Bildirim
lpgli araç kullananlar: benzin göstergesi neredeyken yakıt alıyorsunuz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Genelde yarım depo ile çeyrek depo arasında duruyor. Çeyrekten düşünce bir çeyreklik alıyoruz. Çünkü çok olması fazla ağırlık yapıyor az olması zaten zararlı pompa vs. için. _____________________________ 
-
ben genelde lpg alırken alıyorum 70 tl yr lpg doluyor 30 tl de benzin alıyorum çeyrek deponun altına düşürmemeye çalışıyorum benzini.
Birde araç lpg iken benzin ibresi düşüyor benzin alınca birden yükseliyor.Araç sanki katettiği yola göre hesaplıyo tüketimi benzin kullanmamasına ragmen ibre düşüyor.Ama aslında benzin gösterge dekinden fazla.Az bişe benzin alınca düzeliyor._____________________________ "Biz,bize gerici diyenlere 'deh' demek için gerideyiz". -
çeyrek deponun üzerinden tutuyorum genelde benzini. yazın 25tllik yani ortalama 5 litre kışın ise 50 tllik yani 10 litre benzin yiyor ayda
_____________________________ Fiat 500 L 1.3 mj rockstar
Chery kimo 1.3 lusso -
ibre en dib noktaya ulaşmaya yakın alıyorum.Zararlı ama ne alışkanlık olmuş bir kere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 20 Nisan 2012; 22:48:57 >_____________________________ Bizde iktidarda kalmak önemlidir.İktidarda kalmak için kendi öz çocuğunu öldüren bir neslin torunlarıyız malesef. -
quote:
Orijinalden alıntı: halilcc
ben genelde lpg alırken alıyorum 70 tl yr lpg doluyor 30 tl de benzin alıyorum çeyrek deponun altına düşürmemeye çalışıyorum benzini.
Birde araç lpg iken benzin ibresi düşüyor benzin alınca birden yükseliyor.Araç sanki katettiği yola göre hesaplıyo tüketimi benzin kullanmamasına ragmen ibre düşüyor.Ama aslında benzin gösterge dekinden fazla.Az bişe benzin alınca düzeliyor.
Arabanız Megane mı?
_____________________________ -
Işık yanınca _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler