Şimdi Ara

Semum Üzerine (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu tip konulu korku filmlerinden ben bıktım.Onlar çekmekten bıkmadı.Ne menem bir şeydir bu
  • ya o değil ben filmi izleyemedim daha ama izleyen arkadaşlar gerçekten çok kötüydü diyolar var mı dediklerş kadar ?

Korku filmi olmasına rağmen hiç korku unusru yoktu gibisinden eleştirdiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

yahu ciddi ciddi bu filmi izlediniz bide burda tartışıyosunuz ya helal olsun:)

Filmi izle ondan sonra yorum yap karanlığa küfür edeceğine aydınlık için bir mum' da sen yak film konusunda çok seçiciyimdir. Dabbe izlediğim en güzel korku filmlerinden biridir. Semum ise gerek konusu olsun gerekse filmin teknolojik yönü olsun oldukça başarılı bi kaç mantık hatası dışında

Bu kadar seçici olma bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

quote:

"Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma" hakaret edilmesinin istemiyosan önce hakaret etmemeyi öğren. He hakaret mi ettin? Ondan sonra gelen hakaretlere ititraz etme ve sabırla bekle.

pardon ama ben kımseye hakaret etmedım .Kendi fikirlerimi dile getirdim ve SEMUM filminin çok basit ve gereksiz bir film olduğunu da herzaman tekrarlıyabilirim.

Sanırım başka bi yere yazıyordu o mesajı. Çünkü hakaret falan yok o mesajda. Gayet net tespitler var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 11 Şubat 2008; 13:09:00 >

• Filmin sonları cok abartılmış..Cehennem sahneleri özellikle...birde constantine ve seytan filmlerinden cok bariz alıntılar var.
  • Filme gitmeden önce yorumlara bakmıştım her yerde dalga geçiyorlardı film hakkında.Türüne KOMEDİ dahi yazanlar olmuştu ama dayanamadım gittim. Sonuç : HAYATIMDA İZLEDİĞİM EN İYİ TÜRK KORKU FİLMİ...

Sonuçta hepimizin başına gelebilecek bir hikaye(büyüden bahsetmiyorum, bazı sahnelerde KARABASAN tarzı şeyler oluyordu) olduğundan inandırıcılığı olan bir film. Benim bir filmden korkmam için inandırıcı olması ilk şart zaten.

Eğer aranızda izlemeyen arkadaşlar varsa gitsin görsünler...
  • Film hem çok amatörce çekilmiş,hem de gereken kadroyu benimsememiş.Önemli bir sinema sever olarak kötü çekimi olan bir film diyebilirim.Sonuçta Semumlar görenler() tarafından anlatılmış ve biçimleri öyle yapılmış.Ama yine de bir animasyon karakterine benzetmişler.Cehennemin diplerini bile böyle yapmışlar.Yine de zevklere karışamam...
  • imdb bottom 100 e kaçıncı filmimiz olucak acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: extra-ordinary

imdb bottom 100 e kaçıncı filmimiz olucak acaba

:D:D SÜPER

Tamamen Katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.