Lüks aracın karşı cins üzerinde etkisi var mı gerçekten ?
-
-
eğer evli değillerse:
çünkü o kızlar adama değil, arabaya geliyorlar. onları adam değil, altındaki araba tavlıyor. arabayı bi satsa, kızlar da gider. yani bu kızlar adamın parasına geliyorlar, parasını seviyorlar. çıkar üzerine bir ilişki. eskortluktan bir farkı yok.
benim parama, arabama gelen bir kız, bi zahmet hiç gelmesin ve beni seviyor gibi yapmasın..
_____________________________ -
tmm abi
başka neyine gelcekti sen de kızın tipine fiziğine gidiyon yani gayet anlaşılır durum
Ben şikayet etmiyorum dostum. Görüşleri merak ediyorum. Ayrıca inan kızlar bizim kadar hatta bizden çok bakıyor tipe buna da emin ol
Katılıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
Ya tip , ya para, ya statü/ popüler, ya karizma, yadq gülümseten olacaksın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
Babamın siyah bir Passat’ı var. Onunla dışarı çıktığımız zaman, kızlardan gelen bakışlar kendi aracım olan Clio’ya göre çok daha fazla oluyor. Üstelik bendeki Clio da boş değil; en dolu Icon paket olmasına rağmen fark yine de böyle. Fakat şöyle bir durum var: Lüks araçla bakan olsa bile sadece bakıp geçiyorlar. Sonuçta yapabileceğin bir şey olmuyor. Yoldan geçen bir kızdan Instagram mı isteyeceksin?

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı