Şimdi Ara

LoungeKey (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
82
Favori
33.267
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Alkollü içecekler için şu uyarı var,

Maksimum kalış süresi 3 saattir. - 6 yaşından küçük çocuklar ücretsiz kabul edilmektedir - Alkollü içki ikramı yetişkin başına bir bira veya bir kadeh şarap ile sınırlıdır ve sonraki tüm içkiler ücrete tabidir.

Soft için sınır yoktur,

o zaman orada yemek de yoktur. kek, kurabiye filan vardır. lounge hakkı harcamaya değmez.

Yine de aparatif atıştırmalıklar (salata ya da meze türü) ve saate göre yemek-kahvaltılık olacaktır diye düşünüyorum , gittiğinizde bi içeri bakmak istediğinizi ona göre gireceğinizi de diyebilirsiniz.

Kart ilk çıktığında sitede direk bu ibare vardı , ama sonrasında varlık miktarını kaldırdılar ve belirli miktar birikimi olanlara bankacılarının merkeze uygunluk talebi ile vermeye başladılar (1m - 1,5m varlıklarla )

Belirli bir miktar varlığınız var ise bankacınıza sorarsanız yardımcı olabilir ,

Teşekkürler hocam. Arada ciddi miktar fark var

Bankacılık müşterisi değilim ve fakat ING BOLBOL Premium kartımda loungkey ile 3 adet hak görünüyor. Loungkey uygulamasına kayıt yapabildim, erişim no oluştu ve fakat alttaki KART ikonu görünmüyor, dolayısıyla QR KOD oluşmuyor.

Kullana, bilgisi olan var mıdır?

Merhaba Hocam ,

Üyeliğiniz içinde "haklarım" kısmına tıkladığınızda hak yer alıyor mu kontrol ettiniz mi , hak tanımlanmış mı ?

LoungeKey

Kartın şartlarında aşağıdaki gibi bi ibare yer almakta ,

Ayrıcalıklardan yararlanabilmeniz için,

• Bankamızda en az 5.000.000 TL bakiyenizin olması ve
    • Özel Bankacılık Kredi Kartı sahibi olmanız gerekir.

ING Özel Bankacılık Kredi Kartı ile sunulan hizmetler, anlaşmalı firmalar aracılığıyla sağlanır. Banka tarafından tanımlanmış haklar ve fiyat tarifeleri istendiğinde değiştirebilir. 

• Web'de HAKLARIM kısmı bile yok hocam :)) Mobilde de tuhaf bir işaret (∞ gibi bişey) var.

ING mobil uygulamada bu 3 lounge hakkı görünüyor, ona güvenmiştim. Belli ki benlik bir durum yok :)

Teşekkür ederim bilgi için...

Hocam, ING Bankacılık olarak çok kötü ancak ben bu Pegasus BolBol Premium ile 0 TL varlık ile lounge kullandım. Sadece kartı gösterdim. O dönem ekstrelerimi yeniden inceledim. Bir ödeme alınmamış. Lakin, görselde ALLWAYS Hızlı Geçiş ve %50 İndirimli SAW Lounge’da kalan kullanımlar gözüküyorken, Ücretsiz Lounge için harcadıklarım (o da 1 adet) gözükmekte. Bunu müşteri hizmetlerine sordum. Cevap ve geri dönüş yok. :)

LoungeKey

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• emre1690 E kullanıcısına yanıt

Loungekey değil, kartı gösterip mi kullandınız hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sadece fiziki kart gösterme ile olmaz o işlem temassız okuttu mu kartı?

Orijinalden alıntı: Birkanbey

Sadece fiziki kart gösterme ile olmaz o işlem temassız okuttu mu kartı?

Vakıfbank Platin Plus Metal kullanmaya alışkındım. SAW'dan seyahatim öncesinde kartımı kaybetmiştim. ING Pegasus Premium denedim. Üstelik, Vakıfkartların geçerli olmadığı diğer lounge'da denemek istedim. Muhtemelen okutmuştur, o anı hatırlayamıyorum. Bu konuya yazmam ve yanlış yönlendirme yaymak istememem sebebiyle ilgili eksrelerime baktım. Herhangi bir çekim vb. gözükmemekte; loungekey platformunda gözükmekte. ING Pegasus Premium fena değil ama ING; bankacılık, iletişim ve şube yaygınlığı açısından biraz iyi değil gibi.

ADB de kullandım, 1 hak düştü uygulamadan, teşekkür ederim hocam :)

3 hak takvim yılı için midir, bilginiz var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.