Şimdi Ara

LoungeKey (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
318
Cevap
85
Favori
36.937
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ne güzel önden uyarıyor işte, içeri girip de bu ne kalabalık, boşa para verdik deme diye. herkes bedava girmiyor çünkü oraya. geçen ay sabah saat 7.30 civarında giriş yaptığımda çok sakindi, sonra saat 9 civarı baya kalabalık olmaya başladı, millet masaların başında sıra bekler durumdaydı. belirli saatlerde gerçekten iğne atsan yere düşmeyecek vaziyette doluyor.

LoungeKey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 12 Ağustos 2025; 9:54:45 >

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt

Bakış açım öyle değil hocam. Güzel bir durum değil. Talebe göre imkanlar hazır olmalı. Gerisi köylü kurnazlığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

salon dolu deyip içeri almayadabilir, onun yerine nazikçe uyarıyor, bence gayet hoş bir durum. talep fazla olunca çoğu yerde durum böyle maalesef.

Yok hoş değil. Durumun öyle olacağını bile bile, sunacakları hizmeti karşılayamacaklarını bile bile talep fazlalığı oluşturdular. Kapasite belli, verilebilecek hizmet belli. Kartlar üst segment müşterilerine ücretsiz veriyor bu hizmeti. Yer olmamasına rağmen o hakkını orda kullanıyor ve alması gereken hizmeti alamıyorum. İşletmenin kurnazlığından başka birşey değil

Orası kapasiteyi karşılamıyor, geceleri tadilat var umarım alanı genişletirler.

Kesinlikle haklısınız, uyarıp ona göre alıyorlar (boşa para verdim-hakkım gitti denilmesin diye) ve son 2-3 seferde uyarılıp girdik , niyetim girmekten vazgeçenler de çok idi. İçerisi tıka basa dolu olmasına rağmen 2-3 dk içerisinde yer açıldı ve oturduk .

Örneğin , Amsterdam Schiphol Havalimanı’nda da aynı sorun var. Talebin çok yüksek olduğu bir lounge ve ayrıca bazı firmaların lounge anlaşmaları da bulunduğu için, onları doğrudan alıyorlar ve onlar için içeriyi tamamen doldurmuyorlar. Kapıda QR kodunuzu okutmanızı istiyorlar ve geçen ay sıranın gelmesi tam 1,5 saat sürdü.

Mesela şuan kontrol ettim , yine sırada 82 kişi var , en az 1,5 saat demek .

LoungeKey

• piradomim kullanıcısına yanıt

Bu sistem iyi. Bizimkiler ister girin ister girmeyin diyor. Sonuçta banka loung için işletmeye ücret veriyor faydalanayım diye. 5 dakika ayakta birşeyler atıştırıp çıkmak bu ücretin karşılığı olmamalı

hocam her zaman yoğun olmuyor orası. adamlar yıllık ortalama kapasiteyi baz alarak yapıyorlar salonları, sürekli hınca hınc dolacak diye hesaplamıyorlar. diğer türlü koskoca salon çoğu zaman boşta kalacak, boşa masraf. geçen ay hannoverda lounge a girdim, koca salon, sadece 4-5 kişi vardık. bir sürü malzeme akşama kadar bekliyor, akşamında çoğu çöpe gidiyor. sizin dediğiniz gibi kapasite genişletilse her gün onlarca yiyecek içecek israf olacak. siz sabiha gökçende rahatça bir deneyim yaşamak istiyorsanız sabah erken saatlerde gidebilirsiniz, o zaman yoğunluk olmuyor.

Orijinalden alıntı: zippeople

Bu sistem iyi. Bizimkiler ister girin ister girmeyin diyor. Sonuçta banka loung için işletmeye ücret veriyor faydalanayım diye. 5 dakika ayakta birşeyler atıştırıp çıkmak bu ücretin karşılığı olmamalı

havalimanına varmam 4-5 saat sürünce o 5 dakika bile ilaç gibi geliyor insana. siz kalabalık olmayan loungelara girin hocam, anlaşılan lounge olayı size göre değil.

