Şimdi Ara

geometri temeli için kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • seneye gireceğim ama bu sene sağlam bir temel oturtmak istiyorum çoğu kişi mat temel kitapları ister ama onlardan bende var

benim istediğim geometriyi iyi öğreten temel oluşturan kaynak serisi

zaten seneye gireceğimden bolca vaktim olacak o sebepten bitirebildiğim kadar kitap bitirmek istiyorum

• Antrenmanlarla Geometri ve 40 Seans'a temel için iyi diyorlar.Bir inceleyin derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim de temelim yok hocam, Antrenmanlarla Geometri aldım, güzel bir kitap fakat temelin hiç yoksa bu kitabı Metin Hoca ile beraber götürmelisin, temel kavramlar vs. anlatılmadan direk doğruda açılar ile başlıyor kitap, benim temelim hiç yoktu, Metin Hoca'dan izleyip götürüyorum, tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Benim de temelim yok hocam, Antrenmanlarla Geometri aldım, güzel bir kitap fakat temelin hiç yoksa bu kitabı Metin Hoca ile beraber götürmelisin, temel kavramlar vs. anlatılmadan direk doğruda açılar ile başlıyor kitap, benim temelim hiç yoktu, Metin Hoca'dan izleyip götürüyorum, tavsiye ederim.

Temel kavramdan kastin ne ki? Geometrinin temel kavrami dogruda acilar zaten. Bunun daha temeli nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

Benim de temelim yok hocam, Antrenmanlarla Geometri aldım, güzel bir kitap fakat temelin hiç yoksa bu kitabı Metin Hoca ile beraber götürmelisin, temel kavramlar vs. anlatılmadan direk doğruda açılar ile başlıyor kitap, benim temelim hiç yoktu, Metin Hoca'dan izleyip götürüyorum, tavsiye ederim.

Temel kavramdan kastin ne ki? Geometrinin temel kavrami dogruda acilar zaten. Bunun daha temeli nedir

Alıntıları Göster
    Doğru, ışın, doğru parçası, açısal bölge vb. gibi bir çok önemli terim verilmeden direk olarak sorulara geçilmiş, bunu kastettim.

• quote:

Bu senemi gireceksiniz sınava. Ben bu sene gireceğim ama geometri yok bende. Ne yapsam nasıl başlasam bi çıkar yol bulamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    iplenmeyen adam değil miydin sen ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryad Boudebouz

Bu senemi gireceksiniz sınava. Ben bu sene gireceğim ama geometri yok bende. Ne yapsam nasıl başlasam bi çıkar yol bulamıyorum.

Alıntıları Göster
    Seneye gireceğim hocam, fakat çoğu derste temelim olmadığı için şimdiden hazırlanmam gerek. Size konuyu yavaş yavaş basit sorularla öğrenmek istiyorsanız Antrenmanlarla Geometri 1 + Metin Hoca tavsiye ediyorum, Metin Hoca konuyu sıfırdan anlatır, kitapta da konuyu anlamanızı sağlayacak basit sorular olur, zaten çözemediğiniz soru olursa Antrenman Yayıncılık sitesinde video çözümler var. Eğer bir tık üstü olsun diyorsanız Birey A Geometri de alabilirsiniz, zor veya orta seviye değil fakat Ant. Geo kadar kolay da değil, yine aynı şekilde bu kitabı da Metin Hoca ile götürebilirsiniz.

• Birey a. Bi de kenan karadan pdfleri çıkar izle izle coz. Bitince birey b’ye geç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

Anlamadim dedigini

• quote:

quote:

Anlamadim dedigini

Alıntıları Göster
    iplenmeyen adam hatta profil resmin cübbeli bir adamdı

sonra nikini değiştirip mitrandir yapmıştın
  • quote:

Eski nicklerim Raiden. Ragnarok. İdi. İplenmeyen adam diye nickim olmadi hic

• Seneye okula açılıncaya kadar kenan kara ve metin hocamı dinleyip birey a ve birey b yi çözersen sağlam bi temel oluşturursun sonra daha üst seviye bi kitaba geçersin acil gibi mesela

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Eski nicklerim Raiden. Ragnarok. İdi. İplenmeyen adam diye nickim olmadi hic

Alıntıları Göster
    https://forum.donanimhaber.com/profil/1194342#!/

nick kurbanı oldun

• quote:

Orijinalden alıntı: Barışş9999

Seneye okula açılıncaya kadar kenan kara ve metin hocamı dinleyip birey a ve birey b yi çözersen sağlam bi temel oluşturursun sonra daha üst seviye bi kitaba geçersin acil gibi mesela
    Hocam şu an elimde Ant. Geo 1 var, Metin Hoca izleyip çözüyorum, sence yanına Birey A alayım mı yoksa bitince Birey B ve Kenan Kara mı yapayım?
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Birey a ya bidaha gerek yok ozaman direk birey b ye dal çözemediğin sorular illa olacaktır birey b de özellikle son testlere doğru ama mutlaka kafa yorup uğraş sorularla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karekök tyt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.