Şimdi Ara

Lugano nun eli ve camia farkı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen haftaki pozisyonu da bu haftaki pozisyonu da hakemlerin görmediğini düşünüyorum...hiçbir hakemin bilerek taraflı karar vereceğine inanmadığımı bir kez daha belirtmek istiyorum...

fenerbahçeli arkadaşlardan isteğim artık yavuz hırsız evsahibini bastırır muhabbetini bırakıp objektif yorumlar yapsınlar...geçen haftaki pozisyonda top nasıl ele çarpma olmasına rağmen direk vuruş verilmesi gerekiyordu ise bu haftaki pozisyonda aynı şekilde ele çarpma olmasına rağmen direk serbest vuruş kararı gerekir ( sarı kart gerektirmez)....

medyaya lafım yok zaten ne mal olduklarını herkes biliyor...

erman toroğluya söyliyecek sözüm de yok...pozisyonda ne kasten bir elle oynama var ne de sarı kartlık bir hareket var...

diğer topic te de belirttiğim gibi.. '' lugano nun elleri o yükseklikte olduktan sonra top eline çarpsa bile (pozisyona göre) antalya lehine direk vuruş verilmesi gerekir...lugano ya ihtar gerekmez''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi header -- 10 Eylül 2006; 14:42:46 >

• Objektif yorum böyle olur işte.

Diğer başlıktaki BJKli arkadaşlar taraflı yorum yapıp kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar.

Ama işin gerçeği bu işte.

Golün sayılamamsı lazımdı.Ama hareket istemli değildi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

quote:

Orjinalden alıntı: amyleeva

quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

Güzel hosta maç akısı anında el pozisyonunnu gorebilen warmı?yawas çekimde dikkatli bakıldığında ancak gozukebilen bir pozisyon..hakem pek çok hata yaptı bizim lehimize olan hata sadece bu el pozisyonuydu.

+1 çok doğru söylemiş arkadaş.

Kaç kere tekrar izzliyoruz anca anlıyoruz el olduğunu genel olarak.Hakem belki zor pozisyondaydı ya da tam göremedi....

Bırakın artık FB düşmanlığını,kıskançlığını.Bir yere varamazsınız böyle birilerine b.k atarak....

peki arkadaşım hakem burağın pozisyonunu da net göremediği için el kararı vermemiş olamazmı? neden bazı fb li elemanlar hakeme o kadar b.k attılar zamanında? bu tip pozisyonlarda hakem net görüyorsa vermek zorundadır,emin değilse vermez. ama anelkanın pozisyonu gibi pozisyon içinde 2 kişi apaçık ortadayken vermezse ben bunda art niyet ararım doğrusu.

Ya görememiş olabilir,tamam.

Ama Burak'ı savunanlara ve Lugano ile Burak'ın elle oynamasını aynı seviyede tutanlara bizim sözümüz.

Biz el yok demiyoruz.Onu gündeme getirenler neden Alex'e atılan dirseği gündeme getirmiyorlar konusunu tartışıyoruz....

Bir de o Burak'ın elle oynadığı pozisyona FB'nin bu akdar tepki göstermesi geçen seneki "El Değmemiş Lig" meselesi yüzünden....

alexe atılan dirsek ne kadar kastiyse luganonun elide o kadar kastidir..

alexi o halde görünce gerçekten üzüldüm..kesin kırmızı kart gösterilmesi gerekirdi..
    cordobaya gösterilmesi gereken kartlar rüştü içinde gösterilemsi gerekirdi..amabu kurallar daha yeni olduğu için ilk haftadan oturmaması normaldir..

• nihat özdemir bey çıksın açıklama yapsın geçen hafta büyük konuşmuştu kendileri şimdi susuyo
  • Evet hocam maalesef bu tip futbolcular pek yok.
    Keşke hepsi böyle yapabilse..

quote:

Orjinalden alıntı: blade77

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Top elime çarptı yada penaltı değil kendim düştüm diye çıkıpta golu iptal ettirecek futbolcu çok azdır..

özgürcan özcan (gs'li )

• Nihat Özdemir ?

