Şimdi Ara

Lpgli Megane 2 hangi buji takipmali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lpgli 1.6 16v Megane 2 hangi buji takilmali acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Megane 2 için En İyi Buji Tavsiyeleri

Megane 2 aracınızın optimum performans göstermesini sağlamak için bujilerin düzenli olarak değiştirilmesi ve bakımı şarttır. Ancak, piyasada çok sayıda buji seçeneği bulunduğu için doğru olanı seçmek kafa karıştırıcı olabilir.

Bu kılavuzda, Megane 2 aracınız için en iyi buji seçimini yapmanıza yardımcı olacak tavsiyeler ve bilgiler sunuyoruz.

Megane 2 Orjinal Bujileri

Megane 2 araçları için orijinal bujiler, Renault tarafından özel olarak tasarlanmıştır ve aracınızın motorunun sorunsuz çalışması için optimize edilmiştir. Orjinal bujilerin kullanılması, aracınızın garanti kapsamı içinde kalmasını sağlar ve uzun vadede daha verimli ve güvenilir çalışma sunar.

Megane 2 İridyum Bujileri

İridyum bujiler, standart bujilere göre daha uzun ömürlü ve daha iyi performans sunar. Bu bujiler, daha ince bir merkezi elektrota sahiptir ve bu da kıvılcım oluşumunu iyileştirir ve yakıt verimliliğini artırır. Megane 2 motorları için iridyum bujiler, özellikle yüksek performanslı sürüşlerde önerilir.

Megane 2 Buji Değişimi

Bujilerin değiştirilmesi, aracınızın bakımı için önemli bir işlemdir. Buji değişim aralıkları, araç modeline ve kullanım koşullarına göre değişebilir, ancak genellikle her 30.000-45.000 kilometrede bir değiştirmek önerilir. Bujileri kendiniz değiştirmeyi planlıyorsanız, aracınızın kullanım kılavuzuna başvurmanız ve güvenlik önlemlerine uymanız önemlidir.

Megane 2 Buji Fiyatları

Megane 2 buji fiyatları, buji türüne, markasına ve satıcıya göre değişebilir. Orjinal bujiler genellikle daha pahalı olurken, üçüncü taraf bujiler daha uygun fiyatlıdır. Ancak, aracınızın performansı ve güvenilirliği için orjinal bujileri tercih etmeniz önerilir.

Megane 2 Buji Tavsiyeleri

• Orijinal Renault bujilerini kullanın.
    • Aracınızın bakım programına göre bujileri düzenli olarak kontrol edin ve değiştirin.
    • Yüksek performanslı sürüşler için iridyum bujileri düşünün.
    • Buji değişimini kalifiye bir tamirciye yaptırın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• NGK BKR6EZ takılır..Bosch olarak hangisi bilmiyorum.
  • renault'un orjinal renault marka bujileri var yedek parçacılarda 4 buji 30TL civarında olabilir.
    ben o kadara almıştım şimdi en fazla 40TL olmuştur.
  • orjinalini alın ngk olması lazım .

• quote:

Orijinalden alıntı: nadirgurece

renault'un orjinal renault marka bujileri var yedek parçacılarda 4 buji 30TL civarında olabilir.

Peki bunlar kaç tırnaklı oluyor , LPG ile uyumlu mu birde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: nadirgurece

renault'un orjinal renault marka bujileri var yedek parçacılarda 4 buji 30TL civarında olabilir.

Peki bunlar kaç tırnaklı oluyor , LPG ile uyumlu mu birde ?

standarttır zaten tek tırnaklı oluyor.
    gidipte dünya para vermeyin yok iridyum bujiymiş yok 4 tırnaklı bujiymiş ne bileyim lpg bujisiymiş falan.

orjinali neyse ondan alın bunlar orjinal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 2 LPG Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Mazda 3 LPG Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Standart buji ne ise o takılacak. nokta.
  • Bir kaç hafta önce taktırdım yakıt arttı diye
    parçacıya gittim megane 2 bujisi ver dedim markası sanirim maisti 30 lira falan verdim

tabi değiştirincede fark olmadı hala fazla yakmaya devam ediyor, kablolarida değiştiricem bakalim ozaman fark olacakmı

sizin yol bilgisayrinda yakıt ne alemde sorması ayıptır :) benim şuan 9 litre 10.5 litre gibide lpg yakıyor

• LPG benzine göre tutuşma açısından biraz nazıldır.
    LPG için Normal mais bujileri sente çakısı ile 0.1 mm daralttırın.
  • benzinli orjinal bujiniz den şaşmayın,benim orjinal iridyum 4 tanesi 160 tl verdim 30 binde bir değişim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.