Şimdi Ara

lpg tank markaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lpg işiyle ilgilenenler, montajcılar, üreticiler, en iyi ve en kötü tank markalarını + ve - leriyle yazabilir misiniz?

örneğin genelde samçelik, step gibi markaları duyuyorum. bunların iyi olma sebepleri nelerdir? benim aracımda saka marka var nasıldır bu?

kalınlık, kullanılan malzeme vs.

• Bendeki kit Voltran ama deponun markası Atiker. Tank Türkiyede'de üretiliyor ve hepsinin gerekli testleri, geliştirmeleri yapılmış durumda. Onaylanmışsa zaten hepsi kalitelidir. Bildiğim kadarıla Saka lpg depoları, karabüklü büyük bir demir-çelik şirketi tarafından yapılıyor ve hem TSE hemde ISO belgeleri var. İçin rahat olsun.
  • Arkadaşlar tanklar ı her isteyen istediğine göre üretemiyor standart ve regurasyanları var . Saçından kaynağına ve testlerine kadar .

Tank saçları kara saç diye adlandırılan bir saç değildir akışkan celiktir lpg tankları için özel üretilir.

Atiker , Saka, Samçelik, Step , Baykan, Akçagaz, Evas bilinen tank markalarıdır.

Atiker , Saka , Step konyada üretilir Samçelik Ordu da üretilir Baykan ve Evas İstanbulda üretilir.

Saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

lpg işiyle ilgilenenler, montajcılar, üreticiler, en iyi ve en kötü tank markalarını + ve - leriyle yazabilir misiniz?

örneğin genelde samçelik, step gibi markaları duyuyorum. bunların iyi olma sebepleri nelerdir? benim aracımda saka marka var nasıldır bu?

kalınlık, kullanılan malzeme vs.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.