Şimdi Ara

Alevilere İğrenç Hakaretler ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
1
Favori
10.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gereken yapılmalı, bu kadına dava açılmalı, halkı galyena ve etnik mezhep suçu işlemesinden..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaOtzi

    Ben tam olarak nerede "Memlekette sadece bir tek Alevilere zulüm yapıldı" gibi bir algı oluşturdum ? Israrla aynı konu çekiyorsun.O zaman bize de cevap vermek düşer.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Seyit_R%C4%B1za


    Adam Ataturkun idam ettigi Seyit Riza'nin torunuyum diyor Ataturku ovuyor ! Kendi dedesini asan adama iltifat eden bu adamin yaptigi sikayete milletin mantikli bir sekilde nasil yaklasmasini bekliyorsun ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_S!nS! -- 19 Mart 2020; 20:29:48 >




  • X_S!nS! kullanıcısına yanıt
    Sizin dedeniz pkk yı kurmuş olsaydı sırf dedeniz olduğu için pkk ya katılıp bu ülkeye karşı savaşır mıydınız? Bu adamın dedesinin hatasından dolayı bu ülkenin kurucusuna bu ülkeye düşman olmasını mı istiyorsunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaOtzi

    Evet haklısınız, o kadar yorum içerisinde videoyu atmamışım özür diliyorum.Buyrun neden gittiğini aşağıda açıklıyor.
    https://www.izlesene.com/video/mehmet-ali-erbilin-cemevini-ziyaret-edip-tovbe-etmesi/8826229
    Bu cemevinin yollarında her zaman kameralar olur mu?

    Olmuyorsa Erbil' in gitme sebebi pek vijdanen durmuyor. Daha çok işimden olabilirim, yolda dayak yemek istemiyorum, o yüzden star tv kameralarını çağırdım ki alevilerden af dilediğimi görün gibi duruyor.

    Mesele vijdansa kameraları niye çağırdın? Af dilemesine kadar çektirmiş adam.

    Erbil yanlış anlaşıldığını söylüyor. Attığın bir önceki linkte de orada ışık kesilmişti falan diyor. Yanlış anlaşılma varsa neden tövbe ediyor?
    Bilerek yapılan işin tövbesi olur.

    Örneğin Arabayla giderken bir anda biri önünüze atlar ve ona çarparsanız kalkıp da bir daha birine çarpmayacağım diye tövbe etmezsiniz. Çünkü sizin kastınız yoktur. Birinin gene önünüze atlamayacağının da garantisi yoktur.

    Yanlış anlaşılmanın bir daha gerçekleşmeyeceğinin de garantisi yoktur. Zira yanlış anlamak karşı tarafın problemidir.

    Kısacası erbilin vicdanen rahatlamaya gittim ama kameralarla. Beni yanlış anladınız, ama gene de tövbe ediyorum cümlesi ÇELİŞKİLİDİR.

    Kasten söylemiştir ve toplum baskısı ile peşine de kameraları takıp aklanmak istemiştir. Konu bu kadar basit.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 19 Mart 2020; 20:38:26 >




  • Mum söndü iftirasını bilmediğinizi düşünüyorum bu saçmalık yıllardır Alevilere yapılan kalleşçe bir iftiradır.Bunu şakası olur mu ?Ben sizin ailenize karşı "Yanlışıkla" böyle şaka yapsam bunu kabul eder misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaOtzi

    Mum söndü iftirasını bilmediğinizi düşünüyorum bu saçmalık yıllardır Alevilere yapılan kalleşçe bir iftiradır.Bunu şakası olur mu ?Ben sizin ailenize karşı "Yanlışıkla" böyle şaka yapsam bunu kabul eder misiniz?
    Sanırsam yazdıklarımı yarım okuyorsunuz.

    Tam olarak bundan bahsediyorum.

    Erbil demiş ki yanlış anlaşıldım. Pek yanlış anlaşılmış durmuyor.

    Gerçekten yanlış anlaşıldıysa niye af diliyorsun neyin tövbesini ediyorsun dedim zaten. Yanlış anlaşılmanın tövbesi olmaz.

