lpg işiyle ilgilenenler, montajcılar, üreticiler, en iyi ve en kötü tank markalarını + ve - leriyle yazabilir misiniz?
örneğin genelde samçelik, step gibi markaları duyuyorum. bunların iyi olma sebepleri nelerdir? benim aracımda saka marka var nasıldır bu?
kalınlık, kullanılan malzeme vs.
Bendeki kit Voltran ama deponun markası Atiker. Tank Türkiyede'de üretiliyor ve hepsinin gerekli testleri, geliştirmeleri yapılmış durumda. Onaylanmışsa zaten hepsi kalitelidir. Bildiğim kadarıla Saka lpg depoları, karabüklü büyük bir demir-çelik şirketi tarafından yapılıyor ve hem TSE hemde ISO belgeleri var. İçin rahat olsun.
Arkadaşlar tanklar ı her isteyen istediğine göre üretemiyor standart ve regurasyanları var . Saçından kaynağına ve testlerine kadar .
Tank saçları kara saç diye adlandırılan bir saç değildir akışkan celiktir lpg tankları için özel üretilir.
Atiker , Saka, Samçelik, Step , Baykan, Akçagaz, Evas bilinen tank markalarıdır.
Atiker , Saka , Step konyada üretilir Samçelik Ordu da üretilir Baykan ve Evas İstanbulda üretilir.
Saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: ccaparli
lpg işiyle ilgilenenler, montajcılar, üreticiler, en iyi ve en kötü tank markalarını + ve - leriyle yazabilir misiniz?
örneğin genelde samçelik, step gibi markaları duyuyorum. bunların iyi olma sebepleri nelerdir? benim aracımda saka marka var nasıldır bu?
kalınlık, kullanılan malzeme vs.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme