Şimdi Ara

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010) (1010. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40.452
Cevap
52
Favori
1.272.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: KontG

quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: red alert2

yaw benjamin john u kurtarıp neden oldurdu?

Bu konuda bir teorim var...

Adada Nasıl Canlanılır?

Adaya geldiğinde tekrar canlanabilmesi için intihar değil, başka biri tarafıdan öldürülmesi gerekiyor olduğu için olabilir... İntihar etseydi canlanmayabilirdi ve bunu Benjamin de bildiği için John'un kendisini öldürmesine izin vermemiş olabilir...

Bu durumda Christian da biri tarafından öldürülmüş olmalı

Bölüm özellikli bi bölüm değildi bana kalırsa , bir de en iyi bölüm olacak falan deniyordu ..

Diyelim öyle bi olay olduğundan Benjo Lock'u harcadı diyelim , niçin seni özleyeceğim John desin ?

Çünkü adaya gidene kadar John'u göremeyecek

Bi kaç gün göremeyeceği için mi o kadar üzüldü

Bana kalırsa Locke en yakın zamanda Ben'in kemiklerini kıracak .. Ama bizim saf John'u ne yapar eder yine ikna eder Benjo ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 26 Şubat 2009; 19:46:46 >

• Arkadaşlar aksine ben bu bölümden hoşlandım açıkçası... Çok güzel ipucular da verildi bana göre... Yalnız yine tartışılacak çok şey var....

Peyderpey olayları masaya yatırıp diğer bölüm gelen kadar tartışırız Topiği takip etmeye devam edin

quote:

Tahminimce Bir Sonraki Bölümde Olacaklar...

John Locke adayı taşıyacak...
    Gözlerini Tunus'ta açacak...
    Biri onu almaya gelecek (Lost mantığıyla olması muhtemel)
    Sonra Los Angeles'a giedecek..
    Oc6'lılarıyla tek tek buluşup onları ikna etmeye çalışacak ya da ikna olabilmeleri için gerekli işleri halledecek
    Eloise ile taşışacak
    Sayid'e önemli şeyler söyleyecek (Benjamin ile ilgili kötü şeyler söylemesi olası)
    Daha sonra Eloise de ona nasıl ne zaman öleceğini söyleyecek (ya da benjamin söyleyecek)
    Walt'la buluşup onunla ilgili çok önemli bir görüşme yapacak (ya da çeşitli icraatlar)
    Daha sonra zenci mahallesinde kendisini ipe asacak

Gerisini biliyoruz zaten... Bunlar olursa sürpriz olmaz... Zaten beklenti bu şekilde... Bakalım bölümü izledikten sonra bu yazdıklarımı alıntı yapıcam.. Neler değişecek görelim

Arkadaşlar gördüğünüz gibi sadece Eloise dışında hepsi tuttu

(Sayfa 325) Gururla sunarım

Film de izlerken bu olayı sanki önceden biliyordum diye düşünmüştüm demekki yorumu okumuş aklımda kalmış

quote:

Bu arada merhabalar arkadaşlar , bi kaç gündür yoktum keyifler iyi inşallah :)

Hoşgeldin

• quote:

Bana kalırsa Locke en yakın zamanda Ben'in kemiklerini kıracak .. Ama bizim saf John'u ne yapar eder yine ikna eder Benjo ..

Valla John Ben'den çok fena öc alacak gibi geliyor bana ancak Benjamin ona seni birinin öldürmesi gerekiyordu, yoksa canlanamazdın derse John bu sefer alnından öper Benjamin'in...

Yalnız kimin iyi kimin kötü olduğu o kadar karıştı ki birbirine.. Son bölümle beraber Benjamin'in kötü taraf olduğunu düşündüm ancak hiç belli olmaz söyliyim...

Benjamin çıkıp da Widmore adada dünyayı yokedecek planlar yapmaya çalışıyor derse kötü taraf yine Widmore olacak...

