.

Yüzbaşı
02 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 65 (Bu ay: 0)
Gönderileri
VOLKSWAGEN , AUDI , SKODA MODELLERİNDE EGR SORUNUNA SON VERİYORUZ
İDDAA EDİYORUZ TÜRKİYE DE TEK EGR TAMİR İ YAPAN FİRMAYIZ...
ARAÇIN EGR VALFI DEĞİŞMEDEN GARANTİLİ TAMİR FIRSATI
Merhaba,

Bu konuda reklamdan ziyade dönüşüm sektörü hakkında bilgi paylaşımı yapmaya çalışacağım. LPG dönüşüm sektörü ile ilgili veya bu sektörü ilgilendiren yan sektörlerdeki tüm konularda bilgi paylaşımı yapabiliriz.

Saygılar.
siz sorun biz cevaplayalım...
20. YILIMIZI GERİDE BIRAKTIĞIMIZ BU GÜNLER DE ŞAFAK OTOGAZ AİLESİ OLARAK SEKTÖR DE KAZANDIĞIMIZ TECRÜBE İLE ETKİN PAYLAŞIM İÇERİSİNDE OLMA KARARI ALDIK. BUNUNLA BİRLİKTE LPG KULLANICILARININ VE ARACINI DÖNÜŞTÜRME KARARI ALAN ARAÇ SAHİPLERİNİN AKLINA TAKILANLARA MERAK ETTİKLERİNE VE YAŞADIKLARI PROBLEMLERE IŞIK TUTMAK İÇİN BU KONUYU AÇIYORUZ.

HİZMETLERİMİZ.
• BU FORUMDA SÜREKLİ AKTİF OLACAĞIZ YAŞADIĞINIZ PROBLEMLERE ELİMİZDEN GELDİĞİNCE CEVAP VERECEĞİZ.
• FORUM DIŞINDA TEKNİK EKİBİMİZ İLE SÜREKLİ İRTİBAT KURUP MERAK ETTİKLERİNİZİ SORABİLİRSİNİZ.
ATİKER, PRİNS, LOVATO, ROMANO, BRC, GASİTALY, AKL, KME, MİMGAS, ALDESA, MARKALARININ YETKİLİ SERVİSİYİZ MARKALAR HAKKINDA HER TÜRLÜ DESTEK VERMEKTEYİZ. DİĞER TÜM MARKALAR İÇİN DE BAKIM ONARIM HİZMETİ VERMEKTEYİZ.
• MONTAJ TALEPLERİNİZDE ADRESİNİZDEN ARACI ALIP MONTAJINI TAMAMLAYARAK ADRESİNİZE TESLİM ETMEKTEYİZ.
• MUAYENE İLE UĞRAŞMAK İSTEMEYEN MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN ARACINIZIN MONTAJI AKABİNDE TÜM İŞLEMLERİ BİTİRİP RUHSATA İŞLETEREK TESLİM ETMEK İÇİN EKİBİMİZ BULUNMAKTADIR.
1. ÖNCELİĞİMİZ LPG KULLANICILARININ CAN VE MAL GÜVENLİĞİ BU YÜZDEN LPG DÖNÜŞÜM SİSTEMİNİZ NE MARKA OLURSA OLSUN SERVİSİMİZDE ÜCRETSİZ SIZDIRMAZLIK KONTROLÜ YAPTIRABİLİRSİNİZ.

KAMPANYALARIMIZ.
• LPG DÖNÜŞÜMÜ İÇİN BİZİ SEÇEN MÜŞTERİLERİMİZE 50 TL OTOGAZ HEDİYE EDİYORUZ.
• LPG DÖNÜŞÜMÜ SONRASI MUAYENE İŞLEMLERİNİ SORUN EDEN MÜŞTERİLERİMİZİN SIZDIRMAZLIK – EGZOZ PULU –TÜVTÜRK MUAYENE – RUHSAT ÇIKARTMA İŞLEMLERİNİ HALLEDİP TESLİM EDİYORUZ. TAKİP ÜCRETİ ALMIYORUZ.
• ARACINIZ ADRESTEN ALIP ADRESE TESLİM EDİLİR.
Merhaba form sakinleri;

Uzun süredir sizlere yazamadım uzak kaldım .

bişkekten selam ve saygılar

Arkadaşla şarzdda uzun süre tuttum olmadı
bilgisayara taktım uzun süre olmadı
her iki tuşa dakikalarca bastım olmadı

ne yapabilirim
Otogaz Dönüşümcüleri Derneği Başkanı Asım Şafak'la Deneme Sürüşü

http://www.youtube.com/watch?v=nvxvQm1j4j0
Irak'taki jeopolitik sıkıntının ardından petrol fiyatlarındaki artış pompaya yansıdı. Bugünden geçerli olmak üzere benzine 10, motorine ise 12 kuruş zam geldi.

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatlarının yükselmesi, Türkiye`de akaryakıt sektörüne de yansıdı. Akaryakıt türlerinden benzin ve motorinin rafineri çıkış fiyatlarında yeni bir ayarlamaya gidildi.

Ayarlama sonrası dağıtım şirketleri benzin ve motorinin satış fiyatlarına zam yaptı. Bu gece yarısından geçerli yeni düzenlemeye göre benzinin litresi 10 kuruş, motorinin litresi ise 12 kuruş artış gösterdi.

Son zamdan sonra İstanbul Anadolu Yakası`nda 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 5.12 TL`ye yükselirken, motorinin litre satış fiyatı 4.5 TL seviyesine çıktı.

Bugün itibariyle gazyağının satış fiyatlarına da litre başına 13 kuruşluk zam yapılmıştı.
Volgswagen golf fsı lpg otogaz montaj resimleri

Oto Gaz Dönüşümcüleri derneği Otogaz dönüşüm sektörünü daha güvenli ve bilinirliğini arttırmak amaçlı kurulmuştur.

Dernek merkezi İstanbul maslak'tadır.
Hakkında
Meslek: http://www.safakotogaz.com/
İlgi Alanları: LPG OTOGAZ DÖNÜŞÜM VE ARIZA TESPİT
Forum İmzası:
ATİKER-PRİNS-LOVATO-ROMANO-GASİTAYL-AKL YETKİLİ SERVİSİ ___www.safakotogaz.com ___ 0542 324 16 40 ___ teknik@safakotogaz.com
Forum İkinci El İmzası:
LPG OTOGAZ ARIZA TESPİT VE ONARIM
EGR VALFI DEĞİŞİMSİZ!!! GARANTİLİ TAMİRİ
Hakkımda:
ATİKER ROMANO
4.LEVENT OTOSAN.SİT.ULUBAŞ CAD.NO:8 ŞİŞLİ/İST.
TEL:0212 269 62 84 -85
İŞ GSM:0532 324 16 40
www.safakotogaz.com.tr
http://forum.donanimhaber.com/m_18819079/tm.htm
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.530
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.218 (Bu ay: 109)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.