2-3 gün durması yeterli, plus a yükseltildikten sonra ay sonuna kadar o şekilde kalıyor, tüm kampanyalardan faydalanabiliyorsunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LoungeKey (10. sayfa)

-
-
Kullanıma hazır olsun diye otomatik oluşturuyor, qr ı okuttuktan sonra ilk hakkınız kullanılmış olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teb Şartlar
TEB Özel Infinite Card'ınız sayesinde 136 ülkede, 466 şehirde, 850 havalimanının özel bekleme salonlarından yararlanabilirsiniz. İş veya özel yolculuklar öncesi kalabalık ortamlardan uzakta beklemeye imkân veren; gazete, televizyon, içecekler eşliğinde rahat bir ortam sunan bu salonlarda telefon, faks, internet gibi haberleşme imkânlarını kullanabilirsiniz.
TEB Özel Infinite Card ile yurt içinde bir misafirinizle birlikte ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz lounge’lar:
- İstanbul Havalimanı:
- İç Hatlar IGA Lounge
- Dış Hatlar IGA Lounge
- İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı:
- İç Hatlar - Plaza Premium Lounge
- Dış Hatlar – Plaza Premium Lounge & Plaza Premium Lounge – Marmara & Kepler Club
- Ankara Esenboğa Havalimanı:
- İç ve Dış Hatlar - Primeclass Lounge'ları
- İzmir Havalimanı:
- İç ve Dış Hatlar Primeclass Lounge’ları
- Antalya Havalimanı:
- İç ve Dış Hatlar CIP Lounge'ları (Dış Hatlar Terminal 1 & 2)
- Dalaman Havalimanı:
- Terminal 2 - CIP Lounge ve DLM Lounge
- Bodrum Milas Havalimanı:
- İç ve Dış Hatlar Primeclass Lounge'ları
TEB Özel Infinite Card sahiplerinin misafirleri ile birlikte yapacakları lounge girişlerinde, tüm misafirleriniz yıllık kotanızdan düşülmektedir.
**24 Şubat 2025 itibarıyla, ücretsiz lounge ayrıcalığından sadece CEPTETEB Mobil’de Cüzdan veya Hızlı İşlemler/Hızlı Geçiş menüsü içerisinde yer alan LoungeKey Pass alanından karekod oluşturarak yararlanabilirsiniz. İlgili tarih itibarıyla, Loungekey uygulaması üzerinden veya kartın fiziki kullanımı ile ücretsiz lounge girişi artık yapılamayacaktır. 24 Şubat’tan itibaren aşağıdaki belirtilen koşullar geçerlidir.
Paket Kriterleri ve Kazanım Tutarları:
TEB Infinite Kredi Kartı
- Bankamızdaki varlığı 500.000 TL’ye kadar olan müşterilerimiz Standart paket kapsamında kampanyaya dahil değildir.
- Bankamızdaki varlığı 500.000 TL – 1.500.000 TL arasında olan müşterilerimizin Plus paket kapsamında yıllık 5 ücretsiz giriş hakkı bulunmaktadır.
- Bankamızdaki varlığı 1.500.000 TL – 7.500.000 TL arasında olan müşterilerimizin Premium paket kapsamında yıllık 15 ücretsiz giriş hakkı bulunmaktadır.
- Bankamızdaki varlığı 7.500.000 TL ve üzerinde olan müşterilerimizin Ultra paket kapsamında yıllık 20 ücretsiz giriş hakkı bulunmaktadır.
Ücretsiz Lounge Ayrıcalığından Faydalanmak İçin:
- CEPTETEB Mobil Cüzdan menüsü altından veya Hızlı İşlemler/Hızlı Geçiş menüsü altından LoungeKey Pass alanına tıklayarak ulaşabilirsiniz.
- Ayrıcalıktan LoungeKey ibaresini gördüğünüz tüm lounge’larda faydalanabilirsiniz.
- Karekodunuzu LoungeKey anlaşmalı lounge’larda lounge yetkilisine göstererek giriş yapabilirsiniz.
- Oluşturulan karekodun kullanım süresi yılsonuna kadardır. Oluşturulan karekod yalnızca 1 kez kullanılabilir.
- Adınıza oluşturulan karekodunuz kullanılmadan yeni bir karekod oluşturulamamaktadır.
- Aynı ad/soyad bilgisiyle mevcutta kullanmadığınız bir karekodunuz var ise yeni bir karekod oluşturulamamaktadır. Mevcut karekodunuzu kullandıktan sonra yeni bir karekod oluşturabilirsiniz.
- Yıllık kullanım haklarınız her oluşturulan karekod ile birlikte azalacaktır.
- Her yıl 1 Ocak itibari ile yıl içerisinde yaptığınız kullanımlarınız sıfırlanacaktır ve yeni yılda bulunduğunuz ayrıcalık kapsamında hizmetten faydalanmaya devam edebilirsiniz.
