Şimdi Ara

LOTR BFME 1 mi 2 mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cagatay07

Beyler bence kötüleri güçlendirin mesela 1. oyunda mordor ırkı oldun diyelim hiç bir zırh denen bişey yok yani tek okla ölüyorsun böyle saçmalık olmaz ve mordorun command point sınırı biraz daha fazla olsun derim

Troll + Haradrim yapınca görülüyor kim tek vuruşta alıyor. Mumaklarin bir skilli var 5 level Gandalf'ı tekte alıyor. Artı Nazguller, okçu üretmeyen hiç bir şey yapamıyor Nazgullere. Ve kötüler daha çabuk para kazanıyorlar. Ayrıca rushıda en iyi kötüler yapıyor. Zaten bir grup asker iyilerin iki katı.
  • ben aşırı yüzüklerin efendisi hayranıyım 3 kitabınıda okudum , 3 filmin 3ünüde extended/1080 p olarak izledim ilk oyunu büyük bir zevkle oynadım şuan oyunu 1-2 senedir oynamadığım için unuttum ama karşılaştırmak gerekirse kesinlikle 1. oyun daha güzel 2. oyunda karakterler kesinlikle çok dengesiz cüceler özellikle abartının kendisi , hele elfler okcu cıkartan binada 3. kademede çıkan okçular 2 atışda nazgül indiriyor bu ne ya böyle bir saçmalıkmı var ? koskoca nazgül cücelerin spear larını 3 atışda alıyor hele heroları onlar zaten abartının allahı 2 nazgul 1 witch king ile gimliyi alana kadar okcu birlikleri gelip nazgülleri indiriyor nerdeyse , ama 2.oyunun +larıda var mesela gollum bir artı , , , sauron ve galadiel i çıkartabilmek kesinlikle çok haklı , bence sauron ve galadriel 1. oyundada olmalıydı . .. bunun haricinde goblinler tamamen gereksiz bir ırk sırf kalabalık yapsın diye eklenmiş bana göre ha ayrıca 2. oyun için çıkan ek paket'de tamamen gereksiz bişey , oyunda angmar ve mordor ırkı olunca 2 tane witch king aynı harita üzerinde dolaşıyor 1. oyunda surlar daha gelişmiş surlara okcu dikebilip mancılık,ok kulesi felan yapabiliyorsun 2. oyunda surlar cok dandik okcu dikemiyorsun sadece mancılık koyuyorsun ama mancılıkda mancılık olsa atış menzili çok kısa ,,,2. oyunda şatoları upgrade etmen bir artı özellikle mordorun şatosu harika upgrade edince barad dur çeklinde bir kule çıkıp ateş topu atabliyor ama menzil yine çok kısa haritanın yarısına bile gidemiyor

2. oyunda en çok sevdiğim kısım , miğfer dibinde suru ben alıyorum , direk nazgülleri basıyorum gollum avına cıkıyorum , gollumu buldukdan sonra sauron basıp commond point mi neydi ordan balrog cıkartınca sadece sauron + balrog + nazgüller ile oyunu bitiriyorum bu çok manyak oluyor zaten sauron 2 atışda bütün binaları alabiliyor

benim için 1. oyun daha güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_GodFather. -- 14 Ağustos 2010; 16:54:45 >

• Multiplayer seviyorsan 2'yi oyna
  • ikisinide oynamalısın bence 1 de güzel 2 de.
  • yıllardır oynarım hâla oynuyorum ve şöyle diyim 1. oyun daha gerçekçi
  • Singleplayer oynamak filmde veya kitapta geçenlerin bazılarını yaşamak istiyorsam 1. oyun ama 2. oyunda multi tabanlı olduğu için genelde onu oynuyoruz arkadaşlarla
  • 1.oyun çünkü ırklar falan filme göre yani men sonuçta içinde elves ide cüceleride barındırıyor filmdede aynı şekilde 2.oyunda farklı olmus filmden kopuk gibi . savas lar falan daha gercekçi
  • Koyu bir yüzüklerin efendisi fanı olarak yazmak zorunda hissediyorum:

BFME1 (BFME2 için tersi söz konusu)

