Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Sıcak Fırsatlar >> Biten Sıcak Fırsatlar
Be_Yourself => Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (24.10.2014 18:29:33)
Web sitesinde ödeme kısmında Paypal'ı seçince 50 TL indirim otomatik olarak düşüyor mobilde belki düşmüyordur bilmiyorum.

@tavanic500 Tcmb?

Alfawise => Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (28.10.2014 20:47:09)
Teknosadan 349TL'ye ben de aldım. :) Paketlendi olarak gözüküyor, işlemler gayet hızlı ilerliyor.

Be_Yourself => Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (29.10.2014 00:41:48)
quote:

Orijinalden alıntı: asosyal genç

Teknosadan 349TL'ye ben de aldım. :) Paketlendi olarak gözüküyor, işlemler gayet hızlı ilerliyor.

Benim 2 siparişimde paketlendi yazıyordu ki çat kapı geldi bence siparişiniz yola çıkmıştır

Alfawise => Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (29.10.2014 01:00:38)
quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Benim 2 siparişimde paketlendi yazıyordu ki çat kapı geldi bence siparişiniz yola çıkmıştır

Resmi tatil olunca yarın çalışmıyordur sanırım kargo firmaları :) Teknosa hangi kargo firması ile anlaşmalı, UPS diye hatırlıyorum? Perşembe - Cuma elime ulaşır diye tahmin ediyorum.

Be_Yourself => Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (29.10.2014 01:37:39)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Resmi tatil olunca yarın çalışmıyordur sanırım kargo firmaları :) Teknosa hangi kargo firması ile anlaşmalı, UPS diye hatırlıyorum? Perşembe - Cuma elime ulaşır diye tahmin ediyorum.

Aaa evet resmi tatil unutmuşum

Sabit Fikir => Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (30.10.2014 00:15:22)
Önceki kampanyaya katılıp hem malı alamayıp hem de bankamızın para harekatını dolara çevirmesi sonucu 6.15 USD açıktan para ödemek zorunda kaldım.

Bir arkadaşın Paypal'ı arayıp zararını karşıladıklarını yazması üzerine ben de Paypal'ı aradım ama o kadar şanslı olamadım:

- Bizim 180 milyon müşterimiz var, her itiraz edene para veremeyiz.
- Evet, bazı bankalarla anlaşmamız var ama rekabet kanunu gereği bunu reklamlarımızda açıklayamayız.

Özelikle ikinci şık tüm yalan.

Bu şartlar altında Teknosa ve Paypal Reklamlarında gerçeği tam olarak anlatmamakta, Bankamız ise Yurtiçi TL alışverişini Dolara çevirerek gerçekleşmiyen bir alışverişten dolayı 6.15 USD borç kaydı yaparak mağduriyetimize mağduriyet katmaktan ve mal varlığını 6.15 USD arttırmaktan mutludur.

İnanılır gibi değil ama gerçek.

Denilebilir ki Bankanı ara:

Müşteri hizmetlerine telefonla ulaşmak imkansız: 45 dakika sonra pes ettim ve bir kaç denemem sonucu Telekom/aylık 100 dakika paketini aştım ve bir de oradan fark ödedim.

Paypal'ı yurt dışından alışveriş için arada sırada kullanıyordum ve memnundum ama bu sefer kalbimi kırdı.

Be_Yourself => Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (30.10.2014 00:18:36)
quote:

Orijinalden alıntı: Sabit Fikir

Önceki kampanyaya katılıp hem malı alamayıp hem de bankamızın para harekatını dolara çevirmesi sonucu 6.15 USD açıktan para ödemek zorunda kaldım.

Bir arkadaşın Paypal'ı arayıp zararını karşıladıklarını yazması üzerine ben de Paypal'ı aradım ama o kadar şanslı olamadım:

- Evet, bazı bankalarla anlaşmamız var ama rekabet kanunu gereği bunu reklamlarımızda açıklayamayız.

Bu şartlar altında Teknosa ve Paypal Reklamlarında gerçeği tam olarak anlatmamakta, Bankamız ise Yurtiçi TL alışverişini Dolara çevirerek gerçekleşmiyen bir alışverişten dolayı 6.15 USD borç kaydı yaparak mağduriyetimize mağduriyet katmaktan ve mal varlığını 6.15 USD arttırmaktan mutludur.

