Şimdi Ara

LYS başvurusu yaptım, başvuru doğrulama kodu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başvuru doğrulama kodu ile ilgili bir şey yapacak mıyım ?

• Aynen bende yaptım kendim. İşleminiz başvuru işlemi başarıyla tamamlandı yazısı geldi. Onun çıktısını da aldım. Bu kod muhabbeti nedir?
  • bende bunu merak ediyorum okuldan başvuru yaptım ama bu onay kodunu bir yere girmemiz gerekir mu acaba ?
  • bu başvuru bilgilerini onaylama kodu nedir bilen yok mu?

upppppppppppppppppppppppppppppp
  • Aynen
    Konu takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar kişi merak içinde , aydınlatacak biri yok mu ??
  • bir şey yapılmayacak diye biliyorum ama yinede takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 28 Nisan 2014; 15:34:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASAL sevk başvurusu yapamıyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bilgilendirme:

Bu formun adaylar tarafından saklanması gerekmektedir. Adaylar daha sonra başvuru bilgilerine ilişkin bir itirazda bulunursa, ÖSYM'ye itiraz dilekçesinin ekinde bu formun bir kopyasını göndermek zorundadır. Yapılan itirazlar ancak bu formun doğruluğu tespit edilirse dikkate alınacak, aksi durumda yapılan itirazlarla ilgili herhangi bir işlem yapılmayacaktır.

Zaten kodun üstünde açıklama var. İtiraz etmeniz durumunda bu kodu ösym kontrol edecek. YGS Başvuru belgesinin altında da var böyle bi kod. Panik yapmayın. Aday işlemleri sistemine girdiğinizde "başvurunuz yaptınız " yazıyosa belgenin çıktısını alıp çalışmaya devam edin.

• İtiraz durumunda kullanılıyor diye biliyorum ben de.
  • ermisss kullanıcısına yanıt
    ben okuldan yaptım,okuldan verdikleri çıktının altında onay kodu yazıyor.
    ais den baktım,başvuru yaptınız yazıyor.

şimdi ben,sınava giderken altında onay kodu yazan kağıdı mı götürüyüm,yoksa başka bişey mi yapmam lazım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

ben okuldan yaptım,okuldan verdikleri çıktının altında onay kodu yazıyor.
    ais den baktım,başvuru yaptınız yazıyor.

şimdi ben,sınava giderken altında onay kodu yazan kağıdı mı götürüyüm,yoksa başka bişey mi yapmam lazım?

Bu belge sınava itiraz etmediğin sürece sana lazım olmayacak. Sınava giderken yanında sadece sınava giriş belgeni ve kimliğini götüreceksin. Hani hangi okulda gireceğinin falan yazdığı belge var ya o işte. Sınavdan bi kaç hafta önce belli olur sınav yerleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermisss -- 28 Nisan 2014; 16:01:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.