Şimdi Ara

Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
8
Favori
15.973
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de iki gündür arıyorum. İnternet stoğunda mevcut olmadığı için gönderilememiş gözüküyormuş.
    Sağolsunlar rasgele göndermişler bizimkiler arada kaynamış.
  • Telefonu öğleyin aldım ve şimdi inceliyorum. Ancak ilk kez akıllı telefonu eline alan biri olarak bayağı zor oluyor :) öncelikle minik sim kart olacakmış galiba :D
  • benim siparişten de haber yok. ilk defa teknosa online dan sipariş verdim pişman oldum açıkçası. 50 tl fazla verip mağazadan mı alsaydım acada diye düşündürdü
  • Mail geldi ürün temin edilemediğinden siparişim iptal edilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick72

Mail geldi ürün temin edilemediğinden siparişim iptal edilmiş.

Bende hala hazırlanıyor yazıyor ama fazla umudum yok. Yakında bana da gelir herhalde bu mailden. Bu fiyata göndermeye niyetli mi değiller nedir. Temin edilemeyecek bir cihaz olduğunu düşünmüyorum. Bence pişman oldular PP kampanyasına alt limiti daha yüksek koymadıklarına
  • Weisanstein kullanıcısına yanıt
    İnşallah sizin ve diğer arkadaşların siparişlerini gönderirler,bana 10tl hediye çeki yollamışlar özürlerine ithafen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick72

İnşallah sizin ve diğer arkadaşların siparişlerini gönderirler,bana 10tl hediye çeki yollamışlar özürlerine ithafen :)

Az önce bana da PayPal üstünden geri yolladılar parayı. Siparişim ne alemde diye soru sormuştum yarım saat önce sinirlenip iptal ettiler Paypal parayı kartımdan çekmişti ama iade edilen para paypal hesabıma gelmiş. Oradan kredi kartıma ya da hesabıma tekrar çekmem de bir kaç gün sürer heralde.

Genel olarak ben memnun kalmadım. Ne paypal den ne teknosa'dan. TEKNOSA sitesine giriş bile sıkıntılı bir sürü tarayıcı değiştiriyorum. Çek mek vermişler mi girip bakmadım bile açıkçası. Daha da bir şey almam bunlardan. kardeşleri KLİKSA ile çok daha sorunsuz güzel alışverişlerim olmuştu ama teknosa sitesinde üye girişi bile zor.

Bundan sonra benden uzak olsun

• sipariş benim de iptal oldu
  • Benimkide iptal edildi 10 TL altlimitsiz hediye çeki gönderildi.
  • Bende de aynı sonuç: Paypal'a para iadesi + 10 TL. çek.

Olayın tek iyi tarafı para iadesini hemen yapmış olmaları.
    Mağazalarından bir kaç alışveriş yapmıştım ve gerekirse gene yaparım ama Teknosa web benim için bitmiştir.
  • arkadaşlar gidin thh ye kabul etmeyin...bu hepsiburada teknosa kliksa bunlar 3 lü şeytan üçgeni..hiçbir şekilde müşteriye saygı yok kanun taktıklarıda yok almayın bunlardan
  • 620 mi 525 mi.

Arada çok az bir fiyat farkı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar lumia 520 arayan varsa, aşağıda donanımhaber'de açtığım ilan linki bulunmaktadır

http://forum.donanimhaber.com/m_97996490/f_//tm.htm#98387359

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckul -- 15 Ekim 2014; 15:28:15 >
  • Arkadaslar,bu telefonda Clash of Clans ve Candy Crush oyunlari oynanabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben %11 indirim ile kliksa dan 360 liraya aldım. Ertesi gün kargoya verdiler bugün geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckul

arkadaşlar hala arayan varsa satıyorum telefonu, aşağıda donanımhaber'de açtığım ilan linki bulunmaktadır

520 ile 525 farklı telefonlar yalnız, aynı telefon gibi lanse etmişsiniz
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    yüzde 11 indirimi nerden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

arkadaşlar gidin thh ye kabul etmeyin...bu hepsiburada teknosa kliksa bunlar 3 lü şeytan üçgeni..hiçbir şekilde müşteriye saygı yok kanun taktıklarıda yok almayın bunlardan

Almam bir daha bişey bunlardan.

PayPal para iadesi kartınıza gelmiştir diyor ama vakıfbank internet bankacılıgında göremedim. bir sonraki ay ekstrede mi çıkacak ne olacak anlamadım.

ne mal geldi elimize ne kredi kartına iadeden bir şey anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: ckul

arkadaşlar hala arayan varsa satıyorum telefonu, aşağıda donanımhaber'de açtığım ilan linki bulunmaktadır

520 ile 525 farklı telefonlar yalnız, aynı telefon gibi lanse etmişsiniz

pardon dikkatimden kaçmış, kusura bakmayın..

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    pazar günü bitti hocam ama ara ara oluyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.