Binbaşı
15 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 286 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba .
Iphone 5c temassızlık yüzünden sanıyorum çok zor şarj bağlantısı yaşıyor , pazartesi günü randevum var . Acaba böyle bir şeye kullanıcı hatası derler mi merak ediyorum , garantisi mevcut.
Selamlar
PC Fifa 15 'de Oyunu açıp Messi resmini gördükten 3-4 saniye sonra takılıyor devam etmiyor. Ne yapılabilir ? Bu sorunu çözen varsa veya fikri olan yazarsa sevinirim.

Yaptıklarım : Msi AfterBurner ve Riva Servers'ı devre dışı bırakmak
Launcher üzerinden yönetici olarak çalıştırmak : Sonuç işe yaramadı
Selam arkadaşlar , her şey bir anda gelişti ve bu yılın kış aylarına ucuz bilet buldum %90 ihtimal ile alacağım , kalacak yer tavsiyeleriniz nelerdir , 2 kişi gidiyoruz sağlam bir internet sitesi tavsiyeniz vs var ise iyi olur.

Ayrıca ev mi yurt mu nasıl yapmam gerekli onu tam kestiremedim yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
Selam arkadaşlar

Dün hiçbir sorun yoktu ekran kartı Nvdia ya geçip turbo modunda oyunları açabiliyordum , bugun durduk yere ekran kartını değiştirmemeye başladı haliyle turbo moda da geçmiyor. Nvdia denetim masasından otomatik seç i kaldırıp her zaman yüksek performansta olmasını seçtim reset atmama ragmen hala geçmiyor diğer ekran kartına , herhangi bir çözüm bulamadım bilgisayarımda yüksek performans güç modunda halbuki , yardımcı olursanız sevinirim elim kolum baglandı
GÜNCELLEME
Servisten çıkmış anakart ve klavyede sıvı teması oldugu için 450 $ + KDV istiyolar yok mudur bunun başka çözümü ,İstanbulda bir yerden parça temin edemezmiyim ikinci el veya daha ucuz fiyata ? Yoksa bilgisayarı çöpe atıcam yani başka ne işe yarar delirmek üzereyim. yardım edin lütfen

Arkadaşlar merhaba
Msi laptop uma yanlşıkla şekerli çay döktüm , çok fazla gelmedi diye pek aldırış etmedim space tuşu zorluyordu silince geçer dedim , sonra iyice zorlayınca biraz araştırdım meğerse çok mühim bir meseleymiş baya cahil oldugum için hiçbir şey yapmadım az öncede kapanıp açılmaya başladı epey korktum laptopda yeni moralim bozuldu , bu dakikadan sonra yapılabilecek bir şey var mı ?

Garantisi sürüyor garanti kapsamına alınır mı klavye harici diğer donanımlara zarar geldiyse , bir de MSİ İstanbul servisinin yeri nerededir google da baktım bulamadım .

Şimdiden teşekkürler , cahiliiğimin kusuruna bakmayın.
GÜNCELLEME
Servisten çıkmış anakart ve klavyede sıvı teması oldugu için 450 $ + KDV istiyolar yok mudur bunun başka çözümü ,İstanbulda bir yerden parça temin edemezmiyim ikinci el veya daha ucuz fiyata ? Yoksa bilgisayarı çöpe atıcam yani başka ne işe yarar delirmek üzereyim. yardım edin lütfen

Arkadaşlar merhaba
Msi laptop uma yanlşıkla şekerli çay döktüm , çok fazla gelmedi diye pek aldırış etmedim space tuşu zorluyordu silince geçer dedim , sonra iyice zorlayınca biraz araştırdım meğerse çok mühim bir meseleymiş baya cahil oldugum için hiçbir şey yapmadım az öncede kapanıp açılmaya başladı epey korktum laptopda yeni moralim bozuldu , bu dakikadan sonra yapılabilecek bir şey var mı ?

Garantisi sürüyor garanti kapsamına alınır mı klavye harici diğer donanımlara zarar geldiyse , bir de MSİ İstanbul servisinin yeri nerededir google da baktım bulamadım .

Şimdiden teşekkürler , cahiliiğimin kusuruna bakmayın.
Mrb
Kullandığım modem arıza çıkardığı için değiştirmeye karar verdim. Nete baktım asus ve tplink fln var bu aralıkta. Herkes ayrı bişey diyor iyi mi kötü mü anlamak güç. Öğrenci evi 4 kişi sürekli neti kullanıyor diyebilirim. Oyun, maç, download fln sıkıntı çıkartmayacak ve fazla pahalı olmayacak modem ne önerirsiniz?
Aveanın verdiği şu ip boostları çekilişle veriyorum beyler TR Sunucusunda geçerlidir
çekilişe katılmak istiyorum demeniz yeterli. 2 kişiye vereceğim.

edit : 23.30 SON KATILIM

Kazananlar : @İBÖ Peace
@Rüzgar0616
hayırlı ols
un

Kodlar verildi , hayırlı bayramlar bir dahaki çekilişte görüşmek üzere 25 TL ve üzeri Avea TL yüklediğimde yeni bir kod geliyo
Selam Beyler

Beşiktaş veya Şişli de biraz geniş ve ücreti uygun spor salonu arıyorum var mı acaba bildiğiniz yerler ? Beşiktaştaki The Alaaddin Club gibi ufacık yerleri söylemeyin lütfen Taksim merkezde biliyorsanız o da olur .
Elimde 2 adet 10IP boost var birini şimdi vereyim diyorum katılım yeterli olursa bu gece gibi açıklarım.Çekilişe katılmak istiyorum yazmanız yeterli
Çekilişi random.org dan yapacağım

edit : çekilişi 21.00 da bitireyim çok kalabalık olmasına gerek yok , 21.00dan sonraki yorumları saymıyorum

ÇEKİLİŞ BİTMİŞTİR KAZANAN ARKADAŞ TheB0SS
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.743
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 50.503 (Bu ay: 318)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 268 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.