FB lehine bir olay olduğu zaman yeri göğü inleten hep beraber pankart açanlara laf dokundurmuştur ama. Maalesef bir şey değişmemiş. Diğer kulupler geçen hafta açıklama yapmadılar bu haftada konuşmasınlar o zaman..

Her şey aynı. Bu hafta Hasan Şaş kendini attı kimse konuşmuyor ama Lugano'nun eline çarpan top gündemin konusu oldu yine.

Hasan Şaş artniyetle kendini yere attı.

Lugano'nun sa top eline çarptı. Ama Lugano şöyle yaptı böyle yaptı FB'liler açıklasın falan fıstık.

O zaman GS'da açıklasın Hasan Şaş'ta kendimi yere attım desin. Canaydın'da temiz lig istiyoruz desin. Hasan Şaş'ı uyaracağım desin.

Her şeyi FB'den beklemek biraz ayıp olmuyor mu?

quote:

Orjinalden alıntı: waRRioR

nihat özdemir bey çıksın açıklama yapsın geçen hafta büyük konuşmuştu kendileri şimdi susuyo

• quote:

Orjinalden alıntı: soho

ya bu haluk ulusoy başkan olduğu sürece siz zor maç kaybedersiniz...bende başlıyorum kardeşim artık..

haluk ulusoyy istifaaaa!!
    yete artık ulusoy istemiyoruz seni...
    haluk ulusoy go home..!

Arkadaşım ulusoy istifa ederse 5.liği göremezsiniz bence istifa isteğini geri al
  • quote:

Orjinalden alıntı: caca07

quote:

Orjinalden alıntı: soho

ya bu haluk ulusoy başkan olduğu sürece siz zor maç kaybedersiniz...bende başlıyorum kardeşim artık..

haluk ulusoyy istifaaaa!!
    yete artık ulusoy istemiyoruz seni...
    haluk ulusoy go home..!

Arkadaşım ulusoy istifa ederse 5.liği göremezsiniz bence istifa isteğini geri al

yok ben ulusoy istifa diyince ulusoy bunun tersini ispatlamak için size kıyak geçiyo..onu anlatmaya çalışmıştım..

11 puan öndeyken şampiyonluğu size kaptırdığımızda ulusoy vardı hatırlatırım..

• Lugano'nun eli kasti değildi Soho.Hemen çarpıtıyorsun olayları.BJK'de osla aynı şey çarptı derdin.Biraz tarafsız olun.
  •  Lugano nun eli ve camia farkı...

Bu pozisyonda Lugano'nun Burak Yılmaz gibi kasti olarak eliyle önüne aldığını(asist yaptı Lugano) idda eden biri sadece fanatiktir.Lugano'ya maç sonrası bir şey soramadılar ama golü atan Tuncay bir şeyler söylemiş,izlemedim onu ne söyledi bilmiyorum.En azından top elime çarptı önüme düştü hakem görmedi diyip pis pis gülmedi,yakında açıklama yapar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 10 Eylül 2006; 18:31:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

Lugano nun eli ve camia farkı...

Bu pozisyonda Lugano'nun Burak Yılmaz gibi kasti olarak eliyle önüne aldığını(asist yaptı Lugano) idda eden biri sadece fanatiktir.Lugano'ya maç sonrası bir şey soramadılar ama golü atan Tuncay bir şeyler söylemiş,izlemedim onu ne söyledi bilmiyorum.En azından top elime çarptı önüme düştü hakem görmedi diyip pis pis gülmedi,yakında açıklama yapar herhalde.

• quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

4. haftada yıllardır ilk kez yaşadıkları bir hakem hatasından sonra
    başta şekip ve ekipleriyle MHK yi ziyaret ederek Saraçoğlundaki ilk maçlarına neredeyse 18!!! yaşında hakem tayin ettiren büyük yönetim ve onun baş yardakçısı etik yazarlar sürüsünün dünkü maçın hakemi ile ilgili yorumları:

Gürcan Bilgiç: Ama Hüseyin Göçek gibi mükemmel bir hakemi izleme fırsatı bulduk.

Ömer Üründül: Hakem Hakkında yorum yok

Necati Bilgiç: Hakem Hüseyin Göçek maç başında Alex'e atılan dirseği görmemesi dışında (penaltıydı) maçı iyi yönetti.

