Şimdi Ara

LoungeKey (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
73
Favori
26.451
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uygulamada karekod sekmesi görünmüyor bende. Geçerli değil o zaman.

• Lounge da rezervasyon nasıl oluyor roma havalimanında kapıda 2 kadın önce almak istemediler yer yok sadece rezervasyon la alıyoruz dediler zaten kafam bozuktu 3.dünya ülkesi gibi pasaport kontrolünde bizi İran Irak Suriye gibi ülkeler ile sıraya sokuyorlar 1-2 bank açık 1 saatte zor geçtik köpek muamelesi gördük Avrupalılar kanadalılar çoğu ülke sıra beklemeden transit geçti kontrolden ilk defa kendimizi bu kadar aşağılanmış kötü hissettim neyse lounge da da kadın yer yok rezervasyon felan deyince kafa attı iyice bileti gösterdim uçuşumuz yakın 5dk tuvaleti felan kullanıcaz deyip girdik rezervasyon olayı nasıl oluyor bilseydim Rez yaptırırdım neyse ank İst ist roma roma ist ist ank 3 kişi 9 kez kullanmış olduk biz memnun kaldık özellikle iç hatlar saw 2-3 saat bizi çok memnun etti yoksa rezil olacaktık orda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Christopher Moltisanti kullanıcısına yanıt

Cidden lounge hakkı varken böyle bir muamele görmek insanı üzüyor; sanki hayır işliyorlar gibi bir tutum sergiliyorlar. Bunun sebebi, yoğun saatlerde havayollarıyla yaptıkları anlaşmalar gereği, business/first class yolcuların bekletilmeden lounge’a alınabilmesi.

Rezervasyon ise lounge hakkından bağımsız olarak, kişi başı ek ücret karşılığında (geri alınamıyor) LoungeKey uygulaması üzerinden yapılabiliyor; ancak her lounge buna izin vermiyor.

• Arkadaşlar selamlar varşovada gidiş dönüş 4 saat ve 8 saat aktarmam var buradaki nonshengen lounge için öneriniz ne olur 2 kişiyiz. Kapıda almak mı mantıklı yoksa loungekeyden üyelik alıp önüme mi bakmalıyım. Vakıfbank metal veya black wingsde bu hak yok sanıyorum öneriniz ne olur (lot uçuşu ve m&s classic plus ım ama bu da faydasız sanıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suvari11. -- 19 Ağustos 2025; 21:21:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Suvari11. S kullanıcısına yanıt
    Hocam Dragonpass uygulamasını indirip oradan da satın alabilirsiniz. 1 kişi 28 dolara satın alınabiliyor. Genelde kapıdaki fiyata göre uygun burası.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.