Müşteri hizmetlerine telefonla ulaşmak imkansız: 45 dakika sonra pes ettim ve bir kaç denemem sonucu Telekom/aylık 100 dakika paketini aştım ve bir de oradan fark ödedim.

Paypal'ı yurt dışından alışveriş için arada sırada kullanıyordum ve memnundum ama bu sefer kalbimi kırdı.

Hangi banka?

Weisanstein => Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (30.10.2014 00:31:09)
quote:

Orijinalden alıntı: Sabit Fikir

Alın benden de o kadar. Aynılarını yaşadım. Yurtiçinde sadece 4 banka ile anlaşmaları var imiş diğer bankalar ile PP üzerinden alışveriş yapınca döviz olarak ekstre açıyor ve kur farkı kesiyorlar. Paraları pullarını istemedim ama yurtiçinde PP kullanmam artık.

Lepanto => Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (30.10.2014 06:02:26)
Devam ediyor mu Paypal kampanyası?

yahyademirci => Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (30.10.2014 13:24:00)
teknosada devam ediyor.

Lepanto => Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (30.10.2014 18:05:08)
Peki ödemeyi yapmadan indirim anlaşılıyor mu? Ödeme onayını vermeden mi düşüyor indirim?

Bir de çeklerle birleşir mi bu indirim?

Be_Yourself => Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (30.10.2014 18:12:12)
quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Peki ödemeyi yapmadan indirim anlaşılıyor mu? Ödeme onayını vermeden mi düşüyor indirim?

Bir de çeklerle birleşir mi bu indirim?

Hiçbir çek ile birleşmez. Paypal'ı seçince otomatik olarak 349 TL oluyor.

degajman => Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (30.10.2014 18:40:09)
Garanti bankası kartını paypala tanıtıp bu telefonu alan arkadaşlar komisyon ücreti olarak ne ödediniz acaba?

educationist => Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (31.10.2014 12:44:58)
teşekkurler arkadaşım, kayınvalideye telefon bakıyordum iyi oldu. beyaz renk aldım bir tane

forumaniaDo => Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (1.11.2014 14:57:12)
Hocam haber verdiğin için teşekkür ederim, Kaptım ben de 1 tane valideye... Cuma'yı Cumartesiye bağlayan gece saat 1:00 gibi sipariş ettim, Cumartesi öğlen 11 de kargocu kapıdaydı, şaşırttı teknosa!

educationist => Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (1.11.2014 15:59:30)
Telefon geldi baya sasırttı beni cok begendim Windows 8.1 güncelledi gayet stabil.

bjk_murat => Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (1.11.2014 16:23:10)
arkadaşlar paypal ile nasıl yapacaz bu alışverişi? Hangi bankalardan komisyon almıyor paypal? Ben de bu tlfndan almak istiyrm ama paypal kısmını nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

tavanic500 => Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (1.11.2014 17:07:43)
quote:

Orijinalden alıntı: forumaniaDo

Hocam haber verdiğin için teşekkür ederim, Kaptım ben de 1 tane valideye... Cuma'yı Cumartesiye bağlayan gece saat 1:00 gibi sipariş ettim, Cumartesi öğlen 11 de kargocu kapıdaydı, şaşırttı teknosa!

Rica ederim dostum aynen benimki de 1 günde geldi forumda sıkıntı yaşayan arkadaşlar olmuş ama ilginçtir bize denk gelmemiş.

tavanic500 => Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (1.11.2014 17:08:59)
quote:

Orijinalden alıntı: yufat

teşekkurler arkadaşım, kayınvalideye telefon bakıyordum iyi oldu. beyaz renk aldım bir tane

Rica ederim arkadaşım güle güle kullan.

tcmb => Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (1.11.2014 18:14:22)
quote:

Orijinalden alıntı: bjk_murat

arkadaşlar paypal ile nasıl yapacaz bu alışverişi? Hangi bankalardan komisyon almıyor paypal? Ben de bu tlfndan almak istiyrm ama paypal kısmını nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Ben de ilk defa yaptım. Maximum sanal kartı verdim paypal hesabına, bu tür alışverişlerden komisyon almıyor diye biliyorum. Benden almadı en azından...

Sayfa: << < önceki 7 8 [9] 10 11   sonraki >     >>