Şimdi Ara

Yks başvuru kağıdında iğrenç çıktım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 12. Sınıfız, müdür yks başvuru yapıyordu oturttu sandalyeye leptopun webcamıyla fotoğrafımı çekti kambur gibi durmuşum boy uzun sandalyede yukarıda olunca o anlık birşey yapamadım. Henüz harç parasını yatırmadım yarın gitsem Başvuru kağıdını kaybettim desem tekrardan yeni fotoğraf çekip yeni kağıdı verirler mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up beyler ya zor durumdayım. Takıntı oldu.

• Up

• Dert ettiğin şeye bak... İyi ki açmışsın konuyu, boş yere kaçıracaktım başvuru tarihini :v
  • Ne olacak ki hepimizin öyle...

• Osym fotoğrafı 45 aydan önce değişmez. Belki değişme ihtimalleri var ama o da çok düşük. Osym'ye dilekçe yazıp, başvuruda bulunacaksın. fotoğrafı değiştirme nedenini belirteceksin eğer uygun görülürse değiştirilebilir.
  • warrior1919 W kullanıcısına yanıt
    Direk kağıdı kaybettim diye uydursam okulda tekrar fotoğraf çekip kağıdı tekrar çıkartmazlar mı hocam ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lembra L kullanıcısına yanıt
    Hocam bazı üniversiteler de o fotoğraf öğrenci kartında oluyormuş ondan değiştirmek istiyorum en çokta.
    Sadece bir sınavlık olsa umursamam da.

• Ya sen sınava bak kimse fotonu çerçeveletmicek.

• yks kağıdı için değil ösym kaydı için çekiliyor fotoğraf. 45 aydan önce değiştiremezsin fotoğrafını. üniversitede fotoğrafını sevmezsen öğrenci işlerine fotoğraf değişimi için başvur yeni öğrenci kimlik kartı basıp verirler

• quote:

Orijinalden alıntı: 156b

yks kağıdı için değil ösym kaydı için çekiliyor fotoğraf. 45 aydan önce değiştiremezsin fotoğrafını. üniversitede fotoğrafını sevmezsen öğrenci işlerine fotoğraf değişimi için başvur yeni öğrenci kimlik kartı basıp verirler
    Anladım hocam ama direk kağıdı kaybettim desem yeniden kağıt vermezler mi ?

• Hayır kağıdı kaybetsen bile ayni fotoğrafla başka kâğıt verirler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chesley

Anladım hocam ama direk kağıdı kaybettim desem yeniden kağıt vermezler mi ?

Alıntıları Göster
    yeni kağıt verirler ama o fotoğraf sisteme işlendi artık, yeni kağıtta da o fotoğraf olur. ösym üzerinden başvuracağın tüm sınavlarda o fotoğrafı görürsün bir dahaki yenileme dönemine kadar. o da 45 ay sonra bildiğim kadarıyla. yani seneye bir daha gir sınava, yine o fotoğraf olacak yenisini çekmeyecekler

• lan ben kamerayı göremedim ilk başta saçma sapan yere ,sandalyeye tam oturmamışken çekti hadi kalk dedi, ve evet halbank gazi ile anlaşmalı yemekhane kartımda o resim var ama umursanacak bişe değil, gördükçe bende gülüyorum

Not: güncelleme olarak 5 tl yada 10 tl karşılığında tekrardan çekilebiliyorsun, sistem sana resim 3 yıldan eski olmasın diyordu sanki üstteki arkadaşın dediğinin tersine, kordinatörlükmü ne ondan bulman lazım benim şehrimde 1 tane lisede vardı mesala sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biezard jer -- 19 Şubat 2019; 23:17:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chesley

Hocam bazı üniversiteler de o fotoğraf öğrenci kartında oluyormuş ondan değiştirmek istiyorum en çokta.
    Sadece bir sınavlık olsa umursamam da.
    Lise sonda hoca beni uyurken uyandırıp başvuru fotoğrafımı çekmişti. 3 senedir o fotoğrafı üniversite kartımda taşıyorum
  • Üniversitesi kimliğinde o foto olucak g.o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kağıdı kaybetmen bir şey ifade etmiyor zaten, sınav yerleri açıklandığında yeni kağıt alıp onunla gideceksin. Ayrıca öğrenci kimliğinde ve öğrenci kartında da o fotoğraf olacak. Haberin olsun şimdiden :)
  • Knka ayni ben gozlerim yukari dogru çıkmış at hirsizi gibiyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.