Şimdi Ara

M6 E63 almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-akn-auto-2006-bmw-m6-coupe-tam-dolu-hatasiz-borusan-cikisli-426201693/detay

ilandaki gibi bir m6 almayı planlıyorum. sadece haftada 1 gün zevk için süreceğim. genelde kapalı garajımda muhafaza edeceğim.

soracağım soru bu aracın 2006-2007 modellerinin kronik problemleri var mıdır?

bakım masrafları nasıldır?

yıllık bana ortalama masrafı ne olur?

200 bin tl bütçeye başka alternatifleriniz var mıdır?

önerileri bekliyorum

İnşaat Yüksek Mühendisi

• BMW'nin en güzel tasarımlarından biri.

Bir diğeri de yine aynı yıllara ait 7 serisi.

Bence alınır, zevkle de binilir.

Tek göze batan kısmı yıllık vergisi olur.

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."
  • masrafını bakımını bilmem fakat bu tür arabaları galerici elinden almak düpedüz kendi topuğuna sıkmaktır.bu arabalarla kim bilir kimler ne oyunlar yapmış üstünden atlamış altından kalkmıştır.bunların çoğu karşı sokaktaki yıkamayacıya giderken bile mahalle arasında arabanın ırzına geçebilecek insanlar.bu parayı akıllı adam böyle yerlerden alacağı arabaya bağlamaz.

Orijinalden alıntı: cadillaccts

masrafını bakımını bilmem fakat bu tür arabaları galerici elinden almak düpedüz kendi topuğuna sıkmaktır.bu arabalarla kim bilir kimler ne oyunlar yapmış üstünden atlamış altından kalkmıştır.bunların çoğu karşı sokaktaki yıkamayacıya giderken bile mahalle arasında arabanın ırzına geçebilecek insanlar.bu parayı akıllı adam böyle yerlerden alacağı arabaya bağlamaz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-m-6-417775236/detay

sahibinden de var satılık ilan olarak. dediğiniz gibi güvensizlik bende de hat safhada

İnşaat Yüksek Mühendisi

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

BMW'nin en güzel tasarımlarından biri.

Bir diğeri de yine aynı yıllara ait 7 serisi.

Bence alınır, zevkle de binilir.

Tek göze batan kısmı yıllık vergisi olur.

vergi 12 yıl olunca 5000 e düşüyor diye biliyorum yani 2018 de 2006 modellerde indirim olacak sanırsam

İnşaat Yüksek Mühendisi
  • Irrasyonel kullanıcısına yanıt
    abi bu arabaları böyle adamların ellerinden alma.şaşmaz da bilmem ne usta.bilmem ne servisinde kıl tüy usta.ya bu araba dünyanın parasına satılıyordu zamanında.alan adam bunu sıfır aldığında o ustaya bu ustayamı emanet etti.götürdü yetkili servisine emanet etti.özel yapılmış bir arabayı oradaki buradaki usta elinde sanayici mantığıyla bakıma götürmüş adamdan araba almam.diyeceksin sen benden de mızmızsın evet bu araba konusunda öyleyim.fakat herşeyin bir yakışanı var.maddi değeri yüksek mühendislik çalışmasının çok olduğu bir modele haketmediği yerlerde bakım yaptırıp biraz parayı bulan heriflerin aldığı orasıyla burasıyla oynayıp hevesi geçince sattığı modeller genel olarak.benim tavsiyem ilk sahibinden bulup alınmalı böyle araçlar.zaten bu sahibindendeki ilanlarda ya galerinin elindedir yada 3.4. sahibinin altında ezilmiş yamatılmaya çalışılan arabalardır.ben olsam daha ince eler sık dokurdum.bunun parasını verip alırsın fakat umulmadık yerden arıza yaptımı bir araba parasıda orasına burasına yer bu aletler.

• Kesinlikle kafana göre alma yanında bilen tecrübeli olan biri olmayınca, aslında bu forumda arama sorularını git techturkeye orada bu araçları kullananlarla bile konuşabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    AUDİ A6 C6 hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Kia Pro'ceed Gt vs. Bmw e90 3.20D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

masrafını bakımını bilmem fakat bu tür arabaları galerici elinden almak düpedüz kendi topuğuna sıkmaktır.bu arabalarla kim bilir kimler ne oyunlar yapmış üstünden atlamış altından kalkmıştır.bunların çoğu karşı sokaktaki yıkamayacıya giderken bile mahalle arasında arabanın ırzına geçebilecek insanlar.bu parayı akıllı adam böyle yerlerden alacağı arabaya bağlamaz.

