Şimdi Ara

Lugano nun eli ve camia farkı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4. haftada yıllardır ilk kez yaşadıkları bir hakem hatasından sonra
    başta şekip ve ekipleriyle MHK yi ziyaret ederek Saraçoğlundaki ilk maçlarına neredeyse 18!!! yaşında hakem tayin ettiren büyük yönetim ve onun baş yardakçısı etik yazarlar sürüsünün dünkü maçın hakemi ile ilgili yorumları:

Gürcan Bilgiç: Ama Hüseyin Göçek gibi mükemmel bir hakemi izleme fırsatı bulduk.

Ömer Üründül: Hakem Hakkında yorum yok

Necati Bilgiç: Hakem Hüseyin Göçek maç başında Alex'e atılan dirseği görmemesi dışında (penaltıydı) maçı iyi yönetti.

Murat Zorlu: Son olarak da Merkez Hakem Komitesi Başkanı Mustafa Çulcu'nun bir gece evvel hakeme itiraza direkt sarı kart çıkarılacağını açıklaması sonrası maçın hakeminin kendisini alkışlayan Cordoba'ya ikinci sarı kartı göster- memesi son derece düşündürücü.

Ercan Saatçi: Hakemin Antalyaspor kalecisi Cordaba'ya maç içinde göstermediği kırmızı kart karşılaşmanın en önemli olayıydı.

Can Bartu: Sahadaki hakemi çok acemi buldum. Herhalde UEFA'nın yeni talimatlarının farkında değil. Kaleciyi atarsam, Fenerbahçe'ye koltuk çıkmış damgası yerim düşüncesiyle korktu herhalde. Cordoba yüzüne bakarak dalga geçer gibi alkışlıyor, oyundan atamıyor. Talimatlar gelmiş, bizim Milli Takımımız'a bu eğitim de verilmiş. El kol hareketi yapan oyunculara kart gösterin diyor yeni talimatta.

Rıdvan Dilmen: Maçın hakemi Suazo'nun Alex'e ceza sahası içinde yaptığı harekette penaltı ve kırmızı kart verebilirdi. Ama pozisyona uzak kalması net karar vermesini engelledi. Maçın genelinde gördüğünü çaldı.

Onur Belge: Hakem hakkında Yorum yok

Antu.com: Lugano nun elle aldığı pozisyon için hiç yorum yok

Lugano: Bir şey söylemedi

Olayı görenler;
    Erman Toroğlu: Eğer Fenerbahçe seyircisi federasyon başkanını istifaya davet ediyorsa, 72nci dakikada sarı kartı olan Lugano, bir voleybolcu pasörü gibi eliyle Tuncay'ın önüne topu bırakıyor ve Fenerbahçe de ikinci golü atıyor. Yani, hem golün iptali, hem de Lugano'nun ikinci sarı karttan ihracı gerekir. Ve bu golden sonra da seyirci Haluk Ulusoy'u istifaya davet etmiyor, maç kurtuluyor

Altan Tanrıkulu: Ama yardımcısı Serkan Ok la birlikte bir pozisyon hatası yapıp Lugano'nun elle oynadığı anı kaçırdı.. Geçen hafta (insani bir hatadan doğan) ofsayt golle kaybeden Fenerbahçe bu kez de aynı nedenle kazandı..

Selçuk Yula: Oturduğum yerden görebildiğim kadarıyla 2. golde Lugano'nun kolla oynaması var. Burak'ın attığı golü 1 haftada unutturanlara 30 hafta konuşacakları bir malzeme daha çıktı... (bu herif adam olmaz. ulan birazcık sportmenlik bulaşmaz mı insana. bu kadar mı fanatik olunur)

görüldüğü gibi Erman Toroğlu dışında kimse bu hareketin sarıdan kırmızı ve gol iptali olduğunu söyleyemiyor..pozisyonu yazabilenlerden de biri geçen haftanın ödeşmesi biri de Tekrar Burak'ın pozisyonu ile bağlantı kuruyor

Oysa Burak'ın olayından sonra bizim taraftan hiç kimse geçen seneki olayları bahane etmeye tenezzül etmeden hareketin yanlış olduğunu söylemişti

Burak maçtan sonra evet elime çarptı demişti

BJK lı yazarlar ve BJK Siteleri Burak'a keşke hakeme söyleseydin diye Beşiktaş etiğini anlatmışlardı

BJK Yönetimi Burak'ı böyle fairplay dışı davranışların BJK lı bir futbolcuya yakışmadığı konusunda uyarmıştı

Arada gezegenler kadar fark var.. Aynı ligin aynı seyircileri ve aynı spor dünyasının izleyicileri/yorumlayıcıları/yöneticileri olduğumuza inanamıyorum.. Bu nasıl bir bakış açısıdır.. üstelik hepsinde aynı reflex halinde...

