Şimdi Ara

Lugano nun eli ve camia farkı... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • niye elinin orada olduğunu defalarca söyledim bir daha izah edeyim anlamak istemeyenler için..Öncelikle hava topuna pozisyon avantajı sağlamak için eller yanda hafif dirsekler çıkarılarak çıkılır(bilmiyorum aranızda kulüp takımında oynayan oldumu)...
    Bu pozisyonda da Lugano topun düşeceği yere doğru gidiyor sıçrıyor fakat hem o hemde rakibinin zamanlaması yanlış ve Lugano çok da dengeli ve güçlü bir şekilde sıçrayamıyor...Rakibine çarpıyor dengesi bozuluyor.Dengesi bozulan bir oyuncu dengesini sağlamak için kollarını kullanır...O pozisyonda kolu aşşağıda olsa ayakları üstüne düşemez güzel kardeşlerim...Lugano kolunu açıp çıkmıyor,rakibine çarpıp dağılınca kolu açılıyor...Haaa bu pozisyonda ne verilir bilemiyorum bariz bir şekilde çarpma oynama değil..

Burakın pozisyonunda hakem görmemştr ,hatalar her sezon vardı bu sezonda olacak dedim.Bazı arkadaşlar iki pozisyonun farkının olmadığını söylüyor aradaki ufak fark şu Burağa top 20metre civarından ortalanıyor topun gelişini net bir şekilde görüyor elini kaçırabilir,Luganonun pozisyonunda ise hava topuna çıktığında yandaki çekimden gözlerini kapadığı,açık dahi olsa topu göremeyecek bir pozisyonda olduğu açık bir şekilde belli oluyor tabi görmek isteyene..

Haftaya da hatalar çok olacak geçen hafta arkadaşların tepkisi zamanında çıkılan pankarta idi Burağa falan değil bunuda anlayın..Bazıları yok Burağın çok üstüne gelindi vs vs diyorda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subsonic -- 10 Eylül 2006; 21:09:39 >

• İyi güzel söylüyorsunuz ama o pakratlar 1 HATA DA DEĞİL hatalar zincirinden sonra açıldı! Siz (taraftar ve yönetiminiz) ise 1 HATA da çok KONUŞTUNUZ.Yine aradan 1 hafta geçmeden başınıza geldi işte.
    quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Haftaya da hatalar çok olacak geçen hafta arkadaşların tepkisi zamanında çıkılan pankarta idi Burağa falan değil bunuda anlayın..Bazıları yok Burağın çok üstüne gelindi vs vs diyorda..
  • bu arada dün gs ye verilen ulusoyun peşkeş penaltısı yine konuşulmuyor
  • Önce iyi oku sonra yorum yaz. AYRICA PEŞKEŞ Mİ

quote:

Orjinalden alıntı: seso81
    Örn:bana göre Şaş'ın pozisyonu penaltı değil eğer penaltı ise Alex'in ki de penaltı olmalı! ama bana göre değil!sonuçta savunma orayı buyur geç yapmıyacak karşında durucak.Ki zaten haketmediğimiz penlatıyı atamadık 2 YANLIŞ 1 DOĞRU YAPTI.

quote:

Orjinalden alıntı: TOMASİNO

bu arada dün gs ye verilen ulusoyun peşkeş penaltısı yine konuşulmuyor

• quote:

Orjinalden alıntı: seso81

İyi güzel söylüyorsunuz ama o pakratlar 1 HATA DA DEĞİL hatalar zincirinden sonra açıldı! Siz (taraftar ve yönetiminiz) ise 1 HATA da çok KONUŞTUNUZ.Yine aradan 1 hafta geçmeden başınıza geldi işte.
    quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Ya nasıl geçit vermeyecek?Nizami değil ki?

O zmaan herkes dirsek atsın.Boş durmasına damın karşısında.Boks ya da Amerikan futbolu değil bu....
  • Şaş ile Alex'in pozisyonları ŞEKİL OLARAK aynı birinde müdahele sert sadece.Adam orada dirsek atmıyor( ki önden dirsek atmaz oyuncular) dirseği çarpıyor bence.
    quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

Ya nasıl geçit vermeyecek?Nizami değil ki?

O zmaan herkes dirsek atsın.Boş durmasına damın karşısında.Boks ya da Amerikan futbolu değil bu....
  • quote:

Orjinalden alıntı: soho

quote:

Orjinalden alıntı: w0lky
     Lugano nun eli ve camia farkı...

