Şimdi Ara

Lpgli araç ısındıktan sonra Lpg ile çalıştırılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi aracımda böyle yapıyorum sabah motor soğuk olduğunda tabiki benzinde çalıştırıp lpgnin kendi kendine geçmesini bekliyorum

Ama araç 90 dereceye gelmişse yani ısınmış bir hale geldiğinde stop ettiğimde tekrar çalıştırmak için lpg düğmesine basılı tutup çalıştırıyorum böylece sürekli 5-6 saniyelik benzinden gaza benzinden gaza gibi sürekli pompayı yorucu bir hareket yapmıyorum

Sizce doğru mudur ? Motor sonuçta sıcak lpg kuru yakıtta olsa çalıştırıyor ateşlemeler yağlamalar herşey tamam zaten yanma odası gerekli sıcaklığa ulaşmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 5 Aralık 2016; 23:00:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yanlıştır

benzinle çalışmak üzere dizayn edilmiş motoru mümkün olduğunca fazla benzinde çalıştırmak gerekir ki bu ilk çalıştırma anları da buna imkan sağlıyor, ayrıca sadece motor yağlama yapmaz benzinin de yağlama özelliği vardır ki lpg nin motora zarar verme mevzusu da bundan kaynaklanır
  • İsinmis aracta zaten cok kisa bir surede lpg ye gecis yapacaktir.sizin yaptiginiz turdeki calistirmayi,lpg ciler genelde zorda kalinca,arabada benzin kalmayinca bir kac defa icin oneriyorlar.

• Şu lpg ye bir ısınamadım. Herkes çok memnun fakat ben taktırırsam kesin bir mokluk çıkacak diye hissediyorum. Benzine devam. Kokusu yeter

• Patlamasinda

• Benzinciler devam etsin 2.5 litwyı geçti LPG.

• Hep diyorum

Lpg saçma

Ha şöyle birşey var

Dişinden tırnağından arttırdığın gıdım para ile araç aldıysan eyvallah gariban kardeş sen lpg taktır.

Ama diğer kesim e koca bir hayır

Araba zevk işi basıcan gidecek.

Hali iyi birinin Lpg takması bana göre garip.

Ötv %200 de olsa benzin 10tl de olsa

Biz arabaya bineriz arkadaş

Bu forum da yüzlerce kişi biner

Merak etmeyin Lpg ye yavaş yavaş giydirme olacak.

1 gün sadece 365 günde 1 gün kimse benzin almasa olanları tahmin edebilirmisiniz

1 ay boyunca kimse yeni sıfır araç almasa 2nci el almasa ne olur

Bu ötv böyle olur mu.

Geziparkı olayları
    15 temmuz olayları vs

İşimize gelince beraber hareket ediyoruz

İyi madem 1 hafta kimse sigara almasın fiyatlar öyle kalacağını mı düşünüyorsunuz

3 gün avm ye gitmeyin herkes %70 indirim sezonunu açar

Herkes bizlere gebe biz hala dandik symbol 90 beygir olmuş 72 bin tl

Abi neyin kafası bu 2015 de 43bin tl di bu araç

Sinirlendim konu buraya nasıl geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 6 Aralık 2016; 6:25:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç çalışırken LPG almak.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • motor sıcakken lpg de çalıştırılabilir.

• sıralı sistemde motor sıcakken benzine hiç geçmeden direkt lpgyle çalışıyor. hatta park ettikten birkaç saat sonra bile.

not : lpgye geçiş sıcaklığını 40 dereceye ayarladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Landirenzonun 2013 de taktırdığım sisteminde motor sıcakken direk lpg de çalıştırma özelliği vardır. Çoğu markada da benzer sistemler mevcuttur. Mevcut değilse bile motor sıcaksa, kontağı açtıktan sonra lpg tuşuna bi kere basarsanız lpg tankındaki röleden gelen çıt sesini duyarsınız ve ardından marş basınca araç lpg de çalışır. Normalden biraz daha uzun marş gerekebilir.

• Kite bırak derim. İdeal olanı ne ise kite o programlanmıştır.
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Konu dağılmasın aynen öyle ucu ucuna gıdım bi şekilde arabayı aldık aldığımızdada lpgliylidi zaten bakımlarını bile doğru düzgün yaptıramıyoruz

Normalde bende kesinlikle benzinli arabaya lpg takılmamasından yanayım. Ve dizel mantıklı olsada benzinciyim ben. Araba devir çevirecek aga

• Bende öyle bişey yok hocam çıt sesi 5-6 saniye sonra geliyor her zaman benzinde çalıştırıyor motoru

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.