Şimdi Ara

Semum Üzerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spolier İçerir Spolier İçerir Spolier İçerir Spolier İçerir Spolier İçerir Spolier İçerir Spolier İçerir Spolier İçerir Spolier İçerir Spolier İçerir Spolier İçerir

Merhaba arkadaşlar filmde bahçıvan rolündeki adamla büyüyü yapan kızı çözemedim büyüyü yapan kız bahçıvan mıydı ?

Spolier İçerir Spolier İçerir Spolier İçerir Spolier İçerir Spolier İçerir Spolier İçerir Spolier İçerir Spolier İçerir Spolier İçerir Spolier İçerir Spolier İçerir

• Spoiler içerir.

Sen izlemedin hepsini heralde ?
    Büyüyü yapan kız Banu idi. Başroldekinin en yakın arkadaşı. Kıskançlığından kudurduğu için büyü yapmış. Sonundada cehenneme gitti..
  • Bu filmdeki insanlar neden birbirlerine sürekli bağrıyorlar?
  • Azizim büyüyü yapan banuydu ok. bazı sahnelerde geriye dönüş oldu kazma kürekle çalışan olarak banuyu gösterdi oysaki filmin normal akışında psikopat bahçıvanı gösteriyorduBu arada banuya aşık oldum yav şarap gibi kız valla
  • yahu ciddi ciddi bu filmi izlediniz bide burda tartışıyosunuz ya helal olsun:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

yahu ciddi ciddi bu filmi izlediniz bide burda tartışıyosunuz ya helal olsun:)

Filmi izle ondan sonra yorum yap karanlığa küfür edeceğine aydınlık için bir mum' da sen yak film konusunda çok seçiciyimdir. Dabbe izlediğim en güzel korku filmlerinden biridir. Semum ise gerek konusu olsun gerekse filmin teknolojik yönü olsun oldukça başarılı bi kaç mantık hatası dışında
  • Bu söylediklerinde ciddiysen gerkçekten film yapımında ve film konusunda karacahilsin...

Filmi fragmanı bile bana yetti ama ibret olsun diye izliyeceğim.Filmi destekleyip desteklememek konusuna gelirsek böye bir yorumu ana başlığında yapmıştım bu filmin.

Böyle ziyan filmler için tartışmaya bile gerek olduğunu düşünmüyorum...Army of darkness filminin efektleri ve konusu bile daha güzel semum dan peeh...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzle ondan sonra yorum yap ama at gözlüğünü çıkar gir filme ok.
  • rezalet bi film bence.hepsi çalıntı dşünce.japon filmlerini türkceye uyarlasak daha iyi olur.
    böyle şeylere gerek yok.kuran'dan malzeme almaktan sıkılmadılar mı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

İzle ondan sonra yorum yap ama at gözlüğünü çıkar gir filme ok.

Birincisi hakaret eder gibi konuşman hiç etik bir davranış değil.İkincisi at gözlüklerini çıkarıcak bir şey yok zaten film ortada en çok trde gelişmesini istiyen biri benimdir heralde yapım ve yönetim okumaktayım.Korku filmi yapıcaz diye baştan sağma birşey yapmamak lazım ayrıca;

Arkadaşlar destek verin diyorsunuzda;

Şimdi düşününki Türkiye ceptelefonu yapıyor ama 10 sene evelki telefonlarla aynı özellikte birtek arama yapıyor yarım kilo telefon .Şimdi biz bu telefona destek vericez diye kullanıcakmıyız?Yada Türkler yapmış diye destekmi vermeliyiz?

Bence iyi ve güzel olana destek vermeliyiz.Dabbe -Semum-Araf gibi 3.sınıf 1990lı yılların efektleriyle yapılmış gayet sığ filmleri ısıtıp ıstıp önümüze koyanların suçu yok .Millet aç neyazikki bu tarzlara o yüzden ne koysan yemekte.Elin oğlu kısmına girmiyeceiğim adamların sektörü ve hitap ettikleri kitleler bizim 10 katımız olduğu için 1 filme harcadıkları para inanılmaz oluyor.Biz daha iyisi yapmadığımız sürece hala 3. sınıf filmlere destek vermek için çalışmaya devam ediceğiz...

Buda esas konudaki yazdıklarım ...

• quote:

Azizim büyüyü yapan banuydu ok. bazı sahnelerde geriye dönüş oldu kazma kürekle çalışan olarak banuyu gösterdi oysaki filmin normal akışında psikopat bahçıvanı gösteriyorduBu arada banuya aşık oldum yav şarap gibi kız valla

banu mu güzel
    zevkine hayranım
  • quote:

quote:

Birincisi hakaret eder gibi konuşman hiç etik bir davranış değil.İkincisi at gözlüklerini çıkarıcak bir şey yok zaten film ortada en çok trde gelişmesini istiyen biri benimdir heralde yapım ve yönetim okumaktayım.Korku filmi yapıcaz diye baştan sağma birşey yapmamak lazım ayrıca;

Şimdi düşününki Türkiye ceptelefonu yapıyor ama 10 sene evelki telefonlarla aynı özellikte birtek arama yapıyor yarım kilo telefon .Şimdi biz bu telefona destek vericez diye kullanıcakmıyız?Yada Türkler yapmış diye destekmi vermeliyiz?

