Şimdi Ara

Tyt ve ayt matematik fulleyenler nasıl çalıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
6
Favori
4.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet soru başlıkta. Nasıl çalıştınız? Tyt-ayt matta 1 yılda 15 netten 35 nete çekilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• hocam ben fullemedim mezuna kaldım ama çekilir her türlü. ben denemelerde çok kötü yapardım, hiç kitap çözmedim 25D 1Y yaptım ve sürem yetmediği halde, saçma hatalar yaptım yani sorulara boş boş baktım ilk başta :D o hataları yapmasam 30D falan çıkardı benden. bu sene 345 karekök ve acili dönüyorum, 345in yüzde 90ını çözdüm kareköke yeni başladım acili de türev integral için çözüyorum şuan, az önce elimde kalan denemelerden çözdüm gelişmişim yani o basit hataları yapan ben artık soruları az da olsa hızlı çözebilmeye başlamışım. daha yolun başındayım bir de az az çalıştım matematiğe, asıldığım zaman kim bilir nasıl güzel sonuçlar alıcam o kısmı bekliyorum. yarın olsa da matematik çalışsam diye can atmaya başladım. inşallah bu sene güzel şeyler de olacak. siz de konu ayırt etmeden her konuyu ve her testi çözmelisiniz ben bu hatayı yaptım az az çözdüm bazı konuları hiç çözmedim, ama tüm testleri çözünce farkı hissedeceksiniz.

• xmys1aa X kullanıcısına yanıt
    Hocam bendeki sıkıntı soru tipi ezberlemem. Ezberlemeyi bırakıp mantığı kavrasam olucak ama mantık nasıl kavranır onu bilmiyorum.

• Up

• Faydalı konu.Cevaplanmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bir de ben hiçbir sorunun çözümünü izlemedim. matematiğini geliştirmek istiyorsan bol bol uğraş bence. şuan yaptığım şey yapabildiğim soruları yapıyorum yapamadıklarımı boş bırakıyorum diğer gün tekrar bakıyorum çözemezsem diğer gün tekrar bakıyorum, beyin arkada onu tamamlıyor. en iyi öğrenme de bilinçsiz şekilde olan öğrenmedir bence. bunu deneyin derim

Daha Fazla Göster
  • xmys1aa X kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim hocam. Sınavda ezbere gittim patladım resmen

• Up

• GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Soru tipi nasıl ezberlenir ?

Bu baglamda zaten belli basli ayrimlar var iyi net yapanlar arasinda :

- Dogustan yapanlar.

- Her gun 31415926535 tane soru cozenler.

- Cok soru cozmek yerine gercekten isine yarayabilecek kaliteli sorulari cozup, cozemediklerini ogrenenler.

Benim sempatim ucuncu gruba, zira bu isin sistematigi tamamen bu sekilde. Soru ezberlemekten ziyade yararli pratikler yapa yapa zihni de yipratmadan yavas yavas isin mantigini kapiyorsunuz. En optimal yolu bu bence. Soru ezberlemeyle olacak sey degil, perde arkasini kavramak lazim.

Boun CmpE 
  • otaliptus O kullanıcısına yanıt
    Onu nasıl kavrayacağım hocam?

• GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Asiri calismayarak fakat calismayi da elden birakmayarak. Yapamadigini yapmaya calisarak. Aklina gelen her seyi sorarak.

Zamanla. Belki haftalar, belki aylar surecek. Ama devam ettigin surece, eninde sonunda neticesini alirsin. Sinav talihsizlikleri disinda alamayan gormedim.

Boun CmpE 
  • tyt mat 20 civarında başladım sene içinde 25 - 31 değişiyordu sınavda 24 yaptım.

ayt matematik 25 netle başladım sene içinde 33 - 40 değişiyordu 34,5 yaptım.

tyt yükseltmek gerçekten zor. ayt de konu eksiğiyle 15 yapıyorsanız 30 a kadar yolu var bunun. konular hakkında ana hatlarıyla fikir sahibiyseniz durum kötü

Soft Rock ve Classic Rock Hayranları
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Benim durum kötü o zaman :(

• ayt full malum adam,acil,sonuç derece.
  • Tyt sorulara bakis acinla alakali. Hayati boyunca ders calismis arkadaslarim yapamıyorken yeni baslayan ben tyt'de rahatim. Ezberin kuvvetliyse ayt'den biraz kisip tyt'ye yuklenebilirsin mesela. Tabii ki hedefine de bagli, ilk 5000 degilse hedefin tyt matematikte 30 civari yapman yetebilir ayt'de fark atarsan.

• tytde yavaşsan matematikteki tüm soruları çözebilecekken yarısını ancak çözebiliyorsun

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.