Şimdi Ara

KAF 4 ve AYT Matematik Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KAF 4 kullanan arkadaslar memnun mu? Diger soru bankalarindaki LTİ sorularini temizleyebiliyor musunuz?
    Siparis verecegim videolarla beraber ama kararsiz kaldim. Onun yerine Acil ve Orijinal mi alsam diye dusunuyorum.
    Elimde Metin, 3D, 345, Merkez ve Apotemi fasikulleri var AYT Mat icin. Limit neyse de turevde ciddi eksigim var.
    Mezunum, dershaneyi gecen hafta biraktim o yüzden bol vaktim var ama korkmaya basladim hafiften.
    KAF 4 ile Acil ya da Orijinal'i beraber cozmeyi bile düsündüm, ciddi eksigim var cunku.
    Ne dersiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• up KAF4 bende düşünüyorum
  • Zaten br lti anlatımı ile ünlü türev 1 ve limit bitirdim süper anlatmış bence bu kadar beklemezdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil sorular var mi hocam? Turevin daha beyin yakan kismi vs.

• Yani yeni nesil derken öyle tyt tarzı sorular yok max min yeni nesil denilebilir ama normal beyin yakan sorular var grafik bilgisinin aşırı derecede ön plana çıktığı cidden düşünmeniz gereken sorular var
  • limiti kaç günde bitirdin kaç saat ayırdın
  • Yeni konu açmamak için buraya sormak istedim, lti için pdf konu anlatımlı tavsiye edebileceğiniz hoca önerisi var mı? BR almayı da düşündüm ama süre sıkıntım olduğu için daha kısa bir kaynağa yönelmek istedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek video'da TYT-AYT Tarih!
    4 hafta önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • isimsizkullanici7 kullanıcısına yanıt
    ben daha alıp çözmedim ama limit en fazla 5 günde bitiririm diye düşünüyorum
  • Temiz olur ama sadece mat çalışırsan 5 günde biter bence yoksa yani bilmiyorum

500 soru, 8 saat hocam. Çok da zor değil.

3 4 gün sürdü galiba 5 6 saat çalışmışımdır ben biraz derinlemesine çalıştığım için benim bitirdiğimden daha az sürede bitirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC01B0A86 -- 8 Ocak 2020; 13:5:4 >
    Tabi tabi benim dediğim 5 gün günde 8 saat çalışarak
  • Hocam ne karar verdin bende almayı düşünüyorum ama emin olamadım
  • Nzx kullanıcısına yanıt
    Alacagim hocam galiba. Su anda Acil ve Karekok AYT siparisi veriyorum.
    Ozel ders almak yerine KAF 4'u tercih edecegim LTİ için. BR'nin LTİ'sini cidden cok ovuyorlar.
    Orijinal'i almayi dusunmuyorum, AYT denemelerini alirim muhtemelen.

• hayırlı olsun hocam benim kararsız kalmamın nedeni zaman kaybı olur mu sadece bu
    12 misiniz mezun musunuz?

• mezun ama zaten 8-10 saatlik çalışmayla günü anca yetiştiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nzx -- 8 Ocak 2020; 14:14:56 >
    Mezunsaniz ve LTİ'de kendinize cok guvenmiyorsaniz alin hocam bence. Ben genelde videolari 1.5 hizda izliyorum. Cok fazla zamanimi almiyorlar. Sitede detayli bilgi bulabilirsiniz soru sayısı ve ders saati ile ilgili.
    Maddi durumunuzu bilmiyorum, 200 TL sizi zorlar mi? Zorlayacaksa tabii ki Youtube'dan calisabilirsiniz. Ben su ana kadar oyle yapiyordum. :)
    Dershaneyi bıraktigim icin 3500 tl cebime kaldi, o yuzden KAF'a harcamakta sıkıntı görmüyorum. Turev integralden ozel ders alacaktim, onun yerine KAF'a verecegim o parayi.

• bi bakayım tesekkürler hocam
  • Hocam nasıl gidiyor ? Kaf türev ve integrali bitirdiniz mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.