Şimdi Ara

Alevilere İğrenç Hakaretler ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
1
Favori
10.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benimde ortağım alevi aram iyidir. Kızacak bişi yok her gün sunnilere Muhammmed e ana avrat küfür edenler var burada. İğne size batınca cıyak cıyak bağırmayın.

    Gelelim bu asalağın yaptığı sözde standupa gülüşenlerle kendisini iq seviyesi bu söylediklerine gülecek kadarsa zaten tartışmaya gerek yok bence.
  • İyi insan olamadıktan sonra alevi ya da müslüman ne farkeder. Bunu bi anlasa insanlar olay çözülecek , ama işte... Ve bence konu da fazla abartılmış.
  • mehmehcik_71 kullanıcısına yanıt
    Yapmayın,Tarih boyunca yananlar bu acıyı bilenler sizce bir insanı yakabilir mi ? Alevi topluluğu her zaman affedicidir Mehmet Ali Erbil o sözünden sonra nasıl Cem evine girdi nasıl gidip Alevi köyünde gezdi ? İnsanlar o laftan sonra bile ona gülerek karşılık verdiler.
    http://videogaleri.gazetevatan.com/video-izle/Mehmet-Ali-Erbil--kameralar-onunde-tovbe-etti--kqVwXlbSa91u.html
  • LaOtzi kullanıcısına yanıt
    Aha cahillerden biri oltaya geldi. Sana anlayacağın dilden cevap verirdim ama avatar ve imzana Atam'ı koymuşsun kıyamadım. Umarım zamanla fikir olarak da Atam'ın izinden gidebilecek potansiyele ulaşır ve davranışlarını ona göre gösterirsin. Herkesin ifade özgürlüğü var, buna karşı senin de var ama linç kültürüyle bunu kitlesel boyuta taşımak ne yazık ki cahilliktir.

    Ayrıca Madımakta yanan kişiler için eminim senden daha çok farkındalık yaratmaya çalışmışımdır, o yüzden başka bir duyar kasma yolu dene. Amatör bir stand-up gösterisinden ne duyarlar çıkarıyorsunuz inanılır gibi değil, beyinler nasıl yıkanmışsa ülkede sağduyu ve mantık sahibi kimse kalmamış resmen.
  • X_S!nS! kullanıcısına yanıt
    Sizin amacınız farklı konuyu başka yerlere çekip haklı çıkma çabaları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xgny58x

    Vefatı değil idamı olacak vatan hainliğinden idam edilmiş iki tane vatansız adamı bile savunacak kadar gözünüzü kör etmiş ATATÜRK düşmanlığı. ''keser döner sap döner gün gelir hesap döner'' sözü boşuna söylenmemiş bu devran elbet değişecek.
    Devran döndüğünde ne olacak hocam. Yine mi insan şehit etmeye devam edeceksiniz. Devran şu anda bizim elimizde diyerek bizim de sizleri yok etmemiz lazım aslında ama yapmayız korkmayın biz insanız çünkü ama sizin ne olduğunuz belli değil
  • Metin Şentürk körlükle dalga geçiyor, kör esprileri yapıyor sıkıntı olmuyor: kendiyle barışık, sosyal farkındalık zart zurt deniyor.

    Bu kız da gerçekten aleviyse aynı durum bence. Bir noktaya parmak basmak istemiş. Ama bizim kültürde inanç dokunulmazlık hiyerarşisinde en üstte olduğu için gelecek tepkileri hesap edememiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaOtzi

    Yani şunu mu demek istiyorsunuz birileri hakarete haksızlığa uğradığında "Nasıl olsa başkaları da hakarete veya haksızlığa uğruyor" diyerek ses çıkarmaması mı gerekir ? Tabi ki insanlar haksızlığa hakarete uğradığında ses çıkaracak.
    Ben saniyorum izah edemiyorum Siz oyle bir konusuyorsunuz ki memlekette sadece bir tek alevilere zulum yapildi baska kimseye bir sey olmadi !

