Şimdi Ara

Lüks Araç Sahipleri Neden Kendilerini Yolun Sahibi Olarak Görüyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trafikte saygının olması gerektiğinin taraftarıyım. Güzelce yol isteyen, sinyal verenlere %99 yol veririm. Ama bazı sürücüler bu tarz şeyler yapmadan kafalarınca yolu kullanıp beni ve başkalarının hayatını tehlikeye sokuyorlar. Ankara'da
    nedense bana hep lüks araç sahipleri denk geliyor. Son 2 ay içerisinde başımdan geçen olayları anlatmak istiyorum.

-Ziaürrahman caddesi (2 geliş 2 gidiş olmak üzere bir cadde) üzerinde giderken karşı şerit tıkandığı için u dönüşü yapmaya çalışan 7 serisi BMW dip fren yaparak durmam akabinde aracın içindeki 2 hanzonun bana el kol hareketi yapması.

-Çankaya yönünden Eskişehir yoluna dönerken Atatürk Bulvarı,Akay altgeçidi (keskin virajlı,dar bir altgeçit) ve DSİ köprüsüne kadar Mercedes marka aracın beni sıkıştırması. Sonrasında adamın el kol hareketi yapması ve camı açıp ana bacıküfretmem.

-Gece vakti sinyal vermeden sağ şeritten önüme atlayan dip fren, korna ve karşı şeride geçme ile çarpmaktan kurtulduğum daha sonrasında tüm yol boyunca uzun zenonlarıyla beni taciz eden, ışıklarda yanında durup camdan seslenmeme rağmen cevap vermeyen BMW 5serisi.

-Ve bugun Çetin Emeç bulvarında seyrederken sinyalsiz biçimde önüme atlayan dip fren ve korna ile durduğum Mercedes E serisi araç (sonra bende aynı hareketi ona yaptım, sokulludan hoşdere caddesine kadar yol vermeden 20 ile gittim. Sonrasında tehlikelide olsa beni geçti zaten)

Yani her kesimden araç sahipleri mi böyle hanzo hareketlere sahip de benim gözüme batmıyorlar, yoksa genellikle lüks araç sahiplerinde mi böyle hareketler var. görüşlerinizi merak ediyorum.

• Genelde bmw lerde yaşıyorum 3 serisi böyle mal gençlerin kullandığı araçlarla.
    -Şeriti ortalıyanmı
    -Sollamaya beni gördüğü halde çıkıp kornoya abananımı
    -Sağdan kaptırıp tam tek şeride düşerken şeride girmeye çalışmalarımı
    -İki ayrılan yolda sağa dönüş açık diye o yoldan gidip tam dönülcek kısımda durup şeridime girmeye çalışanlarmı
    -Sıkışık trafikte ordan oraya sıkışmaya kalkanlarmı
    Bunları çok yaşıyorum gerçi diğer araçlarlada oluyor ama genelde böyle malların kullandığı araçlarda daha çok denk geliyorum.
  • Gayrimesru isler
    Egitim 0
    Ortaya cikan sonuc
    Normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Dip fren" mode on.

Hocam neden hep seni buluyor acaba??

• kahraman202 kullanıcısına yanıt
    Hocam sıkıntı sende diyorsunuz galiba?
  • Ankarada cok fazla var bencede..utanmasalar sag seritte bile yol isteyecekler.
    Bazilarida orta seritten 50 ile gidiyor adami solluyorsun zorunami gidiyor bilmem sellektor falan yapiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada çok denk geliyor sol şeritten giderken passatçının biri hızla dibime kadar gelip uzunları yakıyor altımdaki doblo olduğu için susuyorum altımda iyi araba olsa orta şeride geçer aynı mesafede gider sonra ona fark atar yine sola geçmek isterim ama olmuyor yapacak bişey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onlar da sizi kıskanç olarak görüyorlardır istisnalar hariç. Malın kölesi olanlar, gösteriş için kullananlar bu sınıfa giriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Ankarada cok fazla var bencede..utanmasalar sag seritte bile yol isteyecekler.
    Bazilarida orta seritten 50 ile gidiyor adami solluyorsun zorunami gidiyor bilmem sellektor falan yapiyorlar

Dediğiniz gibi egoları had safhada. kullandıkları araca göre 3 de 1 performans, 10 da 1 fiyata sahip olan bir aracın kendilerini geçmelerini selektör yapmalarını vs. kaldıramıyorlar.
  • The Extra Terrestrial kullanıcısına yanıt
    Sıkıntının nerede olduğunu bilemem hocam ancak hep seni bulması ilginç değil mi?

Bu arada İzmir'de ikamet ediyorum. Ankara trafiği özellikle İzmir'den gelince çok hoşgörüsüz ve gergin sürücülerle doluymuş gibi geliyor bana..

• Hocam dedikleriniz doğru. Hocam ama aman küfür falan etmeyin ters birine çatarsınız iner arabadan çakı falan vardır saplar bi yerinize yada hadi daha hafifinden hırpalar belki sizi adamın çevresi vardır yırtar mahemeden falan siz bıçaklandığınızla veya dayak yediğinizle kalırsınız.
  • kahraman202 kullanıcısına yanıt
    Her gün trafikteyim. 2 ayda böyle 4 olay normal geldi. belkide ben kafaya fazla takıyorum.

İzmir trafiğini bilemiyorum ama bana göre Ankara'da sürücülerin %60-70 i hoşgörüsüz ve gergin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorko15

Hocam dedikleriniz doğru. Hocam ama aman küfür falan etmeyin ters birine çatarsınız iner arabadan çakı falan vardır saplar bi yerinize yada hadi daha hafifinden hırpalar belki sizi adamın çevresi vardır yırtar mahemeden falan siz bıçaklandığınızla veya dayak yediğinizle kalırsınız.

Haklısınız hocam. Buda başka bir Türkiye gerçeği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

Banada çok denk geliyor sol şeritten giderken passatçının biri hızla dibime kadar gelip uzunları yakıyor altımdaki doblo olduğu için susuyorum altımda iyi araba olsa orta şeride geçer aynı mesafede gider sonra ona fark atar yine sola geçmek isterim ama olmuyor yapacak bişey yok

fanteziye bak be

• bunlar hep gorgusuzlukten kendi hallerine birakin kucuk insanlarin buyuk egolari iste yapacak birsey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

"Dip fren" mode on.

Hocam neden hep seni buluyor acaba??

İnsanımızın ilk refleksi her zaman ,

Kötüyü iyiye modellemek oluyor .
  • Özellikle yeni kasa 3 ve 5 serisi bmw kullananlar çok artis.
  • Son 1 yıldır İstanbul ve Ankara da sıkça otomobil kullanan biri olarak Ankara da bu tür şeylerle karşılaşmanın çok doğal olduğunu söyleyebilirim. Forumdaki Ankaralı arkadaşları tenzih ederek söylüyorum , Ankara daki şoförlerin çoğunluğunu , şoförlükten nasibini almamış , kural bilmez barzolardan oluşuyor.
  • Ne yazikki bu ulkede egitim ve para dogru orantili degil. Hatta ters orantili. Egitim azaldikca para artiyor.

• istanbulda da var bu tür hanzolar. sollamaya çıktığımda adam birden gaza asılıyor. mal gibi ortada kalıyorum. kaç kere oldu. bazen de sollamaya çıkıyorum bu sefer arkadan selektör korna ile taciz ediyor. kaç sefer oldu hemde. bir kaç tanesine sinirlenip sol şeritte frenlere asıldım. patlatıyorlardı arkadan. kaşınanı kaşımak lazım bazen..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.