- Ücretsiz lounge giriş ayrıcalığından kendinizle birlikte misafirinize ait ad/soyad bilgisini ileterek karekod oluşturabilir ve ayrıcalıktan faydalanabilirsiniz. Misafiriniz için oluşturulan karekod yıllık kullanım haklarınızdan düşecektir.
- Kartınızın LoungeKey Pass özelliği sayesinde yurt içi ve yurt dışında LoungeKey anlaşmalı lounge’lardan ücretsiz yararlanabilirsiniz.
- Geçerli lounge’ları sorgulamak için tıklayınız.
-
plusta kart aidatı geri iade ederler mi?
-
Paris CDG sadece yotelair mi var? 2E de, çok uzak.
Edit, ben 2D deyim, zaten gidemiyormuşum 2E ye...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahiraygun -- 29 Haziran 2025; 21:39:23 >
Vakıfbank hangi kartlar geçerli, nasıl kartları ekliyoruz. Ne yaptımsa olmadı vakıfkart metal
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İcbc nin bonus platinumu sonunda bugün elime geçti. Dragonpass a de kayıt oldum ufak bi uğraşla.
bu arada yurtiçinde bankanın rehberindeki 7 havalimanına ek olarak diyarbakır ve çukurova havalimanında da geçerliymiş
-
Şartlar nasıl hocam bilgi verir misin ?
quote:
Orijinalden alıntı: mahiraygun
Paris CDG sadece yotelair mi var? 2E de, çok uzak.
Edit, ben 2D deyim, zaten gidemiyormuşum 2E ye...Paris'te kullanamadım bu şekilde...
Ve fakat, Atina'da aynı gün, farklı salonlarda, 2 kezx3 kişi olarak kullandım...
100.000 tl limitli bonus platinum kredi kartı tanımlamaları yeterli oluyormuş, ekstra bir şart belirtmediler
şubeye gidip hesap açtırdım, akabinde de karta başvurdum
-
Sizde bir gelişme var mı hocam? Son durumda hangi karta sahipsiniz ve lounge kullandınız mı?
Haklısınız hocam.
quote:
Kredi kartı yıllık üyelik ücreti (aidat) nasıl uygulanır?
Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus ürünleri için ilk yıl kredi kartı yıllık üyelik ücreti alınmaz. İkinci yıldan itibaren ise Prestij segment müşterilerinden ücret alınırken, Prestij Plus ve Plus Elite segment müşterileri bu segmentlerden birinde kaldıkları sürece hem asıl hem de bağlı ek kartları için ücretten muaf olurlar. Prestij Plus veya Plus Elite müşterilerin segmentinin Prestij olarak güncellenmesi durumunda ücret muafiyeti sona erer ve son ücret tahakkuk döneminde tahsil edilmemiş olan ücret de tahsil edilir. Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları Aidat İade ürün özelliği kapsamına dahil değildir.
Güncel ücret bilgisine buradan ulaşabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Prestij geldi hocam kart. Plus için istediği mevduatı koymayi düşünmüyorum bu sebeple prestij plus olamadım. Loungelari herhangi bir kartla hiç kullanmadım.
TEB infinite kart kullanan arkadaşlar belki yorum yapar ama özetle durum şöyle;
Ya Ziraat’te 1 milyon ₺ mevduat ve aidatsız kredi kartı.
Ya da TEB Infinite Card alıp 500k ₺ mevduat ve yıllık 3600₺ kart aidatı.
teb infinite ile almanya hannover da lounge a misafirim ile giriş sağladım, uygulamada 3 hakkım kaldı bu sene sonuna kadar. yetersiz bi lounge ancak sabah kahvaltısı için işimizi gördü.
500k mevduat 2 gün durması yeterli oldu, şu an hesapta o kadar mevduat olmamasına rağmen halen plus görünüyor, yurt dışında yaptığım otel restoran harcamalarında %10 iadeleri aldım.
bu yıl içerisinde 4200 lira bonus/indirim kazanmışım (bu ay geleceklerle 5000 i geçecek). kart kendi aidatını çıkardı zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 1 Temmuz 2025; 17:47:56 > -
https://www.anadolubank.com.tr/sizin-icin/kartlar/ozel-bankacilik-kredi-karti Vaktimiz Sizin
5 milyon mevduat şartı var, 1 hafta sonra LoungeKey kullanıma açılıyor, ayda 2 defa 1 misafir ile beraberquote:
Orijinalden alıntı: Gürhan.Kaplan
https://www.anadolubank.com.tr/sizin-icin/kartlar/ozel-bankacilik-kredi-karti Vaktimiz Sizin
Takip
bankada 5 milyonu olan ücretsiz loungekey peşinde koşmaz diye düşünüyorum.
-
Kesinlikle öyle ama ücretsiz business upgrade peşinde koşana şahit oldum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X