Murat Zorlu: Son olarak da Merkez Hakem Komitesi Başkanı Mustafa Çulcu'nun bir gece evvel hakeme itiraza direkt sarı kart çıkarılacağını açıklaması sonrası maçın hakeminin kendisini alkışlayan Cordoba'ya ikinci sarı kartı göster- memesi son derece düşündürücü.

Ercan Saatçi: Hakemin Antalyaspor kalecisi Cordaba'ya maç içinde göstermediği kırmızı kart karşılaşmanın en önemli olayıydı.

Can Bartu: Sahadaki hakemi çok acemi buldum. Herhalde UEFA'nın yeni talimatlarının farkında değil. Kaleciyi atarsam, Fenerbahçe'ye koltuk çıkmış damgası yerim düşüncesiyle korktu herhalde. Cordoba yüzüne bakarak dalga geçer gibi alkışlıyor, oyundan atamıyor. Talimatlar gelmiş, bizim Milli Takımımız'a bu eğitim de verilmiş. El kol hareketi yapan oyunculara kart gösterin diyor yeni talimatta.

Rıdvan Dilmen: Maçın hakemi Suazo'nun Alex'e ceza sahası içinde yaptığı harekette penaltı ve kırmızı kart verebilirdi. Ama pozisyona uzak kalması net karar vermesini engelledi. Maçın genelinde gördüğünü çaldı.

Onur Belge: Hakem hakkında Yorum yok

Antu.com: Lugano nun elle aldığı pozisyon için hiç yorum yok

Lugano: Bir şey söylemedi

Olayı görenler;
    Erman Toroğlu: Eğer Fenerbahçe seyircisi federasyon başkanını istifaya davet ediyorsa, 72nci dakikada sarı kartı olan Lugano, bir voleybolcu pasörü gibi eliyle Tuncay'ın önüne topu bırakıyor ve Fenerbahçe de ikinci golü atıyor. Yani, hem golün iptali, hem de Lugano'nun ikinci sarı karttan ihracı gerekir. Ve bu golden sonra da seyirci Haluk Ulusoy'u istifaya davet etmiyor, maç kurtuluyor

Altan Tanrıkulu: Ama yardımcısı Serkan Ok la birlikte bir pozisyon hatası yapıp Lugano'nun elle oynadığı anı kaçırdı.. Geçen hafta (insani bir hatadan doğan) ofsayt golle kaybeden Fenerbahçe bu kez de aynı nedenle kazandı..

Selçuk Yula: Oturduğum yerden görebildiğim kadarıyla 2. golde Lugano'nun kolla oynaması var. Burak'ın attığı golü 1 haftada unutturanlara 30 hafta konuşacakları bir malzeme daha çıktı... (bu herif adam olmaz. ulan birazcık sportmenlik bulaşmaz mı insana. bu kadar mı fanatik olunur)

görüldüğü gibi Erman Toroğlu dışında kimse bu hareketin sarıdan kırmızı ve gol iptali olduğunu söyleyemiyor..pozisyonu yazabilenlerden de biri geçen haftanın ödeşmesi biri de Tekrar Burak'ın pozisyonu ile bağlantı kuruyor

Oysa Burak'ın olayından sonra bizim taraftan hiç kimse geçen seneki olayları bahane etmeye tenezzül etmeden hareketin yanlış olduğunu söylemişti

Burak maçtan sonra evet elime çarptı demişti

BJK lı yazarlar ve BJK Siteleri Burak'a keşke hakeme söyleseydin diye Beşiktaş etiğini anlatmışlardı

BJK Yönetimi Burak'ı böyle fairplay dışı davranışların BJK lı bir futbolcuya yakışmadığı konusunda uyarmıştı

Arada gezegenler kadar fark var.. Aynı ligin aynı seyircileri ve aynı spor dünyasının izleyicileri/yorumlayıcıları/yöneticileri olduğumuza inanamıyorum.. Bu nasıl bir bakış açısıdır.. üstelik hepsinde aynı reflex halinde...

sayın çerkez iğneyi kendimizi de batıralım.lütfen...

