Şimdi Ara

Kütüphaneye Nasıl Kaydolacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ders çalışmak için ilk defa kütüphaneye gideceğim de, kayıt olmak gerekiyormuş, kart falan veriyorlarmış sanırsam, doğru mu? Kayıt için ne gerekli? Bir de biraz utanıyorum niyeyse, çok kalabalık olur mu acaba? Bir de İstanbul Ümraniye' de herhangi bir kütüphaneye gideniniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kütüphaneye Kayıt Olma Rehberi: Haldun Alagaş Kütüphanesi

Haldun Alagaş Kütüphanesi'ne üye olmak, bilgiye erişimini genişletmek ve çok çeşitli kaynaklardan yararlanmak için harika bir yoldur. Üyelik süreci basittir ve aşağıdaki adımları izleyerek kolayca tamamlayabilirsiniz:

• Kütüphaneyi ziyaret edin: Haldun Alagaş Kütüphanesi'nin fiziki konumuna gidin.
    • Kayıt formunu doldurun: Kütüphaneden bir kayıt formu alın ve gerekli bilgileri eksiksiz olarak doldurun.
    • Kimlik belgesi ibraz edin: Kimliğinizi doğrulamak için geçerli bir kimlik belgesi ibraz edin (örneğin, nüfus cüzdanı, ehliyet).
    • Fotoğraf çektirin: Kayıt sırasında fotoğrafınız çekilecektir.
    • Üyelik kartınızı alın: Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra üyelik kartınızı teslim alacaksınız.

Üyelik kartınız ile kütüphaneden kitap, dergi ve diğer materyalleri ödünç alabilirsiniz. Ayrıca, kütüphanenin sunduğu bilgisayar, internet ve çalışma alanlarından da yararlanabilirsiniz.

Not: Üyelik işlemleri ve koşulları kütüphaneler arasında değişiklik gösterebilir. Daha detaylı bilgi için Haldun Alagaş Kütüphanesi ile doğrudan iletişime geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kayıt olmana gerek yok bence. Ben de kütüphane de ortalama 5-6 saat çalısıyorum 1 haftadır ve sınav süresince orada devam edeceğim. Girerken deftere adını soyadını yazıp giriyorsun baska birşey yok. Kayıt olmak sadece eve kütüphaneden emanet kitap götürmene yarar.
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Peki çok kalabalık oluyor mu sizin gittiğiniz yer hocam?
  • merhaba ümraniyede oturuyorum, haldun alagaşta kütüphane var. İBB'nin kütüphanesi. Kayıt olmana gerek yok girerken ismini yaz imzanı at kağıda yeterli. Üye nosu falan istemezler yani

İstersen kayıt olabilirsin de, kimliğin ve 1 tanede vesikalık foto isterler, fotoyu zaten geri veriyorlar tarayıcıdan falan geçirdikten sonra :)
  • ben şehrimdeki kütüphanemde kayıt olmadan ders çalışabiliyorum

eğer kitap almak istersem üyelik şart
  • Haldun Alagaş' a gitmeyi düşünüyorum hocam ben de. Nasıl bir yerdir, konsantre bir şekilde çalışılır mı acaba?

• internetisfreedom İ kullanıcısına yanıt
    Bazen gürültü oluyor hocam bazen de her sıkıntısı oluyor erken gelmek gerek ama genel olarak iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kutaphaneye üye olmanın ilk kuralı kimseyi bahsetmemen
  • newweapon32 kullanıcısına yanıt
    Akşam 8 e kadar açıkmış herhalde hocam. Ben okuldan çıktıktan sonra gitsem, 15.30 gibi, yer kalmış olur mu?

alan olarak kütüphane çok büyük ama çok kişi olduğundan dolayı gürültü mutlaka olur, konuşma tarzında değil de kitap sayfası sesleri beni benden alıyor :D
  • Anladım hocam. İlgilerinizden dolayı hepinize teşekkürler arkadaşlar..

Benim gittiğim kütüphane çok kalabalık oluyor diyolardı arkadaşlarım sabahtan gitmen gerekiyor yoksa yer bulamazsın diyolardı. Ama dediğim gibi 1 haftadır gidiyorum dershaneden çıkınca saat 13:30 - 14:00 arası yer buluyorum rahatlıkla hatta 4-5 masa boş olduğu günler de olmuştu. Birtek bugün yer bulamadım 5-10 dk baska yerde oturduktan sonra keyfime göre yere geçebildim:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.