Şimdi Ara

Lucescu Hayranlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanki Lucescuyu her istediğimizde gelcek diye düşünüorsunuz.Adamın takımı şampiyonlar liginde oynuyor.Adamda Türkiyeden Teklif aLSAMDA GİDEYİM DİYE BAKIO SANKİ

• bariz ban.
  • şu an ukrayna liginde 10. maçlar oynanmış ve shakhtar 12 puanla 10. sırada. lider dinamo kievin 25 puannı var. yani bu sene şampiyon olamazalar. şampiyonlar ligine de yıllardır katılmalarına rağmen gruptan çıktıklarını hatırlamıyorum. bu arada shakhtar brezilya milli takımına geçen seneye kadar 2 oyuncu gönderiyordu ve kadrosunda çok sağlam futbolcular var buna rağmen lig şampiyonluğundan başka bir başarısı yok.
    bence siz lucescu'yu fazla büyütüyorsunuz.
  • Lucenin en sevdiğim yanı bi halt etmez denen kadrolarla büyük takımlara karşı yaptığı başarılar, italyada leccede falan yaptıkları ortada benim unutamadığım ise,

Filorquinli, perezli starı olmayan galatasaray kadrosu ile deplasmanda barcelonaya 2 gol atmış, gollerden birini kişisel hata ile yiyip 2-2 berbaere kalmış, deplasmanda romaya 1 gol atıp, olayları hatırlayacaksınız çıkan kavgalar sonucunda 1 gol yiyip 1-1 bereabere kalmış deplasmanda roma ile...

yani luce bu, o takımın başındayken korkmuyorsun, super bi tktisyen...

beni şok edende Türkiyede başaılı olup kovulan bi adam olması :D

galatasarayı şampiyon yaptı, şampiyonlar gidinde puanlar toplattı kovuldu.

beşiktaşı uzun yıllar sonra ilk defa şampiyon yaptı, kovuldu :D

seviyorum luceyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lincoln10ever

Lucenin en sevdiğim yanı bi halt etmez denen kadrolarla büyük takımlara karşı yaptığı başarılar, italyada leccede falan yaptıkları ortada benim unutamadığım ise,

Filorquinli, perezli starı olmayan galatasaray kadrosu ile deplasmanda barcelonaya 2 gol atmış, gollerden birini kişisel hata ile yiyip 2-2 berbaere kalmış, deplasmanda romaya 1 gol atıp, olayları hatırlayacaksınız çıkan kavgalar sonucunda 1 gol yiyip 1-1 bereabere kalmış deplasmanda roma ile...

yani luce bu, o takımın başındayken korkmuyorsun, super bi tktisyen...

seviyorum luceyi.

Aynen bende seviyorum Lucescu'yu ve başarılı buluyorum.Konuyu açan arkadaşa gelince sanırım haberi yok Lucescu Shaktardan ayrılacağını kendisi söyledi ve Türkiye'ye dönmek istiyorum dedi.
    Lucescu röportajı:
    "Shaktar gibi bir takımla yapılabilecek her şeyi yaptık şu anda Ukrayna'nın en iyi takımı haline geldi artık buradan ayrılmak istiyorum Türkiye'ye dönebilirim daha önce Fenerbahçe ve Trabzonspor beni istedi o zaman sözleşmem devam ediyordu ama sezon sonu Shaktardan ayrılacam Türkiye'ye dönebilirim.Türkiye'de güzel günler geçirdim.Adnan Polat'la S.Bükreş maçı sonrası bir görüşmem oldu aralık ayına kadar Shaktardan ayrılamıyacağımı söyledim Türkiye'den bir çok teklif aldım bunları Shaktar'dan ayrılınca değerlendirecem.Şampiyonlar liginde Shaktarla bu sezon gidebildiğim yere kadar gitmek istiyorum."

