Selamlar, 7 yıldır birlikte olduğum arkadaşlıktan bu yana (3.5 yılda sevgili olduğum) kadınla yollarım ayrıldı. Tam nişan arifesindeyken bu bana çok koydu. Kimseye içimi dökemediğim için buraya yazıyorum belki içim hafifler diye. Hala çok seviyorum, unutmakta istemiyorum ancak içim çok yanıyor. Onca yılın emeği var neticede çok ayrılma noktasına geldik ancak hiçbiri eyleme dönmedi. 72 saattir onsuz geçen saatler. Heryerden engelledi. Ayrılırken bile doğru düzgün konuşarak ayrılmak isterdim. Onunda birikimi olmuş benim de aynı şekil ve sonunda patladık. Kafamı meşgul edemiyorum düşünmediğim tek bir saniye bile yok. Keşke zamanı geri alabilseydim. İşime de adapte olamıyorum. Onlayken bir kere bile başkasına bakmadım gözüm kimseyi görmedi kör oldum sevgisinden. 7 yıl dile kolay… Sevgiler, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
6.5 Hatta 7 Yıl Bir Çırpıda Bitti

-
-
6 aya hiç bir şey hissetmeyeceksen, zaman her şeyin üstünü örtüyor.
-
Neden ayrıldınız hocam özel değilse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim kız milleti hiçbir zaman gerçekten sevmez seviyormuş gibi gözükür
Her zaman menfaatleri ön plandadır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerinizi doldurmasa engellemezdi maalesef. Yeni birisini bulun hocam. Kadınlar güvenilir varlıklar değiller. Boşuna aklınızı zehirlemeyin farklı ne yapmalıydım diye. Sizi sevmiyorsa ne yapsanız boş.
cok iyi niyetlisin hocam :) yedek kulubesinde birisi olmasa o kız sizi böyle yüzüstü bırakıp gitmez.3-5 aya evlilik haberini duyarsınız
-
Merhaba hocam belki erkek bakış açısıyla siz ve diğer yorum yapan arkadaşlar da haklıdır ama ben de bir kadın olarak bu ayrılığı haklı buldum eğer dediğiniz gibi birbirinize sürekli bağırıyorsanız. Aranızda sevgi olabilir ama saygı yokmuş. Bir de çokça kez demişsiniz demek ki bazı şeylere o da siz de alışmışsiniz. Zaten ilişkiler böyle böyle toksiklesiyor saygısızlık artık normal gelmeye başlıyor. Şiddet bile Kanıksanıyor bazen. Yanlış anlamayın hata sizde demiyorum ama karşılıklı saygı yokmuş sizde ve normalleştirmişsiniz. Ailesinin duyması çok kötü olmuş anne baba olarak onlar da böyle düşünmekte haklı benim ablam ve kocasınin ufak bir tartışmasina şahit olmuş babam, eve gelince sabahlara kadar uyuyamadi sigara üstüne sigara içti. Onlara sorsan iki dakikada unutmuşlardir ama aile unutmaz kimse de evladına bağırılmasini istemez.
Dostum dert etme kaçan kovalanır. Sabret sakın arama sorma geri dönecek
Aileniz olmayan birine bu kadar bağlanmanız çok yanlış. Her insan geçicidir, hiç kimse kalıcı değildir. Ve unutmayın, kadınlar birini silip atmada erkeklere göre kat kat daha taş kalpliler ve bundan rahatsızlık duyduklarını düşünmüyorum. Eğer birine duygusal bağ kuracaksanız, onun da size bu bağı kurduğundan emin olun yoksa böyle ortada kalırsınız.
-
İşini bırakmasını ve ev hanımı olmasınımı söyledin?
Uzun bir ilişkiyi bir kız bu kadar kolay bitiremez. Birikmiş şeyler varsa da konuşarak bitirmek isteyecektir. Belki ailesi tartismanizi duymuş olduğu için gurur yapmıştır ve kendince burnunu sürtmek istiyor olabilir öyle başka biri falan olsa uzun süreli ilişkinde illaki bunu anlardın
Mesleğin dişçilikmiydi?
Engeli kaldıracağına eminim biraz birbirinize zaman verin 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X