|
Bildirim
|
Lost gelmiş geçmiş en iyi dizidir, ilk 2 sezonu güzel gerisi çöp diyerek bu efsaneyi karalayamazsınız.
|
|
İzlemediğim yabancı dizi kalmadı ama bu lostun yeri bambaşka, tarihe damgasını vurmuş en iyi dizidir bence.
|
Efsane biteli 7 yıl oldu. Başlık bile eskimiş...
|
Ulen ne diziydi ya. Sayılar, "diğerleri", geçmiş gelecek filan falan. Şu dizinin çekildiği, yayınlandığı zamanlar efsaneydi. Konudaki mesajlar, yoğunluk inanılmazdı. Millet forumu Whatsapp'a çevirmişti, teoriler havada uçuşuyordu. Dizi tarihinde ele kâğıt kalem alınıp not düşülen, bu kadar teori üretilen başka bir dizi yoktur herhalde. Ben mesajları okumaya üşenirdim millet makale gibi teoriler yazmaya üşenmezdi. Altyazıların jet hızıyla düştüğü zamanlar. Hele hele Lost gibi popüler bir diziyse bölüm düşer 3-5 saat sonra da bölümün Türkçe altyazısı düşerdi. Öyle seriydi. Pınar Batum'un az emeği geçmemiştir. Şimdi foruma bakıyorum millet tekrardan izlemeye çalışıyor da ben, imkan olsa şunu aynı yıllara dönüp tekrardan izlemek isterdim. O dönem tadı bambaşkaydı. Şimdi izlesen teorini kimle paylaşacan kimse okumaz ki. O zaman öyle değil işte. Millet anlık dönüş yapıyordu
|
Got yanından bile geçemez.
|
Bu dönemde game of thrones neyse kendi zamanında lost oydu. Hatta o zamanın şartlarında GoT tan daha popülerdi diyebiliriz rahatlıkla. Yabancı dizi izlemeyi seven herkesin izlemesi gereken bi dizi, tarihin en iyi dizilerinden biri (hatta benim için en iyisidir). Diziye biraz daha şans ver saracağından adım kadar eminim.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 14 Şubat 2008; 15:20:51 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 21 Mayıs 2015; 10:57:41 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 12 Mayıs 2007; 20:41:53 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sceep -- 12 Mayıs 2007; 20:54:08 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 13 Mayıs 2007; 12:30:26 > |
|