Şimdi Ara

CTHULHU ÇAĞIRMA SÖZLERİ VE ALHAZRET(CHRİSTOPHER SMİTH)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önceki iki konuda rock işaretlerindne bahsettim diğerinde ise mitos ata tanrılarından

burda ise nasıl hitap edilip çağırdıklarını yazıcam

1.bu sahne kitabın en ünlü sözüdür

anlamı cthulhu rlyehte ölü düş görüyordur onun gibi birşey sözleri tam bende hatırlamıyorum

ardından şiddetlice ayine başlıyorlar

sonra duraksıyorlar ve cthulhunun heykelini ateşe atıyorlar

ardından cthulhuyla necronomicon arasındaki bağı anlatıcam

Biraz da Cthulhu’dan bahsedelim. Cthulhu, eski kadim tanrılar olarak bilinir, İnsanlıktan önce yaşamış olan bu kadim tanrılar ne yaşıyorlardır ne de ölüdürler, bu tanrılar sonsuzdur. Başka bir boyuttaki, kayıp şehir olarak geçen R’lyeh şehrinde ikamet etmektedirler. Tabi evren kadar büyük olan ve sonsuz olan bu tanrılar neden Dünya ve insanlar gibi küçük ve basit şeylerle ilgilensinler, çağrılmadıkları sürece. Burda ise devreye Necronomicon giriyor. Necronomicon, Abdül Alhazred tarafından yazılmıştır ama inançlara göre Necronomicon bir büyücü tarafından yazılmış ve yazılışı sırasında ise bir şeytan tarafından yardım edilmiştir, kadim tanrıları çağıracak büyüler içerir.

Necronomicon sonsuza kadar yaşayan ve Cthulhu tanrılarını, yıldızlar doğru konuma geldiği zaman çağırmak ile görevlendirilen bir tarikat tarafından kullanılmaktadır. Evet Cthulhu tarikatı (The Cult of Cthulhu).

abdul alhazret bu kitabı bitirince kayboluyor sonra ise

cesedini arap meydanında buluyorlar

tasfire göre bu alhazret yanında ise üstte attıhım taşı görüyoruz

buda bizim lovecraft

şimdi olayı anlatıyorum aslında alhazret lovecraftın takma adı küçükken arap sanatına ilgi duyuyor ve kapanıyor bu şekilde

not resim için takılmayın elimde örnek olarak bu vardı

ardından kendisine uydurma isim olan abd-ul-a-hazret diyor sonra zamanla alhazret oluyor ve hayali necronomiconun yazarı oluyor

bu yorumdan görebilirsinizki hikayeler sci fi üzerine kurulmuş

yani tüm

hikayelerde izi var

kitaplarda der ki

ediklerine göre, insanın ortaya çıkışından çağlar önce yaşamış olan ve yeni oluşmuş dünyaya uzaydan gelen yüce eskiler'e tapıyorlardı. o eskiler şimdi ölüydü, toprağın derinliklerinde ve denizin altında yatıyorlardı; ama onların ölü bedenleri sırlarını, hiç bir zaman ölmemiş bir mezhep oluşturan ilk insanlara düşlerinde anlatmıştı. bu mezhep, işte o mezhepti; tutukların dediğine göre, bu mezhep hep var olmuştu ve ta ki yüce rahip cthulhu sular altındaki kudretli r'lyeh kentindeki karanlık evinden kalkarak dünyayı egemenliği altına alacağı güne kadar bütün dünyanın uzak çöllerinde ve karanlık yerlerinde gizli olarak her zaman var olacaktı. bir gün, yıldızlar hazır olduğunda, o çağrıda bulunacak ve gizli mezhep de her zaman onu özgürlüğüne kavuşturmayı bekliyor olacaktı.

bu arada fazla şey anlatılmaması gerekiyordu. işkenceyle bile ağızlarından alınmayacak bir sır vardı. insanoğlu dünyanın bilinçli varlıkları arasında kesinlikle yalnız değildi, çünkü çok az sayıdaki inançlı kişiyi ziyaret etmek üzere karanlıktan gelen ruhlar vardı. ama bunlar, yüce eskiler değildi.

eskiler'i bugüne kadar hiç bir insan görmemişti. oyma put, yüce cthulhu'ydu, ama diğerlerinin de tam olarak ona benzeyip benzemediğini kimse bilmiyordu. eski yazıları artık kimse okuyamıyordu, ama her şey kulaktan kulağa aktarılıyordu. yüksek sesle okunan ilahide değildi sır - sır asla yüksek sesle dile getirilmiyor, ancak fısıtlılarla söyleniyordu. ilahi sadece şu anlama geliyordu;

"r'yleh'deki evinde ölü cthulhu düş görerek bekliyor."

sonsuza kadar yatabilen ölü değildir

-lovecraft yahya-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 9 Mart 2014; 8:47:45 >

• Kardeş nasıl çağırılıyor, anlat da çağırayım varsa...

kurban edilir

size tavsiyem sembollerden bağlı olduğunuz ne varsa kurtulun önceki konumda şeytan hareketlerini yazmıştım o konuyu hatırlayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: call of cthulhu

işin özü üstte attıhım fotodaki gibi ayin yapılır necronomicondan söz okunur

kurban edilir

Kardeş kolay çağırılan versiyonu yok mu bunun ? Şaka maka sonra okurum yazdıklarını. Konularının linkini atsana buraya
  • tekrar açında atıcam hepsini seri halinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    7,8 Uyumayı Sevmeyiz
    9,10 Uyumaya son
  • _____________________________
  • Hahahahahah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    7,8 Uyumayı Sevmeyiz
    9,10 Uyumaya son
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.