    Erbil sürekli çelişkili konuşuyor. Cemevi gezmesinin sebebi de videoda söylediği gibi vijdanen değil. Linç korkusu. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Erbil' in söyledikleri gerçekleri yansıtmıyor. Bu da söylediği çelişkili cümlelerden anlaşılıyor. Linçten korktuğunun bir göstergesi de kameraları peşine takması. Vijdanen rahatlamak istiyorsan kameraya ihtiyacın yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 19 Mart 2020; 20:41:43 >




  • Sence linç Aleviler linç edecek bir toplum olsalar kamera olduğu için linç etmekten vazgeçerler mi? Ayrıca linç edecek bir topluluk gülerek karşılar mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaOtzi

    Sizin dedeniz pkk yı kurmuş olsaydı sırf dedeniz olduğu için pkk ya katılıp bu ülkeye karşı savaşır mıydınız? Bu adamın dedesinin hatasından dolayı bu ülkenin kurucusuna bu ülkeye düşman olmasını mı istiyorsunuz ?
    Peki sen hakim olsan kendi tecavuzcusune asik olan bir kadinin sikayetine nasil bir hukum verirsin ve kadin hakkinda ne dusunursun ?
  • X_S!nS! kullanıcısına yanıt
    Bir kere örnek yanlış.Öldürülen kişi adamın kendisi değil dedesidir.Adamın dedesi de zaten Atatürk'ü sevmiyor.Bu dediğinizin olması için Seyit Rızanın Atatürk'ü sevmesi gerekiyor.
  • X_S!nS! kullanıcısına yanıt
    Siz soruma cevap vermediniz dedeniz pkk'yı kursaydı siz bu devlete karşı savaşır mıydınız ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaOtzi

    Sence linç Aleviler linç edecek bir toplum olsalar kamera olduğu için linç etmekten vazgeçerler mi? Ayrıca linç edecek bir topluluk gülerek karşılar mı ?
    Bak ortalıkta ''Erbil sonra ne oldu cemevi gezdi'' diye konuşabiliyorsun. Kanıtın da var. Alınan yarar bu zaten. Kameranın gerekliliği de bu.

    ''Bak bize o da bulaşmıştı kapı kapı özür diliyordu. Büyüklük ettik affettik.'' diye gezebiliyorsun. Bir linç grubuiçin alınabilecek en iyi sonuç budur.

    ''Topluluk gülerek karşılar mı'' 2 kişi tüm toplumu yansıtmaz. Linç toplumu Türkiye' nin genel bir sorunudur. Mezhep, din veya ırka özgü bir şey değil.

    Atatürkle ilgili kötü bir şey söylersen de lincini yer oturursun. İslamiyetle ilgili bir şey söylersen de lincini yer oturursun. Hatta kadınlar hakkında ufak bir eleştiri getirirsen de whatsapp gruplarında ''Arkadaşlar şimdi saat 20.00' de ananıbilmemeneyapayım hastagiyle yardırıyoruz.'' şeklindeki operasyonlarla lincini yer oturursun.

    Linç gruplarının aldığı birkaç sonuç vardır.

    1- Sosyal medya bazlı bir linç ise ''hesabını kapattırdık.''
    2- İşinden attırdık. Şimdi iş bulamıyor.
    3- Özür dilettirdik. Bize bir şey söylersiniz sonra koşup af dilersiniz.



    Bu da linç etmeyen harika toplumun Star TV' ye yumurtalı saldırısı. https://www.haberler.com/izmir-de-alevilerden-mehmet-ali-erbil-e-yumurtali-2270166-haberi/

    Binası yumurtalanan, mimlenen Star TV bu olaydan sonra sence Erbil' e ne demiştir? Hukuk güvenliğinden bahsedip yargı kararını bekle mi demiştir? Yoksa ''koş özür dile yoksa seni işten atarız'' mı demiştir?

    Gittiği cemevi neden saldırmadı o zaman?
    sorusunu soracağını biliyorum.
    Önceden kameraları ayarlayan hatta arabası hareket etmiyordu bu soğukta sırf gitmek için yürüdü demogojisini ayarlayan kişiler tabii ki önceden Erbil' in cemevine geleceğini söyledi. Kimse böyle bir linç yedikten sonra önceden geleceğini söyleyip güvenliğini garantiye almadan içlerine girmez. Muhtemelen hatrı sayılır bir abisi önceden haber vermiştir cemevindeki dedeye ''gelecek özür dileyecek haber yapacağız.'' diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 19 Mart 2020; 21:5:28 >




  • Espri ile iğrençliğin arasında kalın bir çizgi vardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: müdür727

    Bu mesaj silindi.
    ingilizlerle iş birliği yaptığı kanıtlanan ve bu kanıtların devlet arşivinde saklandığı halde vatan hainliğinden asılan bir kişiye hoca ve şehit demek için ya yunan olmak lazım ya da ingiliz. seç bakalım sen hangisisin ?

    milli mücadele düşmanlarına saygı ve sevgi besleyenler aynen onlar gibi vatan hainidir. o kadar asker çanakkalede boşuna mı savaştı ? sizin sözde hocaları dinleseydik bugün ingiliz sömürgesiydik. bugünün fetullahı ne kadar hocaysa iskilipli atıf ve şeyh sait o kadar hocadır
  • Siz şunu anlamıyorsunuz bir şey demekle veya eleştirmekle bu durum aynı şey değildir.Ben sadece şu sorunun cevabını merak ediyorum ben size ve ailenize mum söndü hakareti etsem bana ne yapardınız ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaOtzi

    Siz soruma cevap vermediniz dedeniz pkk'yı kursaydı siz bu devlete karşı savaşır mıydınız ?
    Devletlerin politikalari surekli degisir Kenan Evren daha dune kadar serefli bir cumhurbaskani iken bugun rutbeleri sokulmus bir vatan hainidir ! En basiti Devletin yarin PKK ile birlikte olup
    YPG'ye saldirmiyacagina dair bana bir garanti verebilirmisin ? Eger benim dedeme karsi bir haksizlik soz konusu ise ben sonuna kadar dedemi savunurum ! Bu devlet sadece Seyit Riza'yi asmakla kalmadi kucucuk cocugunun yasini buyulterekte idam etti !

    Simdi sen benim soruma cevap ver ! Sen hakim olsan tecavuzcusune asik olmus bir kadinin sikayetine ve mantigina nasil bir yaklasimda bulunursun ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_S!nS! -- 19 Mart 2020; 21:17:5 >




  • 10/10 mizah, ofansif falan da değil gerçek xd. Kadın da tam sew olmalık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X_S!nS! kullanıcısına yanıt
    Sorunuzun mantıklı olmadığınıı yukarıda açıkladım.Dedenizin hakkını savunuyorsunuz İngilizden yardım isteyen Seyit Rıza haklı mıdır ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sünni Alevi hepimiz kardeşiz; ama bütün Aleviler çok iyi insanlar ve bütün kötüler Sünniler içinden çıkıyor anlayışı...
    Benim siyasi görüşümde olmayanları görmekten nefret ediyorum anlayışı...

    Çıkan sonuç; Alevilere hakaret etti!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 19 Mart 2020; 21:23:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaOtzi

    Siz şunu anlamıyorsunuz bir şey demekle veya eleştirmekle bu durum aynı şey değildir.Ben sadece şu sorunun cevabını merak ediyorum ben size ve ailenize mum söndü hakareti etsem bana ne yapardınız ?
    Konuyu objektif ortamda tartışmak yerine şahsa yöneltmeyi tercih ediyorsun. Ama söyleyeyim gene de,
    Hiçbir zaman ailemi de toplayıp sana yumurta atmam, twitterda hastag açıp sana küfür ettirmem, ailemle beraber iş yerini basıp senin işten atılmanı sağlamaya çalışmam.
    En fazla yapacağım şey yargıya başvurmaktır. Zira ben ne suçu ve cezayı ortaya koyacak yasamayım, ne suçu ve cezayı tespit edecek yargıyım ne de infazı gerçekleştirecek yürütmeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 19 Mart 2020; 21:21:0 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.