Şimdi Ara

LOTR BFME 1 mi 2 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birbirinden farklarını da belirtirseniz sevinirim

• 2,çünkü 1 deki bazı hataları düzeltti oyunu daha da geliştirdiler örn ilk oyunda legolas insan ırkındaydı 2. oyunda elf ırkı(ilk oyunda elf ırkı varmıydı hatırlamıyorum )

1. oyunda binaların nereye kurulacağı oyuna bağlıydı onun dışında başka yere kurulamıyordu bina 2. oyunda istediğin yere kuruyorsun ve ırklar arasındaki güçlerde dengelendi.

Bide kimsenin 3. oyundan haberi yokmu forumda hep ilk 2 oyun konuşuluyor

LOTR BFME 1 mi 2 mi?

bunuda oynıyabilirsin buda güzel

• OHA 3.OYUN MU VAR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

2,çünkü 1 deki bazı hataları düzeltti oyunu daha da geliştirdiler örn ilk oyunda legolas insan ırkındaydı 2. oyunda elf ırkı(ilk oyunda elf ırkı varmıydı hatırlamıyorum )

1. oyunda binaların nereye kurulacağı oyuna bağlıydı onun dışında başka yere kurulamıyordu bina 2. oyunda istediğin yere kuruyorsun ve ırklar arasındaki güçlerde dengelendi.

Bide kimsenin 3. oyundan haberi yokmu forumda hep ilk 2 oyun konuşuluyor

LOTR BFME 1 mi 2 mi?

bunuda oynıyabilirsin buda güzel

1. 3. oyun değil o 2. oyunun ek paketi. Koskaca "Expansion Pack" yazıyor orda.

2. Birinci oyunda ırklar daha dengelidir. Zira 2. oyunda 6 ırk var birincide 4 bu bakımdan dengelemek daha kolaydır 1. oyunu.

3. Strateji-taktik anlamında 1 oyun yine daha iyidir. Yapcağın binaların sınırlı olması zart-zurttu derken 1. oyun daha çok akıl gerektirir.

Eğer bol bol adam çıkarıyım salayım düşmanın üstüne diyorsan 2. oyun. Yok ben az sayıda adamla daha çok strateji kurarak oynamak istiyorum diyorsan 1. oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 13 Temmuz 2010; 14:29:33 >

• Ek paket ama başlı başına bir oyun gibi ek paket

2. oyun daha gerçekçi 1.oyunda ırklar oturmuş değilki gondor,rohan falan var ama bunların 2side insan ve ortaklar niye ayrılar 2. oyunda akıllılık yapıp birleştirdiler daha da iyi oldu
  • Sağolun beyler, ben bu mesajı attım çünkü dr den geliyordum.
    15 tl ye bfme1 ve 2 bulmuştum. ama karar verememiştim konu açmıştım o yüzden.

az önce gidip 2.sini aldım, ben asker bastım saldım çayıra taktiğini seviyorum daha çok. ek paketi de indiririm heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentHill III

Sağolun beyler, ben bu mesajı attım çünkü dr den geliyordum.
    15 tl ye bfme1 ve 2 bulmuştum. ama karar verememiştim konu açmıştım o yüzden.

az önce gidip 2.sini aldım, ben asker bastım saldım çayıra taktiğini seviyorum daha çok. ek paketi de indiririm heralde.

2.oyunu oynadığında farkedeceksin rohirrim atlıları biraz abartı güçte bazı birliklerde öyle bunun için kötüler eziliyor ek paket ile yeni bir ırk geliyor angmar ve rohirrimin gücü biraz düşürülüyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım, hem film-kitaba uygunluk açısından, hem de strateji öğeleri bakımında, 1 daha güzel...

1'in campaing i tam bir harika. Miğfer Dibi Savaşı vs bölümleri var. Çok zevk alırsın.

