Şimdi Ara

YGS Başvurum Onaylanmış mıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben lise son öğrencisiyim.Ayın 10 unda ygs başvurumu okul müdür yardımcısı ile eksiksiz yaptık.Sonra eve gidince şifremi değiştirdim.Daha sonra ygs maratonu olduğu için 1 hafta bilgisayara dokunmadım.Şimdi sorunuma gelicek olursak arkadaşlardan duyduğuma göre Aday işlmlerinden hesabınıza girince ygs başvurunuz onaylanmıştır yazısı yazması gerekiyormuş ama bende böyle bir yazı yok ama reddedilmiştir diye bir yazı da yok mesaj fln da gelmedi ama başvuru kayıt görüntüle sekmesine tıklayınca başvuru formu gözüküyor.Sizce iş işten geçmişmidir yoksa başvuru güncelleme ile yeniden başvurabilirmiyim ?

• Sınavlarım
    2014 - ÖSYS (Başvuru Tarihi: 6/1/2014) (senin tarihin değişik olabilir)
    Sınav arşivleme çalışmamız devam etmektedir. Daha önceden başvurduğunuz sınavları göremiyorsanız önceki Aday İşlemleri Sistemine gidebilirsiniz.

Bu varsa sorun yok.
  • Xeratula X kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle yazıyor .Ayrıca fotoğrafımda onaylanmış .Ama onaylandı diye bir yazı göremedim ben arkadaşlar var diyordu. @Xeratula

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfgan -- 20 Ocak 2014; 21:43:22 >
  • uppp
  • upppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfgan

Evet aynen öyle yazıyor .Ayrıca fotoğrafımda onaylanmış .Ama onaylandı diye bir yazı göremedim ben arkadaşlar var diyordu. @Xeratula

fotografin altinda yaziyor onaylanmistir diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chtcnky kullanıcısına yanıt
    Çok saol kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar ben ilk basta basvurumu yaptim sonra parayi yatirdim ama aday islemlerine girip sifreyi degistirmeyi unutmusum daha bugun yaptim sikinti cikarmi

*2015 osys
    Sınav arşivleme çalışmamız devam etmektedir. Daha önceden başvurduğunuz sınavları göremiyorsanız önceki Aday İşlemleri Sistemine gidebilirsiniz.* sinav bilgilerikin altinda bu yazi cikiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakop -- 23 Ocak 2015; 2:04:39 >
  • Ya abi ne rahat adamlarsınız ya. İnsan bi merak eder bi açar siteyi inceler, ben sınava giremezsem 1 sene beklemek zorunda kalırım derdi de mi yok. Adamlar hiç zahmet edip bi kontrol bile etmemiş

• Arkadasim yardim edeceksen mesaj at etmiceksen senide benide yorma
    bende biliyorum mallik ettiigimi ama gercekten bugun aklima geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakop -- 23 Ocak 2015; 2:07:45 >
  • burakop kullanıcısına yanıt
    Başvurunun iptal olması gibi bi durum olması için başvuruyu eksik yapmış olman gerek.parayı yatırdığına göre sıkıntı yoktur emin ol.çünkü bu sene başvuru yapmadan para yatıramıyosun.geçen sene parayı yatırıp başvurmayanlar olmuştu.hocan sana şifreni mutlaka değiştir demediyse sorun olacağını sanmıyorum.

• Valla sadece degistirin dedi cok ustunde durmadi ben asla bunu yapacak adam degildim ama aklimdan cikmis arkadaslar kesin bisey soyleseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakop -- 23 Ocak 2015; 2:45:02 >
  • Ayrica onaylandi diye yazicakmi ila

• Başvuru formunda ödendi yazıyorsa sıkıntı yok.

• Yok onaylanmamış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.