Şimdi Ara

LPG Tank göstergesi-Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabamı yeni aldım, lpg tankı simit. Üzerindeki gösterge basıncı mı gösteriyor yoksa kalan gaz mikarını mı bilmiyorum.

Mesela göstergede 3 bölme var, şu an ibre tam ortada. Bu tam yarım depo gaz olduğunu mu gösteriyor yoksa yaklaşık bir ölçü mü bu?

• bütün ışıklar yanarsa depo fuldur saha sonra ışıklar yavaş yavaş sner en son kırmızıya döner kırmızıda lpg az kalmış demektşr ama bu kesin bir ölü değildir. bitene kadar kullanmak ta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

bütün ışıklar yanarsa depo fuldur saha sonra ışıklar yavaş yavaş sner en son kırmızıya döner kırmızıda lpg az kalmış demektşr ama bu kesin bir ölü değildir. bitene kadar kullanmak ta fayda var.

Ben araç içindeki ışıklı göstergeyi kastetmiyorum, o zaten gerçeği yansıtmıyor pek. Tank üzerindeki göstergeden söz ediyorum. Acaba bu gösterge tank içindeki gazın ne kadar kaldığını doğru gösteriyor mu yoksa ışıklı gösterge gibi tutarsız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: notocord

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

bütün ışıklar yanarsa depo fuldur saha sonra ışıklar yavaş yavaş sner en son kırmızıya döner kırmızıda lpg az kalmış demektşr ama bu kesin bir ölü değildir. bitene kadar kullanmak ta fayda var.

Ben araç içindeki ışıklı göstergeyi kastetmiyorum, o zaten gerçeği yansıtmıyor pek. Tank üzerindeki göstergeden söz ediyorum. Acaba bu gösterge tank içindeki gazın ne kadar kaldığını doğru gösteriyor mu yoksa ışıklı gösterge gibi tutarsız mı?

bende oyle bir gosterge yok hem ne gerek varki ona?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizdeki tank taki gaz miktarını gösteriyor ama genelde dengesiz davranıyro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lpg tank değişimi hakkında??
    5 yıl önce açıldı
    lpg basıncı ne olmalı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.