Bence iyi ve güzel olana destek vermeliyiz.Dabbe -Semum-Araf gibi 3.sınıf 1990lı yılların efektleriyle yapılmış gayet sığ filmleri ısıtıp ıstıp önümüze koyanların suçu yok .Millet aç neyazikki bu tarzlara o yüzden ne koysan yemekte.Elin oğlu kısmına girmiyeceiğim adamların sektörü ve hitap ettikleri kitleler bizim 10 katımız olduğu için 1 filme harcadıkları para inanılmaz oluyor.Biz daha iyisi yapmadığımız sürece hala 3. sınıf filmlere destek vermek için çalışmaya devam ediceğiz...

İzlemeden uydurmayı nasıl becerebiliyorsun ??Arkadaşa hak veriyorum ki şöyle; hakaret eder gibi konuşuyorsun diyorsun arkadaşa,öncesinde de karacahilsin diye laf ediyorsun,bu ne çelişki bu ne tezat!? Bu bir!İkincisi film kültürüne çok güvenebilirsin şöyle ki kendi değerlerine sahip çıkmadan üstten bakıp 3. sınıfa koyduktan ve son video 3d (grafik poligon) programlarını 1990lı efektlerle özleştirdikten sonra sana diyecek hiçbir sözüm yok.Çünkü muhattabım değilsin Çünkü emek harcanmış bir eseri görmeden yorum yapabiliyorsun Çünkü karacahil lafını sen hakediyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goyus -- 10 Şubat 2008; 21:53:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Azizim büyüyü yapan banuydu ok. bazı sahnelerde geriye dönüş oldu kazma kürekle çalışan olarak banuyu gösterdi oysaki filmin normal akışında psikopat bahçıvanı gösteriyorduBu arada banuya aşık oldum yav şarap gibi kız valla

banu mu güzel
    zevkine hayranım

güzelde lafmı süper be

Semum Üzerine

• @ Gorkie bana diyecek bi şey bırakmamışsın teşekkürler

@ aliss sana katılmamak elde değil
  • quote:

quote:

"Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma" hakaret edilmesinin istemiyosan önce hakaret etmemeyi öğren. He hakaret mi ettin? Ondan sonra gelen hakaretlere ititraz etme ve sabırla bekle.

• quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

Bu filmdeki insanlar neden birbirlerine sürekli bağrıyorlar?

Türk korku filmlerinin klasiğidir... canavar süsü verilerek (beceremeyerek) yapıpan makyajlar... film afişleri de aynı... aynı adam ağızını açmış bööööö diye bağırır şekilde kanlar içinde vs vs afişler...
  • Yazdıklarınız neden bu filmdekilerin bağırdığını açıklamıyor.Yeni bir dil heralde diyorum.

• "Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma" hakaret edilmesinin istemiyosan önce hakaret etmemeyi öğren. He hakaret mi ettin? Ondan sonra gelen hakaretlere ititraz etme ve sabırla bekle.

pardon ama ben kımseye hakaret etmedım .Kendi fikirlerimi dile getirdim ve SEMUM filminin çok basit ve gereksiz bir film olduğunu da herzaman tekrarlıyabilirim.
  • Biz Cinden periden çok korktuğumuz için.Neredeyse bütün Türk yapımı korku filmleri bu konu üzerine ve artık işin cılgı çıkmış durumda , sanki başka korkacak olay yok.Böyle filmleri izleyeceğinize Kutsal Damacana'yı izleyin dalga geçiyor bu tarz filmlerle.
  • nedendir bilmem ama olumsuz yorum yapanlar hep fragmanı izleyip yorum yapanlar.fragmanda gördükleri bir çok sahneyi beğenmeyip komedi filmi gibi olmuş diyorlar.siz o fragmanda gördüğünüz sahnenin devamını izledinizmiki komedi filmi gibi olmuş diyorsunuz?mesela cehennemde imam ile semumun karşı karşıya geldikleri sahneyi herkes komedi olarak nitelendirmiş oysa orada semum değişik bir dilde konuşuyor ve kimse anlamıyor bir sinema sitesinde okuduğuma göre sanırım farsça konuşuyormuş ama sinemada altı yazı halinde ne deiğini açıklıyor ve konuşlanlar insanın tüylerini diken diken yapıyor.kısacası nedendir bilmem ama ilk defa bir filmi fragmanından çok beğendim yani beklentimin ötesinde çıktı.bu benim şahsi düşüncem.teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _c@dı_ -- 11 Şubat 2008; 12:20:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.