Çok mu abartıyorsunuz yada çok mu kötümsersiniz bilemedim.

Bırakin böyle bi m6 ya sahip olmayı standart bmw mercedes alınca bile gözler üzerinizde oluyor sanki "mimleniyorsunuz".

Eğer imkanınız varsa alın. Dünya'ya bi kere geliyoruz. Yarin bir gün içinizden ukte kalmasındansa fırsatınız varsa alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hacı yanlış anlamışın beni.o araba alınır gerçekten güzel bir otomobil fakat ellenmiş kurcalanmış üstünden kimin geçtiği belli olmayan arabadan uzak durulur alınmaz anlamında söyledim.yoksa dediğin gibi dünyaya bir kere geliyorsun alabiliyorsan en iyisini al en iyisine ye en iyisini giy.
  • benim de aklımda bir sürü soru işareti var ancak malesef biliyorsunuzki bu tür arabaları ilk sahibinden bulmak vs mümkün değil. bu fiyatlara alınabilecek daha makul önerileriniz olursa beklemedeyim

İnşaat Yüksek Mühendisi
  • 11 yıllık araç 200 bin daha nasıl kronik problem olacak.

Avrupada bunlar geri dönüşüme gitti bile,jilet oldu.

Bende galeriden almazdım sahsen. Biz normal gündelik aracları bile galeriden almıyoruz hele bu bir m6. Özel bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

11 yıllık araç 200 bin daha nasıl kronik problem olacak.

Avrupada bunlar geri dönüşüme gitti bile,jilet oldu.

Sende o jiletleri kullanıyorsun bu dahada ilginç olmuş

• S85 v10 sıkıntılı motordur, kronik krank mili, yatak sorunları kaçınılmazdır zaten. Tamir masrafları da müthiş pahalıdır. SMG 3 şanzıman ayrı bir hikaye. Bu motorları Ferrari motoru gibi düşünmek lazım, şimdi M motorlar normal BMW motorlarının turbolanmışı olduğu için çok daha sorunsuz, bunlar sıfırdan üretim makinalar.

Arabanın geçmişi ve motora yapılmış işlemlerin kaydının olması çok önemli. Temiz olsa bile ben S85 motorlu araç almazdım, bunlar sorun açtı mı büyük beladır, baya çocuk gibi oturur ağlarsın.

E63, E55 milyon kat daha sorunsuzdur, kıyas kabul etmez sağlamlığı ama ondan da haftasonu arabası olur mu bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcohol06 -- 28 Nisan 2017; 18:44:58 >

2008' Audi S5 4.2L V8 quattro
    2017' Egea HB 1.3 Multijet Urban Plus
  • Hocam araba işlerinden pek anlamam ama galeriden alırken gerçekten çok dikkatli olun. Kuzenim geçtiğimiz aylarda 2005 Mustang 4.0 GT aldı galeriden sonra bi hafif tamponu vurdu yaptırmaya gitti tanıdığına ve arabanın birçok hasarı olduğu meydana çıktı galerici tabi bunlardan bahsetmemişti kuzende güvenip almış hiç baktırmadan :) Sizde dikkatli olun baktırmadan almayın benim kuzen gibi :)

Intel Core Ivy Bridge i7 4710HQ || Nvidia GeForce GTX850M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 1 TB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard artidokuz.com
  • Para sizin fakat 4 tekerlek bir arabaya 200-250 bin para vermek mantıklı mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevilenAdam

Para sizin fakat 4 tekerlek bir arabaya 200-250 bin para vermek mantıklı mı ?

mantığa bak 250de verirsin 500de verirsin paran varsa, kaldı ki 250 bin arabaya veren adamın parası vardır adam varını yoğunu satıp arabaya basacak değil ya

Orijinalden alıntı: Irrasyonel

quote:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-m-6-417775236/detay

sahibinden de var satılık ilan olarak. dediğiniz gibi güvensizlik bende de hat safhada

Yuva yıkar be güzelliğe bak

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.