- Filmin senaryosunu takip eder.
    - Harita üzerindeki savaşlarda hangi bölgeye saldıracağını sen seçemezsin senaryoya göre gider.
    - Savaşlarda binaları ancak gösterilen yerlere koyabilirsin. Kafana esen yere koyamazsın.
    - Birimlere Savunma / nötr / saldırgan duruş komutları veremezsin.
    - 1. oyunda güç yüzüğü sadece Frodo'da var, kullanımı sınırlı. 2.oyunda güç yüzüğünü hayvansı bir hero yaratmak için kullanabiliyorsun (iyiler için Karanlıklar Kraliçesi Galadriel, kötüler için Sauron)
    - Oyunda bazen görünseler de Galadriel, Elrond, Gloin, Thranduil, Arwen, Glorfindel, King Dain, Sauron, Sauron'un ağzı, ejderha gibi karakterleri kontrol edemezsin.
    - Kendi karakterini yaratamazsın. Sadece var olan karakterleri kullanabilirsin.
    - Total War serisine benzer bir harita üzerinde taktik savaş ekranı 1. oyunda yok, 2'de var.
    - 1. oyunda birimler sınırlı. Örümcek süren goblin, ejderhalar ya da dağ devi gibi karakterler yok.
    - 1. oyunda Palantir menüsünden seçebileceğin özel güçler sınırlı, ikinci oyunda çok daha "yaratıcı" büyüler mevcut. Büyü sayısı çok artmış.
    - 1. oyunun zevki 2. oyunda, 2.oyunun zevki 1. oyunda yok. İkisi de kendine göre güzel.

Daha pek çok fark sayılabilir ama temel farklar bunlar. Bence ikisini de oynamalısın. O ilk oyundaki miğfer dibi savaşının heyecanını nasıl anlatayım ben sana? Aynı filmdeki gibi dalga dalga ork gelirken sur üzerindeki okçularımı organize etme çabalarım, kapının kırılmasıyla kalenin zaptedilmesi, surun yıkılması her şey birebir...

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Koyu bir yüzüklerin efendisi fanı olarak yazmak zorunda hissediyorum:

- Harita üzerindeki savaşlarda hangi bölgeye saldıracağını sen seçemezsin senaryoya göre gider.
    - Savaşlarda binaları ancak gösterilen yerlere koyabilirsin. Kafana esen yere koyamazsın.
    - 1. oyunda güç yüzüğü sadece Frodo'da var, kullanımı sınırlı. 2.oyunda güç yüzüğünü hayvansı bir hero yaratmak için kullanabiliyorsun (iyiler için Karanlıklar Kraliçesi Galadriel, kötüler için Sauron)
    - Oyunda bazen görünseler de Galadriel, Elrond, Gloin, Thranduil, Arwen, Glorfindel, King Dain, Sauron, Sauron'un ağzı, ejderha gibi karakterleri kontrol edemezsin.
    - Total War serisine benzer bir harita üzerinde taktik savaş ekranı 1. oyunda yok, 2'de var.
    - 1. oyunda birimler sınırlı. Örümcek süren goblin, ejderhalar ya da dağ devi gibi karakterler yok.
    - 1. oyunda Palantir menüsünden seçebileceğin özel güçler sınırlı, ikinci oyunda çok daha "yaratıcı" büyüler mevcut. Büyü sayısı çok artmış.
    - 1. oyunun zevki 2. oyunda, 2.oyunun zevki 1. oyunda yok. İkisi de kendine göre güzel.

Daha pek çok fark sayılabilir ama temel farklar bunlar. Bence ikisini de oynamalısın. O ilk oyundaki miğfer dibi savaşının heyecanını nasıl anlatayım ben sana? Aynı filmdeki gibi dalga dalga ork gelirken sur üzerindeki okçularımı organize etme çabalarım, kapının kırılmasıyla kalenin zaptedilmesi, surun yıkılması her şey birebir...

Filmle gram alakam olmadigi icin burdan kendime 2'nin benim acimdan daha guzel olacagini cikardim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentHill III

quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Koyu bir yüzüklerin efendisi fanı olarak yazmak zorunda hissediyorum:

Filmle gram alakam olmadigi icin burdan kendime 2'nin benim acimdan daha guzel olacagini cikardim.

Taş olacaksın taş!!! Hele kitabı da okumadıysan taş olacaksın üstüne bir de 5.kattan aşağı düşeceksin!

