Şimdi Ara

M6 E63 almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arabayı alınca öyle hafada bir kullanmazsınız aksine her gün kullanmak istersiniz.Kapıda M6 duracak siz kullanmayacaksınız.Ya benzini karşılayamayacak durumdasınızdır ya da bakımını.Karşılayamayacaksınız almayın boşuna.Fren balatası sadece bin tl bu aracın.Bakım deseniz girmiyorum bile.Araç M6 olunca 100 liralık şey 500 olur.Bir gün kullanmak için bu maceraya girilmez bence.200 bine alıp kaç kere yanladılar acaba ne oldu diye düşünmek boşuna çünkü bu aracı alan adam orta şeritten sakin sakin gitmek in almıyor, sürekli dip gaz yanlıyım gibi şeylerle dolaşıyor.Anlayacağın hırpalayan hırpalayana bu aracı.Yazık etmeyin ne paranıza ne de size.Kasko fiyatı bile kim bilir kaç TL'dir.Yazık günah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • askar denilen yer dandik falan değildir hocam aldırmayın anlamayan bilmeyen sallamış. araç çok güzel paranız varsa alınır. daha yeni sorunsuz s3-s5 c63 maserati bakabilirsiniz ama m6 tabi daha güzel araçtır.

• Bir arkadaşım M4'ü ile kaza yaptı araç çok ağır hasar aldı. Galeriye sattı o halde. Galeri aracın önünde az hasar kalacak şekilde aracı düzeltti. Kaput biraz kalkık duruyordu. Açıklamasına da "araç çıtır hasarlıdır. Park halindeyken başka bir araç çarpması sonucu az hasarlıdır" yazmışlardı ve çok fahiş fiyata sattılar

Ham, pişkin, olgun kişinin hâlini hiç mi, hiç anlayamaz; Öyleyse sözü kısa kesmek gerek vesselâm.
    -Mevlana
  • Selami Şahin 1.6 ie kullanıcısına yanıt
    Plaka,renk vs ifsa etmiyorsan senin de o galericiden farkin yok hocam soylemek istedim sadece.

Orijinalden alıntı: talharo123

Plaka,renk vs ifsa etmiyorsan senin de o galericiden farkin yok hocam soylemek istedim sadece.

Bir başka arkadaşım çok sonra aracın malum sitedeki ilanının screen shot'ını attı bana. Araç çoktan satılmıştı benim yapacağım bir şey yoktu

Dünyada 3 Tip Ahmak İnsan Vardır. 1 - Yolculuğa Tek Başına Çıkan. 2 - Kaynanasının Yanına Ev Yaptıran. 3 - Yokuş Çıkarken Cigara İçen.

• Al bi s3 mis gibi yeni araba gibisi var mı

İnşaat Yüksek Mühendisi

• quote:

Orijinalden alıntı: tfsiapollo

Zevk meselesi tabi ama bunlarada bakmanizi oneririm.

https://www.sahibinden.com/subaru-impreza-2.5-wrx-sti

https://www.sahibinden.com/mitsubishi-lancer-evolution?sorting=price_desc

hocam öneri için teşekkürler ama arkadaşımda subaru wrx var. sürüşü beni çok tatmin etmiyor açıkcası.

İnşaat Yüksek Mühendisi

• arkadaşlar genel bir yorum yapacak olursam, önerilerin geneli araç ile ilgili yoğun problemler ve masraflar yaşatacağı doğrultusunda. bu durum moralimi bozdu.

hayalim 200 bin tl gibi bir bütçeden güzel bir makina alıp yavaştan eksiklerini gidermek. bütçem her gün binmeye müsade etmez haliyle; bu araçlar km de 1-1.5tl yakan ve 10 binde bir ağır bakımı olan araçlar. biz de memba değiliz haliyle

m parçaları ve bakımlarının uçuk olduğu söylendiğinden aklıma bmw 545 veya 530 türü araçlar da gelmiyor değil.diğer önerilerinize de açığım.

galeri olayı da dediğiniz gibi çok problemli. sahibinden düzgün bir araç malesef bulamadım.

İnşaat Yüksek Mühendisi
  • Irrasyonel kullanıcısına yanıt
    Airmatic dışında cok sıkıntı çıkaran parçası Yok diye biliyorum. Ama bu tur araçların parçaları cok pahalı.Bu yıllarda en temiz spor araçlar bunlar. BMW almak intihar olur diyebilirim. Servis bakımlı CL filan iş gorur.

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Al bi s3 mis gibi yeni araba gibisi var mı

s3 de güzel öneri ama bana biraz küçük geliyor hocam

İnşaat Yüksek Mühendisi
  • Irrasyonel kullanıcısına yanıt
    cl hakkında çok bilgi sahibi olmamakla beraber genel gözlemim neticesinde;
    kime sorarsanız sorun uzun ömürlülük kalite sağlamlık anlamında bu mercedeslerin bmw audi vs. gibi muadili araçlar üretebilecek her markadan daha dayanıklı olduğunu söyleyebilirler.adam gibi kullanılmış sahibi belli seceresi belli bir cl bence sizede torununuzada gönül rahatlığıyla hizmet edip zevk verecek ve ilerde klasik olabilecek bir araç.yerinizde olsam bu tür araçlarda sadece orjinal bir mercedes bakardım.bmw audi evet güzel araçlar ama aynı yaştaki aynı sınıftaki araçları ilanlardan karşılaştırın dirilik duruş anlamında mercedesler hep bir adım öndedir.

Ryzen 5 2600x Core Frozr L - 1,375V 4.1Ghz/Msi X370 Gaming Plus /Palit Gtx 1070Ti Dual/2x8 3466 MHz CL14 Crucial Ballistix/256 Gb M2 SSd/ 3 Tb HDD/ Cooler Master Haf 912 Advanced/750W Cooler Master Psu
  • Yav haftada 1 gun için bu araç alınır mı ya . 1000 tl den den mustang camaro flan kirala. 200 hafta eder 4 sene . Hem kafan agrımaz hemde her hafta değişik araca binersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

Yav haftada 1 gun için bu araç alınır mı ya . 1000 tl den den mustang camaro flan kirala. 200 hafta eder 4 sene . Hem kafan agrımaz hemde her hafta değişik araca binersin

bu tür araçların sahiplerinin de her gün bindiğini düşünmüyorum hocam zaten

İnşaat Yüksek Mühendisi
  • Şu kasayı tipsiz bulan tek insan ben olamam bmw nın en çirkin tasarımı bence.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.