Bu pozisyonda Lugano'nun Burak Yılmaz gibi kasti olarak eliyle önüne aldığını(asist yaptı Lugano) idda eden biri sadece fanatiktir.Lugano'ya maç sonrası bir şey soramadılar ama golü atan Tuncay bir şeyler söylemiş,izlemedim onu ne söyledi bilmiyorum.En azından top elime çarptı önüme düştü hakem görmedi diyip pis pis gülmedi,yakında açıklama yapar herhalde.

@wolky bu fotoyu buraya koyan ellerine sağlık..
    allaşkına şurda topun çarpması mı var yoksa luganonun çarpıyo atraksiyonlarına girip tuncaya pası mı var? luganonun ellerine bak şarkıcı bayhan gibi şekilden şekle girmiş yutturmak için..
    şuna "çarpma" diyen herkes selçuk yula olur işallah

hocam pozisyon başında antalyalı defans oyuncusu luganoyu çekiyor,normalde orada kafa vuracakken,çekildiği için eline çarpıyor!!!olayın aslı bu

• Yorumların hepsini okudum, bir tek header arkadasımız adam gibi ve objektif yorum yapmış. Diğerleri; yok efendim Lugano hava topuna çıkmış da eliyle topu Tuncay'ın önüne indirmiş vs vs vs demiş
    Vay beee adamdaki yeteneğe bak, daha bütün oyuncular hemen hemen aynı hizada iken adam herkesin 3 metre arkasına topu eliyle indiriyor ve Tuncay da bunu anlayıp koşup golünü atıyor
    Sırf gıcıklık, uyuzluk olsun, Burak'ın pozisyonundan dolayı altta kalıp üstte çıkmak için saçma sapan yorum yapılmış. Sadece

• Fanatiklik yapıyor çoğu.Şu pozisyonda kasıt var diyen,futboldan ve fizik kurallarından habersiz demektir....

Her galibiyetimize b.k atacaklar.Çekememezlik işte bu.Ne kadar konuşsak tarafsız olamayacaklar.Takmayın arkadaşlar....

Burak'ın pozisyonunda daha çok kasıt vardı.BJKliler konuşmadı bile onu es geçti.Bize gelince....
  • 2 senede anelka nın elle gol atmadıgını anlatamadık şimdi nasıl lugano yu anlatacagız
    boşuna yorulmaya gerek yok
  • burak ile luganonun el olayını benzeten daha neleri birbirine benzetmezki
  • Ne eli be kardeşim adam yükselmiş top omzuna çarpmış ve Tuncay'ın önüne düşmüş ( Burak pozisyonunda yorumda bulunan Adnan Aybaba tarzı bir yorum )

Ya arkadaşlar yapmayın lütfen. Biz bunlar gibi çok pozisyon göreceğiz lig sonuna kadar. Burak elle oynarken de, Hasan Şaş'a ve Alex'e yapılan iki aynı pozisyon için verilen iki ayrı karar içinde ve Luganonun pozisyonu içinde ve geçen hafta Sakarya'daki ofsayt pozisyonları içinde aynı şeyi söylüyorum. Bu tip pozisyonlar dünyanın her yerinde olur ve olmaya da devam eder. Futbol ile ilgileniyorsan bunlara da katlanmaya mecbursun.
    Ama illa eyyam yapalım diyen varsa da buyursun yapsın. Ben katılmıyorum.
  • Valla siz FB'lilerden ders alacağım. Nasıl bunu yapabildiğinizi bilemiyorum.

Alenen el var, çok da bariz... Şimdi işin fizyolojik felesefesine girersek çıkmamız mümkün değil, Burak için de aynı şey geçerli. Bu adamlar öyle yükselirken elini nereye koyacağını gayet iyi bilmesi gerekir, profesyoneller çünkü. Eline geliyorsa da bu eldir. Kart gerekmiyordu bence de ama golün iptali gerekirdi.

Ancak en büyük fark şurda...Her nedense biz Burak'ın elini kabul ettik, siz etmiyorsunuz, hala kıvırıyorsunuz..

