Şimdi Ara

lys edebiyat için kitap tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
23.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar edebiyata başlamayı düşünüyorum güvenderin kitabına baktım çok karmaşık onunla başa çıkamam şöyle kalabalık olmayan sade bir şekilde konuları alan bi kitap lazım

• mesajım bulunsun aynı konuyu dün ben açmıştım.
  • Mesajim bulunsun
  • edam yayınları edebiyat fena değil hocam.
  • bende de final dergilerine ek olarak final konu anlatımlı edebiyat ve sınav dergisi dershanesi konu anlatımlı test uygulamalı edebiyat kitabı var. final'in konu anlatımlısı hoşuma gitmedi Türkçe edebiyat tek kitap olduğu için aşırı kalın ve ayrıntılı değil gibi geldi bana.

Sizce elimdeki bu sınav konu anlatımlı kitabıyla final dergilerim yeterli midir ? Yani gidip fem, edam bilmem ne almaya gerek var mı ekstradan ? Şu ana kadar final dergilerinden çalıştığım konularda sıkıntım olmadı pek edebiyata haftaya pazartesi başlamayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: materyalist imam

bende de final dergilerine ek olarak final konu anlatımlı edebiyat ve sınav dergisi dershanesi konu anlatımlı test uygulamalı edebiyat kitabı var. final'in konu anlatımlısı hoşuma gitmedi Türkçe edebiyat tek kitap olduğu için aşırı kalın ve ayrıntılı değil gibi geldi bana.

Sizce elimdeki bu sınav konu anlatımlı kitabıyla final dergilerim yeterli midir ? Yani gidip fem, edam bilmem ne almaya gerek var mı ekstradan ? Şu ana kadar final dergilerinden çalıştığım konularda sıkıntım olmadı pek edebiyata haftaya pazartesi başlamayı düşünüyorum.

edam'ı lys3 e son 7 gün kala yani lys1 den çıktıktan sonra gözden geçirmek çok faydalı olur diye düşünüyorum. özetin özeti gibi olduğu için.
  • bende güvender var , her b.ku yazmışlar gibi , hiç birşey kaçırmamışlar , aldım ama korkuyorum kitaptan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    geometri temeli için kitap
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güvender gerçekten hiç bir şeyi kaçırmamış sne başı fem aldım ama pişmanım diyebilirim eksikler olduğunu düşünüyorum çalışmaya başlamadım ama :)
  • bu bahsettiğiniz lys edebiyat konu anlatmlı güvender di mi?
  • Aynı ihtiyaç bendede var. En kötü yanı çalışmaya başlamak istiyorum ama nerden başlıyacagım?
  • Benimde edebiyat kötü bi strateji belirlemem lazım yardım edin.
  • aşırı kasmayan bir yayın lazım bize.
  • Bende güvender alıcağım,ayrıntı kaçmaması lazım gerekirse mayısa kadar edebiyat sonra tarih yarıdıracağım.Özet almayın derim özeti son 1haftada yaparsınız,özet çünkü ygsde daha yararlı olur ama lysde sırf isim soruyorlar
  • güvender çok ağır geldi bana.körfez var bende ondan çalışmaya devam edeceğim.güvenderi çalışmaya kalksam tarih coğrafya felsefe ne yapacağım ya
  • takip
  • Arkadaşlar yarın ben bzzat araştırıcam sizede haber veirirm güvender falan kafanıza takmayın .Gerekirse edebiyat hocama sorarım sıkıntı etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

Arkadaşlar yarın ben bzzat araştırıcam sizede haber veirirm güvender falan kafanıza takmayın .Gerekirse edebiyat hocama sorarım sıkıntı etmeyin

şöyle güvender kadar ayrıntılı degilde konuyu sıkmadan öğreten ve gereksiz ayrıntılardan arınmış bi kitap lazim :) şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tj enes

quote:

Arkadaşlar yarın ben bzzat araştırıcam sizede haber veirirm güvender falan kafanıza takmayın .Gerekirse edebiyat hocama sorarım sıkıntı etmeyin

şöyle güvender kadar ayrıntılı degilde konuyu sıkmadan öğreten ve gereksiz ayrıntılardan arınmış bi kitap lazim :) şimdiden teşekkürler

Tamamdır hocam yarınımı dershanede sırf bu konuya ayırıcam,herkes sıkıntıda cunku bi an önce başlamak gerek.Ben sorarım birkaç kişiye sizlere bildiririm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tj enes

quote:

Tamamdır hocam yarınımı dershanede sırf bu konuya ayırıcam,herkes sıkıntıda cunku bi an önce başlamak gerek.Ben sorarım birkaç kişiye sizlere bildiririm.

peki hocam sağolun tekrardan

• FAzla ayrıntı yapmayın fem cep kitabı ve fem konu anlatımlı kitap alın şuan ortalama 43 45 arası gidiyorum o kadarda ayrıntı sormuyorlar.

akım vs vs bilin yeter.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.