacaktır. Gişelerden sadece, Passolig kartı eline geçmemiş bilet sahiplerine, “tek girişlik pass kart” dağıtımı yapılacaktır.

Maç günü Akaretler BJK PLaza C Blok'taki merkezimizden ise; Passolig kart teslimi, kartını önceden alan kişilere bilet satışı ve daha önceden kartını almış ancak eline ulaşmamış taraftarlarımız için ise Passolig kartları verilecektir. Maç günü merkezimizden sıfırdan kart başvurusu alınmayacaktır.

www.bjk.com.tr/tr/haber/58793/besiktas_fenerbahce_derbi_biletleri_hakkinda_bilgilendirme.html

Bende mac günü stattan verilecek diye biliyorum ama gelen mesaj ortada hocam direkt passolig adi altinda geldi mesaj

• Hocam bjk plaza dayim içerisi tıklım tıklım sistemler pert bir şekilde insanlar bekliyor işinizi şansa bırakmayın bilet icin aldiysaniz eğer

• Biz internetten bilet de alamıyoruz arkadaş pazartesi ben önceki hafta perşembe amcam başvurdu hala kartlar gelmedi. Gelmemesini geçtim sisteme girip bilet alamıyoruz. Amcamınki açıldı gözüküyor ama para yüklenmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kun Agüero

Biz internetten bilet de alamıyoruz arkadaş pazartesi ben önceki hafta perşembe amcam başvurdu hala kartlar gelmedi. Gelmemesini geçtim sisteme girip bilet alamıyoruz. Amcamınki açıldı gözüküyor ama para yüklenmiyor.

Hocam su an kulüp binasinda karta para yükleyip bilet alıp tek gecislik kartla maca gidebilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

quote:

Orijinalden alıntı: Kun Agüero

Biz internetten bilet de alamıyoruz arkadaş pazartesi ben önceki hafta perşembe amcam başvurdu hala kartlar gelmedi. Gelmemesini geçtim sisteme girip bilet alamıyoruz. Amcamınki açıldı gözüküyor ama para yüklenmiyor.

Hocam su an kulüp binasinda karta para yükleyip bilet alıp tek gecislik kartla maca gidebilirsiniz

Hocam internetten yükletebilsek bileti kartı gider alırız da kocaeliden gelip orada o gün bilet almak zor olur hatta alamayız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sistem şu maç gelir mi ya.tamamen tesadüfmüş.tesadüf olması daha kötü denenmemiş bir sistemi plansız bir şekilde piyasaya sürmek.deseler ki kasten yaptık ha tamam bi plan var ortada dersin en azından(!)yok ama planın p si yok...bi turkiyede olur heralde bu

• tahu tamam üzerinizde baskı var kabul. İster istemez sisteme geçtiniz de bilet almak isteyen dahi alamıyor. Bu maçlık vazgeçseler ölürler sanki. Takım şampiyonlar ligine gitmek için bi taraflarını yıtrıo yönetim taraftar gelsin diye kılını kıpırdatmıyo. Bu süreç ancak bu kadar kötü yönetilebilirdi.
  • Ben aldım kurtuldum alamayanlara ve bjk plazada çalışanlara allah sabir versin

Mac günü statta tek geçişlik kart verilmeyecek

• Ben de bu soruyu soracaktım beşiktaş gişelerden pass card alınabilir diyor. Passolig ise alınamaz diyor şimdi biz kime güveneceğiz iki gündür kartım kuryede geziyor gelim ben sizden alayım diyorum sallayan yok. Tam anlamı ile rezalet hem de paramız ile rezillik
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Ben de bu soruyu soracaktım beşiktaş gişelerden pass card alınabilir diyor. Passolig ise alınamaz diyor şimdi biz kime güveneceğiz iki gündür kartım kuryede geziyor gelim ben sizden alayım diyorum sallayan yok. Tam anlamı ile rezalet hem de paramız ile rezillik

Bjk plazadaki adamlar aynısını sordum en son ne haber aldıysanız o doğrudur dedi bende gittim plazadan aldim tek gecislik kartimi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.