• Sende ayıp ediyosun şimdi ama @çerkez sizin oyuncunuz yaptı çıtınız çıkmadı bizim oyuncumuz yaptı olay oldu yani bırakın bu işleri...
    Oldu bitti eline aldıysa napalım..
    Hakem kararı vermedikten sonra Futbol Federasyonu şok bi kararla ceza mı versin?
    Ayrıca bu kararla hakemin gözünden kaçmasıyla Haluk Ulusoy'un FB düşmanı olmadığına karar verdim..
  • Güzel hosta maç akısı anında el pozisyonunnu gorebilen warmı?yawas çekimde dikkatli bakıldığında ancak gozukebilen bir pozisyon..hakem pek çok hata yaptı bizim lehimize olan hata sadece bu el pozisyonuydu.
  • ya dostum adamın top eline çarpmış ama kasıtlı değil vallahi de değil billahide değil ya bi izleyin lütfen ya adamın gözlerine ve pozisyonuna bakın arkasında gözü mü var luganonun eliyle müdahele etmiş fln diosunuz burak top elime çarptı demiş valla çok şekilli çarpmış utanmasa eliyle 360 değirmen basacak

sizin kazım kanata ne demeli istiklal marşında ayağa kalkmam bu ne demek oluyor tamam selçuk yula taraflı olabilir ama kazım kanata ne demeli yada haşmete

quote:

Selçuk Yula: Oturduğum yerden görebildiğim kadarıyla 2. golde Lugano'nun kolla oynaması var. Burak'ın attığı golü 1 haftada unutturanlara 30 hafta konuşacakları bir malzeme daha çıktı...

doğru söylemiş yanlış bir söylem mi var?al gerçekleşmeye başladı sizlerle birlikte

• başka zaman yerden yere vurduğunuz adam yerine bile koymadığınız erman toroğlu ne kadar önemli oldu birden birebırakın bunları hocam bu akşam önemli bi maçınız var ona odaklanın artık Fenerbahçeyle deil maçınız trabzonsporla onun hakkında topic açın tartışın nedir bizle alıp veremediiniz..Buraıın pozisyonuyla luganonukini bile kıyaslıyosunuz ya size hiçbişe demiyorum orda bile kasıt aradınız helal olsn wla ama ne desem boş onuda biliyormher Fenerbahçe maçında koltuklarınıza kurulup acaba hakem ne yaparda yarın topic açarım die düşündüğünüzüde çok iyi biliyorum o yüzden daha fazla konuşmak yersiz ne derseniz diin

• Pozisyonlar arasında da gezegenler kadar fark var.
  • bjk de neden ağzı olan konuşuyor kardeşimbaşkanından,yöneticisinden taraftarına kadar yuhhbeebizede bulaşmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Temizligçiler iş başında..

Geçen hafta kimsenin gıkı çıkmadıysa. Bu haftada kimsenin gıkı çıkmaz.

Hem niye sadece Lugano diye topikler açılıyor. Hasan Şaş için topik açan niye yok.

Haa tabi Penaltı için kendini yere atmak etik yaygara yapmaya gerek yok. Ama kafaya çıkarken kontrolsüz bir şekilde eline çarpınca top, (Buda cezayı gerektirir.) hurraa saldır..

Bırakalım artık bu işleri.

Top elime çarptı yada penaltı değil kendim düştüm diye çıkıpta golu iptal ettirecek futbolcu çok azdır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

başka zaman yerden yere vurduğunuz adam yerine bile koymadığınız erman toroğlu ne kadar önemli oldu birden birebırakın bunları hocam bu akşam önemli bi maçınız var ona odaklanın artık Fenerbahçeyle deil maçınız trabzonsporla onun hakkında topic açın tartışın nedir bizle alıp veremediiniz..Buraıın pozisyonuyla luganonukini bile kıyaslıyosunuz ya size hiçbişe demiyorum orda bile kasıt aradınız helal olsn wla ama ne desem boş onuda biliyormher Fenerbahçe maçında koltuklarınıza kurulup acaba hakem ne yaparda yarın topic açarım die düşündüğünüzüde çok iyi biliyorum o yüzden daha fazla konuşmak yersiz ne derseniz diin

• ya bu haluk ulusoy başkan olduğu sürece siz zor maç kaybedersiniz...bende başlıyorum kardeşim artık..

haluk ulusoyy istifaaaa!!
    yete artık ulusoy istemiyoruz seni...
    haluk ulusoy go home..!

• Arkadaşlar hala geçen hafta çıtınız çıkmadı diyorsunuz bize, ayıp oluyor. Bizim doğrucu davut Beşiktaş medyası zaten en fazla tepkiyi veren taraf oldu. Biz de hatta biraz araştırırsanız Beşiktaş forumlarında çoğunluk "Beşiktaşlı ya yakışmadı, Burak uyarılsın" düşüncesindeydi.

Şimdi anlatmak istediğim tamam pozisyon tartışmalıdır ama hiç mi değinilmez. Baktığım gastelerde sadece Milliyet te olaydan bahsedilmiş o da ufacık bi haber olarak. İnsan hiçbirşey demese "tartışmalı gol" der. Ama yürek yok ya da başka birşey...