• söz konusu Terimdi o zamn UEFA şampiyonu yapmış, daha büyük başrılara imza atacakken gitmiş birisi..
    o nedenle sözleşme uzatılmadı yada fes edildi Terimi getirmek için çünkü hedef avrupa kupasıydı.
    lucescu bunu vaad edemezdi.
    Bjk o zman cillop gibi kadrosunu kendi kendine dağıtmıştı lucescu dahil.bir dahada toparlanamdılar zaten
    tam komedi; beş dakkada beşiktaş
    ayrıca konuyu açan arkadaş lucescuyu 1 sınıf t.d. zannediyor galiba basarsan parayı anında gelir korkma sen
    quote:

seviyorum luceyi.

• Para basmak kolay mı ilahi
    quote:

Orjinalden alıntı: mavizaman

söz konusu Terimdi o zamn UEFA şampiyonu yapmış, daha büyük başrılara imza atacakken gitmiş birisi..
    o nedenle sözleşme uzatılmadı yada fes edildi Terimi getirmek için çünkü hedef avrupa kupasıydı.
    lucescu bunu vaad edemezdi.
    Bjk o zman cillop gibi kadrosunu kendi kendine dağıtmıştı lucescu dahil.bir dahada toparlanamdılar zaten
    tam komedi; beş dakkada beşiktaş
    ayrıca konuyu açan arkadaş lucescuyu 1 sınıf t.d. zannediyor galiba basarsan parayı anında gelir korkma sen
    quote:

seviyorum luceyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana göre raffa benitezden bile iyi bir teknik adam ne gs ne bjk degerini bilmedi o ayrı konu gs gönderdii sonra hagi, kalli hezimetleri bjk gönderdi by kürdan geldi:Dtigana sonra saglam devri fb de zicoyu gönderdi buyurun türk filmine ne demiş atalarımız dogru söyleyeni 9 köyden kovarlar bu dogru iş yapanı oluyor biraz ama idare edelim artık:D
  • O muhtesem kadro ile malesef Terim Gruplardan 1 kere bile cikamadi sampiyonlar liginde.
    Lucescu ilk senesinde super kupayi kazandik
    4 lü ilk gruplardan cikardi
    2 ci 4lü gruplardan cikardi
    ceyrek finalde Reali yenerek elendik hemde 2-0 yenilgiden.

2 ci senesinde 14 futbolcu ayrildi ilk 4lü grupdan takimi cikardi.
    2 ci 4lü grupta 6 macta 5 beraberlikki hep son dakika golleri yedik yasanan sakatliklar cabasi (Hakan ünsalin klupten kovulmasi ingiltereye satilmasi Vedat ayni sekilde ispanyada 2-0 öndeyken 2 side kirrmizi gördü gereksiz yere).
    Ve son macta elendik.
    Türkiye ligi sampiyonlugu ve bunlari toplama bir takimla yapti.

O dönemde GS taraftari degerini hic bilmedi yokd efans oynatiyor yok bilmemne dedi herker benim umurumda degil Helsinborga 3 atipda 4 yemek falan 1-0 olsun bizim olsun en dogrusuydu yaptigi takim mac icinde genelde baskilida oynuyordu ama defans güvenligini birakmadan bu yüzden o toplama takim bile rakiplerine avrupada kök söktürdü.
    Basinda yazdigi gibi istedigi paralara inanmiyorum Aziz üstelin dedigi para bir ara Shaktara ödenecek tazminatla beraberdi yani Luce 2 ila 3 milyon euro arasina alinacak hoca salliyorlar yada arada komisyon ückagit isleri dönüyor avrupanin en iyi hocalari senede aldiklari para 800 bin ile 3 milyon euro arasi zaten (Yurt disinda oldugumuz icin verilen paralari basin medyadan görüyoruz bizde birileri nedense hep ücretleri artiriyor Arjantinli bir oyuncu icin Gs 3 milyon euro teklif etti dedilerdi adam almanyada 800 bin euroya oynuyordu salakti sanirim Gs gelmedi o yüzden daha cok örnekleride var)

