Şimdi Ara

LoungeKey (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
72
Favori
24.474
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ucretsiz business upgrade yapan kredi kartı mı var,hangi kart acaba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gezginci06 G kullanıcısına yanıt
    Kast ettiğim Thy elit plus statüsünde olanlar herkes bedava olanı sever ama bu statüye ulaşmak ve koruyabilmek oldukça önemlidir, ciddi sayıda okyanus ötesi uçuş yapmanız dolayısıyla para kazandırmanız gerekir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bungee20 B kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • clcn C kullanıcısına yanıt

Aidat yansımadan bu işi bu şekilde çözebilir miyiz acaba Bilen varsa yardım rica olunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtsrky45 M kullanıcısına yanıt

Aylar önce kullanmaya başladım bi artı-eksi hareket düşmüyor kredi kartına , bu sebeple şu ana kadar bi aidat yansıması olmadı ,

• piradomim kullanıcısına yanıt

Subat ayinda aldim karti. Ben aktif kullaniyorum ama banada kart ucreti yansimadi. Alirken musteri hizmetleri ilk yil kart ucreti gelmez demisti. Muhtemelen ocak subat gibi yansiyacak bana. Sizinde oyledir. Senesi dolunca anlarsiniz

• Yakın zamanda yurtdışına çıkan var mı lounge kullanımı nasıl, tr de haklardan düşmemesi için hangi lounge kullanılmalı yada yurtdışında nelere dikkat etmeli.

• 2 yetişkin 1 çocuk ank-ist ist-roma roma-ist ist-ank tecrübeli arkadaşlar varsa hangi loungları nasıl kullanmalıyım henüz 10 hak duruyor hiç kullanmadım

• Christopher Moltisanti kullanıcısına yanıt

hocam hangi kredi kartlarınız var?

ben sabiha gökçen için vakıfbankın metal kartını kullanıyorum, loungekey uygulaması kullanmıyor, kartınızdan 1000 TL çekip iade ediyorlar, 1 misafir hakkı var, yılda misafirle birlikte 12 adet olması lazım.

yurtdışı için de teb infinite kartı kullanıyorum. geçen ay almanya hannoverda arkadaşımla birlikte girdim, sorun yaşamadım. loungekey üzerinden karekod oluşturdum kendi adıma ve arkadaşımın adına, o şekilde giriş yaptık.

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt

vakıf reserve var hocam bende yapı kredi crystal var ama sadece metalde lounge imaknı varmış oda 3 kere.

• merhaba reserve ile lounge kullanan varsa bu 10 hak için mesala ank esenboğada kullandık diyelim kendimiz için de haktan düşüyormu yoksa sadece misafirler için mi düşüyor, birde esenboğada kullandık saw sabiha gökçene uçup ordan yurtdışı yapıcaz aynı gün hem esenboğa hem saw sabiha oluyor mu acaba? kendimiz karttan çekip diğerleri için barkod mu gösteriyoruz? kullanan varsa.?

hocam vakıfın pp metal kartı var bende, onunla sabiha gökçen ve esenboğada günde 1 defa hakkın oluyor, herhangi birine girdikten sonra diğerine girişte ücret kesilir, iade edilmez. reserve için de durum aynı anladığım kadarıyla. vakıfta misafire ayrı, kendinize ayrı olay yok sanırım. 12 hakkınız var, zaten siz olmadan başkasına kullandıramıyorsunuz, bu 12 hakkın 6 sını misafire kullandırabiliyorsunuz. ya da 8 tane kendiniz kullanıp 2 defa da misafirle birlikte girebilirsiniz gibi.

ben geçen ay sabiha gökçene vakıf pp metal kartla girdim, girişte kartımdan 1000 TL ücret çektiler, ertesi gün o ücret karta iade edildi. reserve de ayrıca loungekey olayı da var sanırım, o konuyu bilmiyorum açıkçası. internette de açıkça bi bilgil yok o kartla ilgili. nedense vakıfbank üst düzey kartlarıyla ilgili pek bilgi vermiyor.

• Arkadaşlar Euro hesabım olmasına rağmen yurtdışı harcamaları Vakıfbank dolar olarak hesaplıyor sebebini bilen var mı acaba?

her banka euro ekstre düzenlemiyor, bu yüzden de dolara veya TL ye çeviriyorlar harcamaları.

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt

Çeviriyorda birebir de çevirmiyor 63 Euro mesela 2940 civarı dolara çevirmiş 3000 küsür neye göre yapıyorsa

• Merak eden varsa lounge muhabbetini Neyse saw da denedim ilk lounge burda Vakıfbank yok dedi ne alakaysa bosphorus lounge a yönlendirdi orasıda Pendik pazarı yada ankara yı bilen biri varsa gimsa gibiydi desk te ki kadında ne alakaysa çocuk var diye 3 lounge key düştü normalde kartın kendisi lounge ta geçiyordu saçma sapan 3 düştü bok gibi bi deneyim oldu bizim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 29 Temmuz 2025; 21:47:8 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.