Şimdi Ara

lpg takalım yada dizel bakalım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2007 focus hb benzinli aracıma rahat binemiyorum artık :) .. siz yerimde olsanız tüp mü taktırırsınız, yada satıp üzerine ekleyip 30 bin e dizel mi bakarsınız.. 30 bin e baktığım dizellerde ya megane yada linea geliyor. onlarıda ben istemiyorum. önerilerinizi bekliyorum.dizel olacaksa sedan hb farketmez.o fiyatlarda temiz olsun yeter araba.lpg taktırsam yakıt nekadar düşecek oda merak konusu..

• Araçtan memnunsanız LPG takın geçin bence.
  • Lpg fiyatları çok makul bence de lpg taktırın devam edin.
  • dizellerde bir depo ile şehir içi 900 km yapıyormuş.6 ayda 10 bin km yaptım benzin ile. oyüzden tedirginlik yaşıyorum. araba zaten şehir içi ortalama 45 50 kuruş yakıyo.tüple düşsün 350 kuruşa anca.
  • Aracın durumuna kmsine göre değişiR,araç yorgunsa km olarakta ilerlediyse yeni araç daha mantıklı olur ama arabanız tertemizdir huyunu suyunu bilirsinizdir takın lpgyi
  • valla araba 79 binde. bi ele alsam 1 milyar masraf çıkartır. şanzıman keçeleri yağ kaçırıyor.lastikleri değişicek.bu masraflarıda düşününce yeni birşeylere yönelmek çok içten geliyor :D .ama temizmi derseniz temiz.iki parça boyalı.yetkili servis bakımlı istediğim renkte bir araç.
  • Bence aracınızda önemli bir problem yoksa değiştirmeyin derim bakımların her arabada yapılması gerekir illaki yapılacak yani sonuçda sıfır araçda alsanız belli bir süre sonra o araçda bakım isteyecek o yüzden bence satmayın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FSI MOTORA LPG TAKILIR MI ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok doğru bir yaklaşım. fikirleriniz için teşekkür ederim. ancak çevremde bu zaten ford lpg taksanda çok yakıcak gibi söylentiler olunca benimde canıma tak etti. kontağı çevirirken iki kere düşünmek istemiyorum :D
  • LPG taktırın. Geçen gün polatlı civarında bir Shell'de 1.95'ti daha ne olsun
  • satın bence dizel alın lpg iyi hoş ama problemleri olabiliyor kapalı otopark birçok yerde sıkıntılı vs vs, Dizel her bakımdan iyidir lpg aracın motorunu özelliklede fordlarda oldukça zarar veriyor. Zaten yetkili ford servisleri lpg'li araçları servise bile sokmuyorlar kesinliklede önermiyorlar
  • ozaman 30-32 bine dizel öneriniz varmı. astra sedan çok hoşuma gidiyor ancak km tavanlarda geliyor hep.
  • valla bence 2. el dizel almanızıda pek önermiyorum 34 35 bin bandına çıkabilirseniz pazarlıkla fiesta dizel linea dizel aveo dizel corsa dizel alabilirsiniz hem tüketim makul olur hemde uzun vadede paranız cebinizde kalır gezme konusunda da düşünmez kontağı çıkartmak istemezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erich

valla araba 79 binde. bi ele alsam 1 milyar masraf çıkartır. şanzıman keçeleri yağ kaçırıyor.lastikleri değişicek.bu masraflarıda düşününce yeni birşeylere yönelmek çok içten geliyor :D .ama temizmi derseniz temiz.iki parça boyalı.yetkili servis bakımlı istediğim renkte bir araç.

Hocam bu aracı satıp yeni alacağınız arabada illaki bir kuruşta olsa illa bir masraf olacak onu kabullenin
    Alacağınız araçta illaki eninde sonunda lastik masrafı çıkaracaktır
    Benden size tavsiye 1 milyar harcayın 1 milyarda tüpü taktırın 2 milyar çıksın cebinizden ama en az 2 yıl binin.
  • Dizelin bakım masrafları felan derken bana sorarsanız hiçte mantıklı değil hem dizel litre fiyatları almış başını gidiyor,lpg gerçekten uygun...Benim gibi lpg takıntınız yoksa taktırın
  • Lpg candır
  • 2. el dizel araç alıp risk almaya gerek yok bence. Lpg taktırın, hem bildiğiniz araca binmeye devam edin, hem de aradaki farkı lpg parası yaparsınız.
  • Aracınıza LPG taktırın. Kesinlikle her açıdan en mantıklısı budur. Şehiriçinde 12 litre yaksa LPG 2 lira. 24 kuruş yapar. 12 litre değerini de fazla fazla verdim bu arada. 1.6 Focus HB şehiriçi 10-12 arası yakar çok aşırı derecede zorlamadığınız sürece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 27 Temmuz 2012; 16:15:49 >
  • 2008-2009 dizel bravo bakabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LPG en fazla 2.10TL gördüm su ana kadar kesinlikle LPGyle yolunuza devam etmelisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: erich

6 ayda 10 bin km yaptım benzin ile.

hocam yılda 20 bin km yapıyorsanız lpg ile ugraşmayın, lpg ci ile kanka olursunuz her 2-3 günde bir istasyona gitmekten. temiz bir dizel bulmaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 27 Temmuz 2012; 23:46:06 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.