Bildirim
Lys final matematik ağır geldi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Görünüşe göre tek ağır gelen kitap da değil... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: burakarca
Görünüşe göre tek ağır gelen kitap da değil...
Bu güzeldi kardeşim. Ama sonuna şöyle bişey ekleyebilirdin.
Diycem ama ağır gelicek bişey de yokki...
Böyle daha etkili olurdu.
Hadi beyler daha iyi şeyler bekliyorum_____________________________ -
Karekok aldim biraz temelim var ama acayip unutmusum fakat memnunum _____________________________ -
aynen ,finalin yayınlarından nefret ediyorum.11.sınıfta almıştım kimyasını hala bomboş çoğu sayfası çok fazla yükleniyorlar ve gereksiz bence.karekökü çok övüyorlar yukarıdaki arkadaşın da belirttiği gibi. kitap almaya gittiğinde detaylı bi şekilde incele _____________________________ -
Bence final gayet iyi bir yayın düz lisede okuyan lise son sınıftaki arkadaşım dershaneye gitmeden sadece final yayınlarıyla hazırlanarak sınavlara girdi ilk senesinde tıp kazandı. Bende bu sene finalle hazırlandım. Dershaneye gitmedim. YGSden 149 net bekliyorum. Bende düz liseliyim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler