Şimdi Ara

Lüks aracın karşı cins üzerinde etkisi var mı gerçekten ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zaman altında bmw mercedes olan biraz da yakışıklı adamların yanında kız görüyorum. Yaya olanlar da var elbet. Ama azınlıkta sanırım.

çünkü o kızlar adama değil, arabaya geliyorlar. onları adam değil, altındaki araba tavlıyor. arabayı bi satsa, kızlar da gider. yani bu kızlar adamın parasına geliyorlar, parasını seviyorlar. çıkar üzerine bir ilişki. eskortluktan bir farkı yok.

benim parama, arabama gelen bir kız, bi zahmet hiç gelmesin ve beni seviyor gibi yapmasın..

tmm abi

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • dekareme kullanıcısına yanıt

Seni sen olduğun için sevene rastlamak zor. Ya tipine ya parana gelirler. Bir erkeğin seçilme şansı bir kadına göre çok düşüktür çünkü. 10/5 bir kadın ile 10/ 5 bir adamın şansı eşit değil

başka neyine gelcekti sen de kızın tipine fiziğine gidiyon yani gayet anlaşılır durum

Ben şikayet etmiyorum dostum. Görüşleri merak ediyorum. Ayrıca inan kızlar bizim kadar hatta bizden çok bakıyor tipe buna da emin ol 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sniper Man S kullanıcısına yanıt
    Ya tip , ya para, ya statü/ popüler, ya karizma, yadq gülümseten olacaksın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Babamın siyah bir Passat’ı var. Onunla dışarı çıktığımız zaman, kızlardan gelen bakışlar kendi aracım olan Clio’ya göre çok daha fazla oluyor. Üstelik bendeki Clio da boş değil; en dolu Icon paket olmasına rağmen fark yine de böyle. Fakat şöyle bir durum var: Lüks araçla bakan olsa bile sadece bakıp geçiyorlar. Sonuçta yapabileceğin bir şey olmuyor. Yoldan geçen bir kızdan Instagram mı isteyeceksin?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.