2 tam bir sıçış. İlkinin mirasını yemeye çalıştı. Yabancı forumlarda, 1 le 2 yi kıyaslamıyorlar bile... Sen buraya bakma. Türkiye'de, gerçek anlamda stratejiden anlayan az. .. Age of Mythology'i öven insanlar var..
  • quote:

Ek paket ama başlı başına bir oyun gibi ek paket

2. oyun daha gerçekçi 1.oyunda ırklar oturmuş değilki gondor,rohan falan var ama bunların 2side insan ve ortaklar niye ayrılar 2. oyunda akıllılık yapıp birleştirdiler daha da iyi oldu

İkinci oyunun neresi gerçekci Allah aşkına? (birinci oyuna göre). 1. oyundaki derin stratejinin s'si bile yok oyunda düz mantık. Ve ırklar aşırı dengesiz forumlarda hala dengeden yakınıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

quote:

İkinci oyunun neresi gerçekci Allah aşkına? (birinci oyuna göre). 1. oyundaki derin stratejinin s'si bile yok oyunda düz mantık. Ve ırklar aşırı dengesiz forumlarda hala dengeden yakınıyorlar.

Ya işte 2 ya, daha sonra çıktı ya, kesin daha iyidir. Mantık bu.

Forumda RTS'den çakan fazla insan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ateş ve güneş

quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

quote:

Ya işte 2 ya, daha sonra çıktı ya, kesin daha iyidir. Mantık bu.

Forumda RTS'den çakan fazla insan yok.

Hayır alakası yok zaten 1 in champingine laf eden olmadı arkadaş büyük ordularla meydan savaşından bahsediyor bende 2. oyunu önerdim 2. oyunda daha güzel meydan savaşı oluyor

• Gelecek ay da BFME1 alacağım merak ettim.
    Sağolun
  • 1. senoryaya bağlı 2.si bağımsız
  • 2. Çünkü daha fazla ırk falan var.
  • Multi oynayacaksan kesinlikle 2. oyunu derim.Ama senaryo diyorsan ilk oyun daha ağır basar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Multi oynayacaksan kesinlikle 2. oyunu derim.Ama senaryo diyorsan ilk oyun daha ağır basar.

Zaten 2nin senaryosu filmle bağlantılı değil filmden öncesini oynuyorsun elf ve cücelerle
  • Basta Mp oynamayacaksan orjinal almanın mantıgı yok. Ben iki oyununda orjinaline sahibim kesinlşkle ilk oyun daha iyi, ırklar arasında asagı ykarı bir denge var. Fakat 2de denge diye birsey yok. Random macda goblin cıkarsa maca bastan yenik baslarsın. Strateji oyunu dan anlayan hiç kimse 2. Oyun daha iyi demez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Basta Mp oynamayacaksan orjinal almanın mantıgı yok. Ben iki oyununda orjinaline sahibim kesinlşkle ilk oyun daha iyi, ırklar arasında asagı ykarı bir denge var. Fakat 2de denge diye birsey yok. Random macda goblin cıkarsa maca bastan yenik baslarsın. Strateji oyunu dan anlayan hiç kimse 2. Oyun daha iyi demez...

Takım arkadaşlarınla uyum sağlıyorsan Goblim fenadır
  • oyunun 1. serisi gerçekten güzeldi fakat gandalfın büyük şeytanla kapıştığı sahnenin gerçek filmle alakası yoktu gerçek filmde taa kulenin tepesine kadar çıkıp orada kapışıyorlar gandalf oradan aşağı atıyor fakat oyunda hep aynı yerde dövüşüyorlar tabii ki de + ları - leri var ama 2. oyunda fazla ırk olması biraz sıkıcı geliyor çünkü filmde 4 ırk arasında savaş vardı GONDOR-MORDOR-ROHAN-ISENGARD diğerlerine gerek yoktu ama güzel the rise of witch king packe gelince indirdim ama kurmak nasip olmadı en kısa zamanda kurup onada bakıcağım
  • 1.oyun kesinlikle.Bir sürü fark var.2.oyunu resmen batırmışlar.2.oyun daha eski zamanları alıyo diye biliyrum o zaman neden faramir,boromir,aragorn,legolas falan var.Bu saçmalık.Ayrıca 2.oyunda iyi olabilmek için tüm baya bi yayılmamız gerekiyo.Hangi binayı koruyalım.Elflerde orantısız güç var.Oklarını silver yapınca durduramıyon.Yüzük olayı saçma.Sauron ve Galadriel oyun zevkinin içine eden 2 unsur.
    1.oyun filme ve kitaba göre daha uygun olanı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.