• kardeşim bilerek oynamış,çarpmış bunlar kimseyi ilgilendirmiyo!!!
    sonuçta takımına avantaj sağlıcak bi pozisyon ve sonucundada gol oluyo
    daha neyini savunuyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: w0lky
     Lugano nun eli ve camia farkı...

@wolky bu fotoyu buraya koyan ellerine sağlık..
    allaşkına şurda topun çarpması mı var yoksa luganonun çarpıyo atraksiyonlarına girip tuncaya pası mı var? luganonun ellerine bak şarkıcı bayhan gibi şekilden şekle girmiş yutturmak için..
    şuna "çarpma" diyen herkes selçuk yula olur işallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soho -- 10 Eylül 2006; 20:15:26 >

• abi topu görüyo adam sonuçta
    böyle çarpma olmaz
    yandaki adamda sıçrıyo onun niye elleri bukadar açık deil yaaaaaaa işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 10 Eylül 2006; 20:17:07 >
  • Yukarıya sıçrarken ellerin aşağıya dönük mü olur?İkisi topa hareketlenirken Antalyalı oyuncu Lugano'nun önüne geçmeye çalışıyor son bir gayretle,Lugano elleri yana doğru zıplıyor Antalyaspor'lu oyuncu dengesini bozduğu için topa eliyle müdahale ediyor.O pozisyonda eliyle oynamak isteyen bir oyuncu daha değişik düşünür.

Lugano top eline çarptıktan sonra arkasına dönüp hareketleniyor,arkasında Tuncay'ın olduğunu bilmiyor.Bilinçli bir şekilde indirmeye çalışşsa o topu arkaya değil,Nobre'nin Fenerbahçe'deyken Rie deplasmanında yaptığı gibi önüne veya yanında indirirdi.

Lugano gerçekten eliyle topa yön vermek istese kalecinin kolayca kontrol edeceği bir yere topu atmazdı.

Olaya tarafsız bakıyorum ve tarafsız forumlarda dolaşıyorum ve bir çok insan bu pozisyonun kasti olmadığını söylüyor.Burak'ın pozisyonuyla dağlar kadar fark var arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 10 Eylül 2006; 20:24:42 >

• Bazı arkadaşlar anlamak istemese de olay POZİSYONLARIN AYNI OLMASI DEĞİL!

-İlk el pozisyonunda ortalığı ayağa kaldıran fb'liler (ki kendilerine defalarca bir pozisyonda olsaydı rize maçında nobre'nin eliyle olurdu diye anlattık) şimdi ne diyecekler!

EĞER Kİ Burak veya Bjk o şekilde 3,5 hafta gol atıp maç kazansa idi haklı olurdunuz herkes aynını söylerdi zaten.Siz 1 GOL İLE FAZLA KONUŞTUNUZ! 1 hafta geçmedi gene TALİH YÜZÜNÜZE GÜLMEDİ aynısı sizede oldu. Tek bu gol yüzünden kimse gelip fb'ye laf atmaz devamlı olursa herkes konuşur!

OBJEKTİF OLUN BİRAZ!

Örn:bana göre Şaş'ın pozisyonu penaltı değil eğer penaltı ise Alex'in ki de penaltı olmalı! ama bana göre değil!sonuçta savunma orayı buyur geç yapmıyacak karşında durucak.Ki zaten haketmediğimiz penlatıyı atamadık 2 YANLIŞ 1 DOĞRU YAPTI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seso81 -- 10 Eylül 2006; 20:46:58 >

• evet objektif olun diyenler sezon başından beri çok objektifler
  • en azından veya dan başka söyleyecekleri var ve yazabiliyorlar.sen söyle objektif olamadığımız yerleri de tekrar bakalım neymiş ne değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seso81 -- 10 Eylül 2006; 20:59:39 >
  • ya tamam zıplarken elbette ellerin kollarını kaldırmadan zıplayamassında, zıplarkende kolların başının hizasını da geçmez yani..geçerse resimde luganonunki gibi garip bi topa çıkış olur..
    luganoya bak bakalım koluyla topa değerken kolları nerde? başı hizasının üstünde..öyle topa mı çıkılır allaşkına?
    ha çıkılır, topa değmek için çıkılır..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.