O yüzden erken karar vermeyelim

• aslında locke'un kendini öldürmesine izin vermeyen ben değil adanın ta kendisiydi.
    ben onun intihar etmesine izin vermemeliydi ama john adaya dönebilmek için öldürülmeliydi yani intihar değil, başkası tarafından öldürülmeliydi. Ada bu yüzden intiharına izin vermedi bunu daha önce michael ve jack örneklerinde de gördük. yani adaya dönmesi için intihar bir opsiyon değildi bu nedenle biri fiziksel olarak locke u öldürmeliydi. aslında widmore bunu engellemeye çalıştı.
    biliyorsunuz adaya geri dönüş için aynı olayları ve ortamı yaratmaya çalışıyorlar. Bu durumda da ilk uçak kazasında tabutttaki jack in babasını yerini locke almış oluyor şimdi.
    sonuç olarak ben bir taşla iki kuş vurdu. yani hem locke un hawking den bilgiyi almasını sağladı hem de cesedini adaya geri dönüş için kullandı.

bu arada ben'in kötü karakter olduğuna artık kanaat getirebiliriz.

kendi babasını öldürdü, alex'i danielle'den kaçırdı, goodwin'i ölüme bilerek gönderdi çünkü juliet'in kendisina ait olduğu saplantısı vardı, daha önce locke'u tabanca ile vurarak öldürmeyi denedi, vicdan azabı duymadan keamy'yi öldürdü ve hatırlayın jack ona uçaktaki diğer yolcuların ne olacağını sorduğunda "çok da şeyimdeydi" türünde bir cevap verdi, ve penny'yi öldürmeyi denemişti .

(yabancı bazı forumlardan okuduklarım ve kendi izlenimlerimle karışık çorba gibi bişi oldu)

• Birde beyler bu Ben'in öldürdüğü john'un şöförü önceden hurley'in rüyalarına giriyordu değilmi?
    yanlış hatırlamıyorsam emin değilim

Orjinalden alıntı: 12oz

Birde beyler bu Ben'in öldürdüğü john'un şöförü önceden hurley'in rüyalarına giriyordu değilmi?
    yanlış hatırlamıyorsam emin değilim

4. sezon 1. bölüm... Rüya değil gerçekti... Avukatım diye konuşmaya geldi... Amacı Hurley'i adaya postalamakmış

• Bu bölümdeki şöförü ilk gördüğümde Mr.Eko'nun kardeşi sandım.

• _____________________________
  • quote:

4. sezon 1. bölüm... Rüya değil gerçekti... Avukatım diye konuşmaya geldi... Amacı Hurley'i adaya postalamakmış

tm buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gesk -- 26 Şubat 2009; 20:15:00 >

• Beyler Benjo'nun adiliğini ilk kez anlamıyoruz bu kadar şaşırmayın

Orjinalden alıntı: Cane®

Çocukluğunda ki modele benzetmiş saç modelini

ben de abaddon'un richard gibi kritik bir karakter olduğunu zannediyordum... Şoför parçası çıktı

Hiç belli olmz bakarsın oda ayaklanır diyecem de pek ihtimal yok

ben de abaddon'un richard gibi kritik bir karakter olduğunu zannediyordum... Şoför parçası çıktı

Bende öyle düşündüm fakat öldü

quote:

Hiç belli olmz bakarsın oda ayaklanır diyecem de pek ihtimal yok

uçakta yoktu ama rüyalara girebilir
    lost bu belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gesk -- 26 Şubat 2009; 20:33:35 >

• Arkadaşlar şuna açıklık getirelim benjo&locke oc6'sı ile aynı zamanda değil.zaten yeni gelen caserc me ne o adam da dedi bi ışık oldu ve yanımdaki şişkoyla kadın gözden kayboldu dedi.Ayrıca sanırım bu sefer uçak sawyer kate jackın götürüldüğü küçük adaya düştü.

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Lost'ta ki ilk Türk oyuncu olayı asparagas çıkmadı mı?

quote:

nasıl olduysa imdb'de kendisini bir şekilde lost'a ekleyen ama lost'la uzaktan yakından alakası olmayan biri.

bir hack ve güvenlik forumunda bir arkadas şöyle söyledi..

"bu çocuk benim öğrencim.. kendini imdb ye eklemiş ve bir şekilde bu asparagas tüm türkiyeyi ve interneti kaplamış.. az önce bu durumu öğrendim ve gerçekten koptum

asparagas da bir numarayız..!"

http://www.wardom.org/...t.php?p=2214249&postcount=42

Dostlar, kendini imdb'e eklemek o kadar zor bir şey değil ki, Hack'e falan hiç gerek yok, bir zamanlar bir arkadaşla kurcalayıp biz de kendimizi imdb'e eklemiştik;

mesela Fatih Akmese yazın, o benim... Eklemek kolay ama silmek tam bir çile onu da söyleyeyim, silemedim nitekim ben, ugursuzlugum gibi orada duracak :D

• Sayid'in de hangi zamanda olduğunu bilmiyoruz.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.