Anlatmak istediğimizi anladınız inşallah...
  • Hakem görmedi yani yapıcak bişey yok @çerkez..
    Olmadı hakeme ceza verilir..
    Fenerbahçe Lugano' yu uyarır..
    Olay bukadar basit
  • Hocam peki Anelka ve Nobre'nin pozisyonlarında forumda kaç tane FB'li onları savundu. Bizlerde biliyoruz doğru işler olmadığını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

Güzel hosta maç akısı anında el pozisyonunnu gorebilen warmı?yawas çekimde dikkatli bakıldığında ancak gozukebilen bir pozisyon..hakem pek çok hata yaptı bizim lehimize olan hata sadece bu el pozisyonuydu.

+1 çok doğru söylemiş arkadaş.

Kaç kere tekrar izzliyoruz anca anlıyoruz el olduğunu genel olarak.Hakem belki zor pozisyondaydı ya da tam göremedi....

Bırakın artık FB düşmanlığını,kıskançlığını.Bir yere varamazsınız böyle birilerine b.k atarak....
  • quote:

Orjinalden alıntı: In The End!

Hakem görmedi yani yapıcak bişey yok @çerkez..
    Olmadı hakeme ceza verilir..
    Fenerbahçe Lugano' yu uyarır..
    Olay bukadar basit

Yaw Lugano neden uyarılıyor adamın eline top çarptı eliyle oynamadı ki...
    Bu durumda golün iptali gerekir mi bilmiyorum ama yandan çekilen açıdan açık seçik topu görmediği belli oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Top elime çarptı yada penaltı değil kendim düştüm diye çıkıpta golu iptal ettirecek futbolcu çok azdır..

özgürcan özcan (gs'li )
  • Abi napayım tartışmaya mı gireyim arkadaşla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

quote:

Güzel hosta maç akısı anında el pozisyonunnu gorebilen warmı?yawas çekimde dikkatli bakıldığında ancak gozukebilen bir pozisyon..hakem pek çok hata yaptı bizim lehimize olan hata sadece bu el pozisyonuydu.

Kaç kere tekrar izzliyoruz anca anlıyoruz el olduğunu genel olarak.Hakem belki zor pozisyondaydı ya da tam göremedi....

Bırakın artık FB düşmanlığını,kıskançlığını.Bir yere varamazsınız böyle birilerine b.k atarak....

peki arkadaşım hakem burağın pozisyonunu da net göremediği için el kararı vermemiş olamazmı? neden bazı fb li elemanlar hakeme o kadar b.k attılar zamanında? bu tip pozisyonlarda hakem net görüyorsa vermek zorundadır,emin değilse vermez. ama anelkanın pozisyonu gibi pozisyon içinde 2 kişi apaçık ortadayken vermezse ben bunda art niyet ararım doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaN -- 10 Eylül 2006; 14:30:25 >

• Ya bırakın arkadaşlar BJKliler işlerine gelince Erman Toroğlu'nu yerden yere vurur işlerine gelince yorumlarını zevkle yazarlar.

Burak'ın elle oynadığı pozisyonu savundular hep,Burak'ı ezdirmeyelim muhabbetleri falan,şimdi Lugano'nun eline ttop "çarptı" hemen nasıl büyütüyorlar.

Haluk Ulusoy varken biz maç kaybederiz,Sakaryaspor maçı sıcak daha.

İşinize geldiği gibi yorum yapıyorsunuz.Futbol'u doğru yorumlasanız budna abartılacak birşey olmadığını görürsünüz.

Sadece laf birşey değil.Biz boşa konuşuyoruz gerçi.Siz bu kadar tartışma çıkarma meraklısı oldukça,sizin boş alflrınıza biz de cevap vermek durumunda kalıyoruz....

Haluk Ulusoy varken FB maç kaybetmez demiştin.Al Alex'e dirsek pozisyonudna kırmızı kart + penaltı olmalıydı.Kesinlikle.Onu verese hakem belki böyle birşey olmayacvak,maçı çok büyük farkla kazanacaktık.İşinze geliyorsa bunu söyleyin onu değil de.Neden objektif olup FB'nin lehine çalınmayan düdükleri de konuşmuyorsunuz?

• quote:

Orjinalden alıntı: amyleeva

quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

quote:

peki arkadaşım hakem burağın pozisyonunu da net göremediği için el kararı vermemiş olamazmı? neden bazı fb li elemanlar hakeme o kadar b.k attılar zamanında? bu tip pozisyonlarda hakem net görüyorsa vermek zorundadır,emin değilse vermez. ama anelkanın pozisyonu gibi pozisyon içinde 2 kişi apaçık ortadayken vermezse ben bunda art niyet ararım doğrusu.

Ya görememiş olabilir,tamam.

Ama Burak'ı savunanlara ve Lugano ile Burak'ın elle oynamasını aynı seviyede tutanlara bizim sözümüz.

Biz el yok demiyoruz.Onu gündeme getirenler neden Alex'e atılan dirseği gündeme getirmiyorlar konusunu tartışıyoruz....

Bir de o Burak'ın elle oynadığı pozisyona FB'nin bu akdar tepki göstermesi geçen seneki "El Değmemiş Lig" meselesi yüzünden....

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.