• Yaw Şmdi Bnce BFME 1 Dede Cok - yanları var BFME 2 Dede - yanları var BMFE 1 e gelnce asker sayısı cok az Helm's Deep te Zar zor Kazandım Savaşı Elfler gelio 10 kişi 10 kişi ya 10 kişi insan 50 100 kişi ister DeqiLmi ? Ondn Sora Gandalf la Eomer Glio çok az DiqeR Helm's deep ten once ne kadar command veriosa fulledim amk yine az Sora Helms deep ve Minastirith te Boromir Var Ne saçmalık ama Minastirithe Rohirrim gelio amk Ne az Mordora Bakıom Sürü amk Bi geliolar hele Mancınıkları Dev gibi Amk 1000 m den minastirhti vuruo Sora Morannon Savaşında Cok azız Ordada Rohirrim Glio Command Pointler yetersiz Meydan savaşı İSTİYOSAN BFME 2 OYNA DERİM ARKADAŞIM ÇÜNKÜ BFME 2 DE GERÇEKTEN COK GÜSEL MEYDAN SAVAŞI OLUYOR AMA BFME 1 İNDE AYRI BİR TADI VAR FAKAT COMMAND EKSİKLİĞİ VAR

• quote:

Orijinalden alıntı: vokkal06

Yaw Şmdi Bnce BFME 1 Dede Cok - yanları var BFME 2 Dede - yanları var BMFE 1 e gelnce asker sayısı cok az Helm's Deep te Zar zor Kazandım Savaşı Elfler gelio 10 kişi 10 kişi ya 10 kişi insan 50 100 kişi ister DeqiLmi ? Ondn Sora Gandalf la Eomer Glio çok az DiqeR Helm's deep ten once ne kadar command veriosa fulledim amk yine az Sora Helms deep ve Minastirith te Boromir Var Ne saçmalık ama Minastirithe Rohirrim gelio amk Ne az Mordora Bakıom Sürü amk Bi geliolar hele Mancınıkları Dev gibi Amk 1000 m den minastirhti vuruo Sora Morannon Savaşında Cok azız Ordada Rohirrim Glio Command Pointler yetersiz Meydan savaşı İSTİYOSAN BFME 2 OYNA DERİM ARKADAŞIM ÇÜNKÜ BFME 2 DE GERÇEKTEN COK GÜSEL MEYDAN SAVAŞI OLUYOR AMA BFME 1 İNDE AYRI BİR TADI VAR FAKAT COMMAND EKSİKLİĞİ VAR

• 2. oyunda okçuların büyük üstünlüğü var.Bu yüzden yapımcılar elflere biraz ayrıcalık tanımış sanki.Her 2 oyundada orduların içiçe girip biyerde toplanması işin cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impavide -- 27 Ocak 2011; 0:19:04 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    haklisin dostum 1 daha iyi eger sinirsiz bina istiyosan ve kendin koymak istiyosan yaniliyon.cumhurbaskanisin diyelim kendim yerini belirliyecem diyosan karmakarisik yaparsin trafik sorun olur yerde petrol kuyusu varsa ev ucar.bunun yuzunden usta evi belirler.sen sadece su ilcede istiyom dersin.sinirsiz asker istiyon ama turkiyede nufus kalmadiysa napican yani 1. oyun eniyisidir.2 diyen cumhurbaskani olamaz,hep adamlardan sikayet alirsin.1 en iyisidir herzamanda olacaktir.
  • helms deep savasini kazanmak istiyosan archer range'yi level 2 yapmak icin 4 birim yeoman yap onu kapiya gonder.elven warriyor yap command point dolana kadar ve onlari yikilan duvara gonder.yeomanlarin ve elvenlerin okunu atese cevir.1.saldiri bitecekken atli yap ve saldir(bazi elfler olecek bu yuzden point azalacak).o atlilari 2 siege works'a yolla.boylece yine siege works yapacak akillari olmadigi icin mayin,merdiven ve battery ram yapamiyacaklar(ama uruk-pit yapacaklar,kaynakyapacaklar)ben savasi kazandim.ve sur bile patlamadi hasar gormedi.kapi biraz hasar gordu.onu da koylulere onarttim.ve savasi aldim!!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.