    Birde sen bana sunu izah edermisin bir zahmet donemin partisi Chp gitti Tunceliye bomba yagirdi, sehrin adini degistirdi bir suru insan asti ! Bu sehirden cikan bir adam varki bugun kendi celladinin partisinde baskanlik yapiyo !

    Boyle mantiksiz celiskilerin icinde sizin sikayetlerinize etraftaki insanlarin ne kadar mantikli yaklasmasini bekliyebilirsinki ?




  • Böcekli sümük kullanıcısına yanıt
    Metin Şentürk bütün körlerle mi dalga geçiyor ? İkisi aynı kapıya çıkmıyor. Bence inanç dokunulmaz değildir sorgulanabilir .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X_S!nS!

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Mazlumluk üzerinden prim kasıyor çoğu. Bunlara laf söylediğin an hemen ışıdçı sunni yezid diye ağlıyorlar en ufak eleştiride
  • Kadın ofansif ve eleştirel espriler yapmış, anlamadan saldırmayın. Cemevlerinin boş olması kimsenin gitmemesine atıf, otele tıkıp yakmak da Madımak'a atıftır. Hatta malum kısımda şurdan 100 kişi uzatır mısınız esprisi baya iyiydi ince görmüş
  • X_S!nS! kullanıcısına yanıt
    Ben tam olarak nerede "Memlekette sadece bir tek Alevilere zulüm yapıldı" gibi bir algı oluşturdum ? Israrla aynı konu çekiyorsun.O zaman bize de cevap vermek düşer.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Seyit_R%C4%B1za
  • sky-inn S kullanıcısına yanıt
    PRİM ŞELALESİ
  • X_S!nS! kullanıcısına yanıt
    Siz soruma cevap vermediniz dedeniz pkk'yı kursaydı siz bu devlete karşı savaşır mıydınız ?
  • Espri ile iğrençliğin arasında kalın bir çizgi vardır.
  • Siz şunu anlamıyorsunuz bir şey demekle veya eleştirmekle bu durum aynı şey değildir.Ben sadece şu sorunun cevabını merak ediyorum ben size ve ailenize mum söndü hakareti etsem bana ne yapardınız ?
  • Bence siz dediklerimi okumuyorsunuz.Diyorum ki "Bunca zaman bu iftiraya uğrayan Aleviler" bu iftirayı ortaya atan ilk Erbil mi ? Ayrıca Alevi bir kesimin saldırgan olması bütün Alevileri öyle yapıyorsa Camilerde tecavüz edilen çocuklar Sunnileri ne yapar ?
  • Arkadaşlar konu nerden nereye gelmiş. Ne yapıyorsunuz siz. Ayıptır
  • Bu cümlelerin hiçbiri benim yazdıklarımda geçmiyor.Eğer alıntı yapacaksanız aynısını yazacaksınız.
  • Sacha Baron Cohen'i bileniniz bilir. Adam yahudi ama en fazla ses getiren, ortalığı yakıp yıkan komedi filmi olan Borat ile yahudilerin anasını belliyordu.

    Yahudileri hamam böceği yerine koyuyor, linç kültürünün hedefi haline getiriyordu. Filmin bir sahnesinde köpek alacak, köpeğin iyi olup olmadığını "şalom" diyerek test ediyor. Şalom ibranice "barış" demek, bakıyor köpek saldıracak mı, köpek saldırmıyor, bu köpek beş para etmez diyor

    Evin içinde hamam böcekleri var, üstlerine para atıyor, bunlar şekil değiştirmiş yahudi diyor

    Amerika da bir Country barda, Throw the Jew, Down the Well (yahudiyi kuyudan aşağı at) diye şarkı yazmış onu söylüyor

    Ancak film aslında yahudilere yapılanları ofansif bir mizah ile eleştiriyor. Puanına ve izlenme sayısına bakabilirsiniz. Nefesimiz kesilmişti gülmekten, izlediğimizde.

    Bir parça kesilip atılmış, kız ve ailesi Alevi zaten. Linç kültürü böyle bir şey. Biraz salın artık. Şu tarikat kafasından çıkın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 19 Mart 2020; 22:25:29 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.