İnanmanız için taraflı medyanızın yazması lazım, o zamana kadar isterinanın ister inanmayın.

quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

Yukarıya sıçrarken ellerin aşağıya dönük mü olur?İkisi topa hareketlenirken Antalyalı oyuncu Lugano'nun önüne geçmeye çalışıyor son bir gayretle,Lugano elleri yana doğru zıplıyor Antalyaspor'lu oyuncu dengesini bozduğu için topa eliyle müdahale ediyor.O pozisyonda eliyle oynamak isteyen bir oyuncu daha değişik düşünür.

Lugano top eline çarptıktan sonra arkasına dönüp hareketleniyor,arkasında Tuncay'ın olduğunu bilmiyor.Bilinçli bir şekilde indirmeye çalışşsa o topu arkaya değil,Nobre'nin Fenerbahçe'deyken Rie deplasmanında yaptığı gibi önüne veya yanında indirirdi.

Lugano gerçekten eliyle topa yön vermek istese kalecinin kolayca kontrol edeceği bir yere topu atmazdı.

Olaya tarafsız bakıyorum ve tarafsız forumlarda dolaşıyorum ve bir çok insan bu pozisyonun kasti olmadığını söylüyor.Burak'ın pozisyonuyla dağlar kadar fark var arada.

• quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

Güzel hosta maç akısı anında el pozisyonunnu gorebilen warmı?yawas çekimde dikkatli bakıldığında ancak gozukebilen bir pozisyon..hakem pek çok hata yaptı bizim lehimize olan hata sadece bu el pozisyonuydu.

+1 çok doğru söylemiş arkadaş.

Kaç kere tekrar izzliyoruz anca anlıyoruz el olduğunu genel olarak.Hakem belki zor pozisyondaydı ya da tam göremedi....

Bırakın artık FB düşmanlığını,kıskançlığını.Bir yere varamazsınız böyle birilerine b.k atarak....

Burak ın pozisyonu da kale arkası kamerasından dikkatlice izlenmediğinde anlaşılmayan bir pozisyondu ama ortalık ayağa kalktı.

Benim anlatmak istediğim asıl nokta malesef çarpıtılıyor. Geçen haftaki tepkilere bakın bu hafta aynı olay için verilen tepkilere bakın. Bizim yıllardır dilimizde tüy bitiren derdimizi anlayın

• quote:

Orjinalden alıntı: TOMASİNO

bu arada dün gs ye verilen ulusoyun peşkeş penaltısı yine konuşulmuyor

hakketen ya o ne biçim penaltı bide ersan martinin gökdenizin ortasında kafayla attığı klas gol tartışılmıyor türkiyede görmek azlaştı böyle kanat orta kafa kol organizasyonlarını
  • baktım da kimse luganonun o elle oynadığı pozisyondan önce luganonun sarı kartının olduğundan bahsetmemiş..bahsetmişse kusuruma bakmasın..bende şimdi hıncaldan öğrendim..
    o eli hakem görse ( belkide gördü veremedi ) lugano ikinci sarıdan kırmızı olacaktı..fener 10 kişi kalacaktı..
    ve skor 1-1...

eyyy ulusoyyy istifa et de kurtulalım artık yeter..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soho -- 11 Eylül 2006; 21:15:03 >
  • yaziklar olsun hakemler gene basladi feneri kollamaya,fenerasyonu ve hakemleri yenmek gene busene bize nasip olucak,,buarada cok guzel bi pas vermis lugano tuncaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzo2000

yaziklar olsun hakemler gene basladi feneri kollamaya,fenerasyonu ve hakemleri yenmek gene busene bize nasip olucak,,buarada cok guzel bi pas vermis lugano tuncaya

• Ya istemsiz ele çarpmış top.Sarı kartla alakası yok.

anlamamaya devam ediyorsunuz?

Sizle futbol tartışılmaz zaten.Gidin bjk forumudna istediğiniz kadar tatmin edin kendinizi.Yaralarınızı sarın.Yeter ya artık.Bu kadar da taraflılık olmaz ki....
  • kuralları bilmiyorsunuz yine arkadaşlar...

Kural derki

Eğer oyuncu topa eliyle kasten müdahele ederse ; rakip takım lehine direk serbest vuruş gerekir....elle oynayan oyuncuya ihtar vermek topun durumuna oyunun akışına ve hakemin takdirine kalmıştır...

Yani her elle oynama sarı kart değildir....bilerek oynasa bile sarı kart olmayabilir..

kuralları bilmeden lütfen yorum yapmayın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.