Hocam olayı kişileştirmeseniz iyi olur. Ben de size çer çöp lounglara girin oralar sizin kafaya uygun derim iş uzayıp gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zippeople -- 12 Ağustos 2025; 12:34:21 >

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

hocam her zaman yoğun olmuyor orası. adamlar yıllık ortalama kapasiteyi baz alarak yapıyorlar salonları, sürekli hınca hınc dolacak diye hesaplamıyorlar. diğer türlü koskoca salon çoğu zaman boşta kalacak, boşa masraf. geçen ay hannoverda lounge a girdim, koca salon, sadece 4-5 kişi vardık. bir sürü malzeme akşama kadar bekliyor, akşamında çoğu çöpe gidiyor. sizin dediğiniz gibi kapasite genişletilse her gün onlarca yiyecek içecek israf olacak. siz sabiha gökçende rahatça bir deneyim yaşamak istiyorsanız sabah erken saatlerde gidebilirsiniz, o zaman yoğunluk olmuyor.

Sabiha için bunlar geçerli değil isl kapandıktan herkes oraya yöneldi her anlamda kapasite sorunu yaşıyor.

Açıkçası 1,5 – 2 saat boyunca lounge girişi beklemek hiç hoş olmuyor. Ben Amsterdam’ı genellikle aktarma sırasında kullanıyordum ve aktarmalar da en fazla 2-3 saat arayla oluyor. Kısaca ayak üstü girmeye ve biraz bekleyip oturmaya okeydim .

Daha önce ücretli bir üyelik kullanıyordum, o üyelikte ücretsiz rezervasyon hakkım da vardı, bu yüzden sorun yaşamıyorduk.

Neyse , artık sistemi çözdük en azından Amsterdam için sıraya önceden girmenin yolunu bulduk sorunumuz kalmadı :)

Miles&smiles diamond muadili olmus. 312 euro yapar. Istanbul havalimani lounge 80 euro civari ama yurtdisinda cogu lounge 30-35 euro civari. Istanbul havalimanina gideceksen mantikli yoksa fiyat cok yuksek

Kartın ek özellikleri kullanılmayacaksa ve tek kişi giriş kullanılacaksa yine paralı üyelik almak daha makul gibi , Prioritypass da 10 giriş 260€

LoungeKey

https://www.prioritypass.com/campaigns/accor-all-classic?sourcecode=ACCC

• zippeople Z kullanıcısına yanıt

size göre çer çöp olan ancak doğru düzgün hizmet alabildiğim her lounge a girerim hocam. kalabalık çok mühim değil benim için. ancak sizin yaklaşımınız yanlış ve bencilce. sırf siz 2-3 saat rahat edin diye günlük ortalama 1000 kişinin gireceği yere 50000 kişilik lounge yapmazlar.

icbc nin dragonpass i gayet iyiydi, ancak banka baya bi zarar açıklamış son bilançoda, sene sonuna kadar geçerli dragon pass i sene bitince iptal ederler mi acaba?

• Bugüne kadar sabiha gökçen plaza Lounge kadar yemek, içecekler ve hizmetin kötü olduğu bir yer görmedim. Suyu bile bardak ile alıyorsun, geçen sene en azından kapalı kutu ürünler vardı. Para verip girilecek bir yer kesinlikle değil. İçerisi de arkadaşın belirttiği gibi tıklım tıklım. Geçen birisi önümde banka kartı indirimli olarak bir de 2000 tl ödedi. Yazıl gerçekten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bankalarla anlaşmalarından çok para kazanıyorlar. Biz de bize ücretsiz diye her şartta kullanıyoruz ama sundukları hizmet kazandıkları paraların çok altında

• ING Pegasus Premium kartla yurt dışında LoungeKey anlaşmalı loungelara ücretsiz girebilen var mı? Pegasusun sitesinde özel bankacılık şartı yazıyor (5 milyon üzeri limit şartlı) ama belki yurt dışında böyle bir şart aramazlar diye düşündüm. LoungeKey uygulamam var. Daha önce İstanbulda yaptığım hem iç hat hem dış hat girişleri görünüyor geçmişimde. Fakat yurt dışında hiç denemedim açıkçası. Bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.

loungekey üzerinden karekod oluşturabilirseniz girersiniz hocam. ben teb visa infinite kartla uygulama üzerinden karekod oluşturup hannoverdaki lounge a misafirimle birlikte girmiştim. sadece karekodu ve biletinizi okutuyorlar.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.