• Ve son ekleme Lucescu 1 ci sinif teknik adamdir italyada takimlar genelde yabanci hoca almazlar kolay kolay bu adam interi calistirdi.
    Ayrica bazi olaylarida anlamiyorum bazi hocalar heyacan sever Hiddink Korede Rusyada calisacak kadar kalitesiz birisimi peki ?
  • başarılı olduğu doğru ama hiçbir zaman ısınamadım bu adama.. şimdi geri gelsin de istemem açıkçası
  • e adammış şu Lucescu, her takım onun peşinde. Bu haberlerin alayı aslısız ve yalan. Kesinlikle hiçbir doğru payı olmayan kolpa haberler hepsi. Galatasaray'dan Skibbe gitmiyor, Fener'den Aragones. Hani Beşiktaş alacaktı Lucescu'yu. 6 haftada teknik direktör kovmak bizim adetimiz oldu artık.

Galatasaray şampiyonlar liginde M.United'ı elediği zaman Alex Ferguson yeni getirilmişti ozamanlar o adam kovuldu mu? Ozaman Galatasaray 3.sınıf bir takımdı, 3.sınıf bir takıma elenmişti M.United. Sizin futbol anlayışınıza şaşırıyorum, öyle hemen başarı gelsin, Şampiyonlar Lignde final oynayalım, yok bunu yapalım yok şunu yapalım. Top yuvarlaktıri şans faktörü sizin yanınızda değildir, 14 sakatınız vardır ve oyuncular forumsuzdur. Eğer ki SKibbe başarılı olursa buralarda görürüz o başarısız diyenleri
  • Sanki Alex Ferguson, neden bu kadar abartıldı bu adam ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

e adammış şu Lucescu, her takım onun peşinde. Bu haberlerin alayı aslısız ve yalan. Kesinlikle hiçbir doğru payı olmayan kolpa haberler hepsi. Galatasaray'dan Skibbe gitmiyor, Fener'den Aragones. Hani Beşiktaş alacaktı Lucescu'yu. 6 haftada teknik direktör kovmak bizim adetimiz oldu artık.

Galatasaray şampiyonlar liginde M.United'ı elediği zaman Alex Ferguson yeni getirilmişti ozamanlar o adam kovuldu mu? Ozaman Galatasaray 3.sınıf bir takımdı, 3.sınıf bir takıma elenmişti M.United. Sizin futbol anlayışınıza şaşırıyorum, öyle hemen başarı gelsin, Şampiyonlar Lignde final oynayalım, yok bunu yapalım yok şunu yapalım. Top yuvarlaktıri şans faktörü sizin yanınızda değildir, 14 sakatınız vardır ve oyuncular forumsuzdur. Eğer ki SKibbe başarılı olursa buralarda görürüz o başarısız diyenleri

Senin şu an gördüğün bildiğin man utd ferguson geldiğinde bu kadar büyük müydü.. Orası ingiltere ligi, 30 küsür şampiyon çıkartmış, semtler şehirler önemli.. Mand utd yi tetkrar eskide olduğu gibi büyüten fergusondur.. Ferguson un man utd ye geliş zamanı 6 Kasım 1986 bize eleniş tarihi 94 tür aradaki 8 seneyi yemeyelim lütfen.. Ayrıca bir kısım arkadaşaın anlamadığı yada anlamak istemediği nokta, Bu skibbe denen adamdan bir ferguson olmaz, yada herkeze sabredilse büyük başarı getirmez.. Adamın içinde bişi olacak, Herkez dahi olamaz, Herkez süper futbolcu olamaz.. Bu skibbede de tdlik adına hiç bir şey yok.. 1000 yılda beklesek bi cacık olmaz.. İstikrar başarıda olur, iyi şeyde olur.. Kötüde eksikte yalanda istikrar olmaz.

• Bir seyleri yaziyor ama daha ne oldugunu bilmiyorsunuz 2 tane Steau macinda bu sakatlar yoktu yaptigi rezillikleri gördük.
    Adam gibi kosan basan bir takim bile cikaramadi hikaye.
  • aynı parayı istiyor LUCE ve ZİCo! Bi GS lı olarak kim t.d gelsin deseler Luce derim adamın taktik bilgisi oyuncu ilşkş,ileri mukemmel bence!O donemde takım içi kavga diye bişey varmıydı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.