Şimdi Ara

LOTR BFME 1 mi 2 mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Multi oynayacaksan kesinlikle 2. oyunu derim.Ama senaryo diyorsan ilk oyun daha ağır basar.

Zaten 2nin senaryosu filmle bağlantılı değil filmden öncesini oynuyorsun elf ve cücelerle

2'nin senaryosunu az çok oynadım.Tolkien'in eserlerinde hiç hatırlamıyorum o senaryoyu.
  • 1. oyun efsane bence..Eomerin süvarileriyle çok iyi oynardım oyun başladığı gibi biterdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade13ReaKer

1. oyun efsane bence..Eomerin süvarileriyle çok iyi oynardım oyun başladığı gibi biterdi...

O kötülüğü vardı işte 1.oyun film ile birebirdi ama filme göre yapıldığı için kötüler çok güçsüz kalıyordu ondan 2. oyun daha iyi ırkları dağıttlar kötüleri birazdaha güçlendirdiler
  • İki oyun da güzeldir; cevaplardan da anlaşılacağı gibi, gerek singleplayer gerek multiplayer olarak birbirinden oldukça farklı tarzdalar. İkisini de deneyip zevke göre karar vermek en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 29 Temmuz 2010; 15:17:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cz

İki oyun da güzeldir; cevaplardan da anlaşılacağı gibi, gerek singleplayer gerek multiplayer olarak birbirinden oldukça farklı tarzdalar. İkisi de denenip zevke göre karar vermek en iyisi.

Champing için 1.oyun çünkü filmle ilgili ama multiplayer oynıyacaksan kesinlikle 2. oyun çünkü ilk oyunda gondor vs rohan oluyor oda hiç hoş olmuyor
  • 1. oyun derim
  • Beyler campaigni sallayın sevmiyorum campaign'i.

Skirmish olarak soruyorum daha çok?
  • hıkayeyı sevıyorsan 1. oyun
  • 1. oyun da single iyi.. 2. oyunda multiplayer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

quote:

Orijinalden alıntı: Blade13ReaKer

1. oyun efsane bence..Eomerin süvarileriyle çok iyi oynardım oyun başladığı gibi biterdi...

O kötülüğü vardı işte 1.oyun film ile birebirdi ama filme göre yapıldığı için kötüler çok güçsüz kalıyordu ondan 2. oyun daha iyi ırkları dağıttlar kötüleri birazdaha güçlendirdiler

Patchler çıktı ama oyuna kötüleri güçlendiren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

1. oyun derim

+1
  • Stratejiden anlayan kişilerin 1.oyun diyiceğine inanıyorum.
  • Multiplayer modunda 1. oyun tarihe karıştı... ;-) 2. oyun tamamen multiplayer için yaratılmış gibi...
  • 2'yi çok beğenmiştim başından kalkamıyordum. eklentisi vardı yanlış hatırlamıyorsam rise of witch king onuda oynamanı tavsiye ederim angmar diye bir ırk vardı ondada
  • Single olarak 1 multiplayer olarak 2.oyun.
  • İkisini de dene kendin karar ver.

Ama yine de hangisi diye soruyorsan ; single için BFME1 multi için BFME2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOBE

İkisini de dene kendin karar ver.

Ama yine de hangisi diye soruyorsan ; single için BFME1 multi için BFME2.

• Beyler bence kötüleri güçlendirin mesela 1. oyunda mordor ırkı oldun diyelim hiç bir zırh denen bişey yok yani tek okla ölüyorsun böyle saçmalık olmaz ve mordorun command point sınırı biraz daha fazla olsun derim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.