Şimdi Ara

Lunge ve Row hareketleri tam olarak nasıl yapılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, internette bunun tam bir cevabını bulamadığım için size sormak istedim.

Dumbbell Lunge hareketini yaparken örneğin bir sette 12 tekrar yapacağız, önce sağ bacağımızla yapıp bunu 1, daha sonra sol bacağımızla yapıp bunu 2 mi sayacağız, yoksa her bacakla 12 kere mi yapacağız?

Aynı şekilde Dumbbell Row hareketini yaparken de 12 tekrarımız var diyelim, önce sol kolla 12 kere yaptıktan sonra sağ kolla da mı 12 kere yapacağız?

• YouTube’ye yazarsan çok fazla detaylı video var özellikle row hareketi için ağırsağlam kanalını izleyebilirsin. Videoları izledikten sonra anlamadığın bi nokta olursa yardımcı olmaya çalışırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir set bittiğinde ikisiyle de yapmış olmalısın.12 sağ 12 sol yapınca 1 set yapmış oluyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5462BC1B1

Bir set bittiğinde ikisiyle de yapmış olmalısın.12 sağ 12 sol yapınca 1 set yapmış oluyorsun.
    Anladım hocam teşekkür ederim.

@GameArenaRisc Dediğiniz videolar gerçekten yardımcı oldu hocam teşekkür ederim, fakat benim merak ettiğim yalnızca kaç kere yapıldığıydı, onu da arkadaş cevapladı neyse ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 14 Ağustos 2019; 19:25:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Önce Row mu Barfiks mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.